- Konu Sahibi floransa17
- #17.221
Arkadaşlar tüp bebekle hamiye kaldim şükür bugün farkli bi merkeze gittim 2li testim normal cikmasina rağmen siz tup bebekle hamile kalanlar her zaman risk altindasiniz bu her zaman yüksektir 2li testin normal cikmasi seni sevindirmesin tarzında konuştu hamile kalan arkadaşlar hoc böyle bişey duydunuzmu
Merhaba tüp bebekle hamile kalındığında riskli gebelik sınıfına giriyor hamileliğin, acaba bunu kastetmiş olabilir mi? Örneğin ikiz gebelikde riskli gebelik sayılıo yada annenin şeker hastası olması vs.ama bu sekilde sağlıkla doğum yapan bircok kişi var.bence hiç dusunme endişelenme.tup bebek riskli gebelik sayıldığı için benim doktorumda ayrıntılı ultrason tavsiye etti.Allaha sukur sorun cıkmadı.ama bugun normal gebelik yasayan bir cok kişi kendisi zaten ayrıntılı ultrasona girmek istiyor.sen hiç takılma canım bide bence o doktoru değiştir cunku tup bebekle hamile kalanlar zaten daha tedirgin oluyor bide bu sekilde seni tedirgin etmesi bence yanlış.varsada bi bildiği daha rahatlatıcı anlatmalı sana.