-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.221
Arkadaşlar tüp bebekle hamiye kaldim şükür bugün farkli bi merkeze gittim 2li testim normal cikmasina rağmen siz tup bebekle hamile kalanlar her zaman risk altindasiniz bu her zaman yüksektir 2li testin normal cikmasi seni sevindirmesin tarzında konuştu hamile kalan arkadaşlar hoc böyle bişey duydunuzmu
Kizlar sonucum cıkti Allahima cok sukur dualarım kabul oldu 322
İlk gittim o doktora usgde bakmadan söyledi sizin için 2li testin normal çıkması hiç bişey ifade etmez her zaman rikslisiz bebek acisindan gibi Allah korusunMerhaba tüp bebekle hamile kalındığında riskli gebelik sınıfına giriyor hamileliğin, acaba bunu kastetmiş olabilir mi? Örneğin ikiz gebelikde riskli gebelik sayılıo yada annenin şeker hastası olması vs.ama bu sekilde sağlıkla doğum yapan bircok kişi var.bence hiç dusunme endişelenme.tup bebek riskli gebelik sayıldığı için benim doktorumda ayrıntılı ultrason tavsiye etti.Allaha sukur sorun cıkmadı.ama bugun normal gebelik yasayan bir cok kişi kendisi zaten ayrıntılı ultrasona girmek istiyor.sen hiç takılma canım bide bence o doktoru değiştir cunku tup bebekle hamile kalanlar zaten daha tedirgin oluyor bide bu sekilde seni tedirgin etmesi bence yanlış.varsada bi bildiği daha rahatlatıcı anlatmalı sana.
canım vücuta ödem de çok oluyor 15-20 maydonozu yıka çok az limon koy ( Limano çok koyma hiçbir zaman hem tansiyonu düşürür hemde asıl nedeni limon insülin direncini yükseltip kilo alımı ve tatlı ihtiyacını çoğaltır.) 1 veya 1,5 bardak su koy bilendırdan geçir sabah aç karınla iç yeşil çayı ( Doğal olmalı ) sabah aç karın ile ve akşam yatmadan önce iç birer fincan gün içinde yayarak hata her öğünde 3-4 kağık yoğurt ye fazla tatlı ihtiyacını engelemek için yeşil çayın içinde küçük bir parça çubuk tarçın at hem insülün direncini azaltır hem daha fazla yağ yakmış olursun ( Bunlar gittiğim diyetisyenlerin önerileri işe yarıyor 2,5 ayda 5,5 kilo yağdan kilo verdim :)
Cok saol canim amin insallahGözün aydın canım.Allah sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah.
canın nasip olacaksa düşük değere bakmıyor önemli olan iki katı yükselmesi sağlıkla yükselsin inşallah değerinkızlar değerim 14.09 :) inş yükselir 3.gun embriyosu 10.günüm bugün 8.gün yatırmıştım 4.8 çıkmıştı Allah'ım 0 olmadığı için çok mutluyum ama değer düşük bayağı bu şekilde olup yükselen var mı lütfen yazın arkadaşlar çok ihtiyacımız var umuda
canım bana histereskopi yapıldı iki kere tüp bebek sürecinde birincisinde miyon vardı o alındı ikincisinde miyon alınması sonrasında rahimin durumuna bakıldı. Adaten 8-12 günler arasında yapılıyor ağrısız bir işlem. Histereskopi rahimin yapısını görmek varsa sorun müdahale etmek için yapılıyorMerhaba arkadaşlar ben masal8391. Hatirlayanlariniz vardır belki. Ben de kromozom analizi yaptırdım senin gibifloransa17 bende de pıhtılaşma çıktı. Dr. Bana histereskopi ile laparoskopi yapacakmış bu işlemi yaptıran var mı aranızda nasıl bir işlem? Ha bir de dr dedi ki ben bu işlemlerden sonra 9 ay bekletiyorum çünkü kendiliğinden hamile kalan çok hastam var dedi
canım bana histereskopi yapıldı iki kere tüp bebek sürecinde birincisinde miyon vardı o alındı ikincisinde miyon alınması sonrasında rahimin durumuna bakıldı. Adaten 8-12 günler arasında yapılıyor ağrısız bir işlem. Histereskopi rahimin yapısını görmek varsa sorun müdahale etmek için yapılıyor
EVET NARKOZ VERİYORLAR YARIM SAAT BİLE SÜRMÜYORAnestezi altında yapılıyor demi bir de ne kadar sürüyor bu işlem? Cevap verdiğin için teşekkür ederim
Yok canım daha yaptırmadım bi türlü hazır hıssetmıyorum kendımı
Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)Kizlar sonucum cıkti Allahima cok sukur dualarım kabul oldu 322
ben iyiyim canım sen nasılsınHayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)
Günaydın kızlar nasılsınız ?
canım yaz tatilini de yap ağustos adeti ile düşün artık canım yaaYok canım daha yaptırmadım bi türlü hazır hıssetmıyorum kendımı
Bende oyle dusunuyorum bakalım hayırlısı artıkcanım yaz tatilini de yap ağustos adeti ile düşün artık canım yaa
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun demek sağlıklı bir gebelik değildi sağlıklı embriyo olsa idi devam ederdibenim kanamam başladı dün geceden beri ağlıyorum.. hiç bir sebep yokken neden olmaz tüp bebek bile neden tutmaz aklımı siyirmama çok az kldi çok üzgünüm 14 değer den yükselip doğum yapan hastaları olmuş doktorun ama benimki yükselmedi bitti herşey
Allah yardımcınız olsun. Bu şekilde olumsuzlukla karsilasan çok kişi var. Kısmet devreye giriyor bi yerden sonra. Inşallah rabbim acini dindirir çok zor gerçekten sana tez zamanda nasip eder sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebeklerbenim kanamam başladı dün geceden beri ağlıyorum.. hiç bir sebep yokken neden olmaz tüp bebek bile neden tutmaz aklımı siyirmama çok az kldi çok üzgünüm 14 değer den yükselip doğum yapan hastaları olmuş doktorun ama benimki yükselmedi bitti herşey