2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ben de seni sormak icin girdim
Çok sevindim S Sabrsukurdua
ALlah tamamina erdirsin

Arkadaşlar tüp bebekle hamiye kaldim şükür bugün farkli bi merkeze gittim 2li testim normal cikmasina rağmen siz tup bebekle hamile kalanlar her zaman risk altindasiniz bu her zaman yüksektir 2li testin normal cikmasi seni sevindirmesin tarzında konuştu hamile kalan arkadaşlar hoc böyle bişey duydunuzmu

Insallah canim benim
Hava değişmi iyi oldu senin için insallah bekletmeden gelir adetinde. Duaalrimdasin

Iyi aksamlar canim allah saglikla tamamlamayi nasip etsin hepimize. Sen pgt yaptirmismiydin embriyona. Yaptirdiysan fazla vesvese yapma embriyo genetigi saglam gelip tuttuysa cok kafani yorma. Benimde tup bebek ve ikiz bekliyorum canim pgt yaptirmamistim. Ikili tarama yerine Yas dolayisi ile nifty test yaptirmayi onerdi dr um. Kandan gen testi amerikaya gidiyor 15 gun sonra geliyor sonuclar. Ben onuda yaptirmayip 2 li test yaptirdim. Sonucum normal geldi ama dr yinede bana nifty test hala yaptirabilirsin dedi. O %99 sonuc veriyormus. Biz yaptirmadik. Cunki butce olarak cok sarsilmistik artik. 2 li testim normal gelmezse dusunuruz diye karar kildik. Sonrada 22 yada 23. Haftada organ taramasina girdik oda normal gelince rahatladik biraz. Allaha emanet artik. Eger butce olarak sarsilmayacaksan kafan rahatlasin nifty yaptirabilirsin. O zaman 3 Lu tarama yada organ taramasida yapilmiyor. Eger diyorsanki sonucum kotude ciksa ben bebegimi aldirmam allahim ne verdiyse o zaman hic yaptirmana gerek yok.

Genetik tarama yaptirmadik o testi duydum ama yüksek fiyati bizede Allahim saglikli hayirliaindan versin inşallah doktorun dediği dogru ozaman bize neden kendi tup bebek doktorumuz böyle bi ihtimalden bahsetmedi ki

Genetik tarama yaptirmadik o testi duydum ama yüksek fiyati bizede Allahim saglikli hayirliaindan versin inşallah doktorun dediği dogru ozaman bize neden kendi tup bebek doktorumuz böyle bi ihtimalden bahsetmedi ki
Gunaydin arkadasim bu testlerle bebegin down sendromu varmi yokmu genetiginde hasar varmi diye bakiliyor. %99 sonuc veriyor. Ama bizim yaptirdigimiz 2 li tarama belli bir oran veriyor sadece. 1000 de bir gibi. 800 de bir gibi. Doktorunun bahsettigi risk bence genel bir risk. yani tuple tedavi olduk daha cok komplikasyona acigiz daha dikkatli olmaliyiz her konuda. Yoksa tuple hamile kaldiginda down sendromuna yakalanma riski daha yuksek gibi bir durum oldugunu dusunmuyorum. Oyle olsa kesinlikle sart kosulurdu bu testler. O yuzden kafani rahat tut. Haaa dedigim gibi yaptirabilirsen ne ala kafan rahatlar. Ama ikilim normal geldi. Zaten bu testle anormalde ciksa aldirmam diyorsan yaptirmanada gerek yok. hiiiiicccc moralini bozma. Doktorlar diyorki bende kendimi korumaya almaliyim 2 li 3 lu taramalar tam sonuc vermiyor yarin cocugunda sorun ciksa bana diyeceksinki madem boyle bir test vardi niye soylemediniz. ben verir yaptirirdim hasta cocuk doguracagima diyenler oluyormus. O yuzden ben size bilgisini verip teklifini sunayimda gerisi size ait modundalar

Ay masalah sonunda guzel bi haber aldik :))
Cok sevindim
2 embriyoyuydu di mi?

İlk sayfaya senide yazdim hamile diye

Kaldik 5-6 kişi
Hadi bakalim biz de görürüz insallah o günleri
Cok saol canim benim yok tek embriyoydu insallah katlayarak devam eder rabbim kalan arkadaslarada nasip eder her zaman dualarimdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…