2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Slm kizlar nasilsiniz herkese hayırlı ramazanlar degerim artarak devam ediyor cok sukur hersey yolunda nasip olursa pazartesi kese gormeye gitcez insallah kalp atisida duyariz
maşallah maşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah güzel haberler veririz birbirimize

C Cekirdek32 ve guns_n_roses80
Mayis haziran yazmışız sizlerin süreç ne durumda?
Merhaba kızlar. Geçici menapoz iğnelerini 3 doz kullandım. Transfer için 25 mayısta hazırlıklara başlıycaz. Haziran 7-8 gibi transfer olucak. Şimdilik takvim bu. Dondurulmuş transferi öncesi ne yapılır bilenler yazarsa sevinirim. Folik asit bile kullanmıyorum şu an mesela.

Bende gecen yil baya kullandim
Cok kilo aldırdığını düşünüyorum folikasitin
En son şubatta biraktim
Bende içmiyorum
Cok soeun degil bence
Bizlerin anasi folik asitmi içmiş?!

Arkadaşlar Rabbime hamd olsun keseyi görduk haftası ile uyumlu 30 Mayıs'ta kalp atışi için gelin dedi Dr tugken floransa17

Ay masallah
Super haberler geliyo senden
Allah tammaina erdirsin
İste hep dedigimiz gibi: o bebek gelecekse günü geliş sekli herseyi belli
Biz aglasakta üzülsekte boş..

Canım adetin ikinci günü kontrol olur rahim kalınlığins bakılır hormonlar için test yapılır estrofem ve corasprin verilmişti bana adetin 14. Günü kontrol olur rahim kalınlığına bakılır hormon testleri tekrarlanır yeni ilaçlar eklenir herşey uygunsq adetin 18-23 günler arası Dr transfer olur verir sende çok emek verdin inşallah rabbim yüzünü güldürsün

Ay masallah
Super haberler geliyo senden
Allah tammaina erdirsin
İste hep dedigimiz gibi: o bebek gelecekse günü geliş sekli herseyi belli
Biz aglasakta üzülsekte boş..
Allah razı olsun az önce isim isim dua ettim hepinize rabbim yaziyor ne zaman geleceklerini hayırlısı ve saglikla nasip etsin inşallah

BEYAZGULL merhaba canım ne yaptın ne aşamadasın merak ettim seni . Ben masal8391
Merhaba canım. 2. De olmayınca maddi yönden kendimi toparlamaya calisiyorum. Haftaya perşembe başka doktora tahlillerimı göstermek için gideceğim. Tsh 3.20 çıkmıştı onu düşürmek için ilaç almaya başladım. Sen ne yapıyorsun bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…