- 27 Eylül 2017
- 171
- 205
- 38
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.061
Daha doktorla anestezi için konuşmadım hemşireye sordum o da doktorla konuşursunuz dedi ve ya kabul etmezse diye telaş başladı şimdiden benim kanallarım dar olduğu için aşılama da çok canım yandı sizin normalde acimadiysa belki son muayene de acima sebebi sadece enfeksiyon gibi birşey olabilir yani normalde canınız çok yanmiyorsa anestezi almanız gerekmez sanırımAşılama için sızmî istekte bulundunuz bende yaptirsammi acaba
ben aşılama ve tüp Bebek tedavisi görmüş bir insanım geçen hafta Dr kintrolunde canım çok yandı neden bilmiyorum
Aşılama için sızmî istekte bulundunuz bende yaptirsammi acaba
ben aşılama ve tüp Bebek tedavisi görmüş bir insanım geçen hafta Dr kintrolunde canım çok yandı neden bilmiyorum
Canım düşük sonrası yumurtlama varmı rahim kalınlığı azalmış mi muayene olmak istedimNe kontrolüne gittin A anneveoglusu
Canım Dr kontrol de toplam 8-9 yumurta saydı bunlardan bir tanesi atak yapmış persembegunu 15 mm idi zaten Dr ile hiç aşılama konuşmadık arkadaş yazınca acaba bende denesem mi diye dusundum yumurta takibi yaptıracağım her ay artıkNe kontrolüne gittin A anneveoglusu
Aşılama yaptırmayı düşünüyorsan kişiye göre değişir belki bilmiyorum ama
Bana soylenen bir iki yunurtayla ve 40 yaş üstüne aşılama yapmıyorlardı.. şans dusuk diye
Direk tüp dediler
Belki dedigim gibi kisiye gore degisir durum
Canım Dr kontrol de toplam 8-9 yumurta saydı bunlardan bir tanesi atak yapmış persembegunu 15 mm idi zaten Dr ile hiç aşılama konuşmadık arkadaş yazınca acaba bende denesem mi diye dusundum yumurta takibi yaptıracağım her ay artık
canım nasılsın transferin oldumuCok saolun kizlar insallah toparlarim ertelenmez transfer tarihim ama bu ay hakkimizda hayirli degilse ertelensin hep ogle dua ediyorum suanlik estrofem 3 tane iciyorum climara bandim var gunde 1 degistiriyorum bide bogazlarim ve disim enfeksiyon icin antibiyotigim var ayin 23 unde antibiyotigi birakcam estrofeme ve banda ilave coraspirin, dekart, duphastin birde crinone jelim olcak
Iyiyim kuzum nasip olursa 28 nisan cumartesi oglen 12 de geri sayim basladi heycan korku duygularim karmakarisik insallah vakti zamani gelmistir Allah nasip edercanım nasılsın transferin oldumu
Canım nasılsın bekleme sürecinde neler yapıyorsun ben sadece dhea ilaci kullanyrm başka ne yapmalıyım bilmyrm birde sana hiç bağışıklık ile ilgili testler yapılmismi ydi benim doktorum bu konu üzerinde durmuyor hiç ama ben bağışıklık sisteminde embriyoyu kabul etmiyor olabilir diye düşünüyorum sürekli ve bunun öğrenmek için ne yapmam gerekir bilemiyrm28 inde transferi sanirim
dhea ilacı ne canım ne işe yarıyor canım prednol diye kortizon içeren bir ilaç ver transfer öncesi onu vermişlerdi bebeği yabancı olarak algılamasın diye vücud bilgin olsun araştır istersenCanım nasılsın bekleme sürecinde neler yapıyorsun ben sadece dhea ilaci kullanyrm başka ne yapmalıyım bilmyrm birde sana hiç bağışıklık ile ilgili testler yapılmismi ydi benim doktorum bu konu üzerinde durmuyor hiç ama ben bağışıklık sisteminde embriyoyu kabul etmiyor olabilir diye düşünüyorum sürekli ve bunun öğrenmek için ne yapmam gerekir bilemiyrm
canım çok bekledin sende benim gibi inşallah seninde güzel haberlerini alırız sağlıkla inşallah tek mi çiftmi embriyo transferi yapılacak canımIyiyim kuzum nasip olursa 28 nisan cumartesi oglen 12 de geri sayim basladi heycan korku duygularim karmakarisik insallah vakti zamani gelmistir Allah nasip eder
dhea yumurtaların kalitesini arttırmaya yardımcı oluyormuş banada söylemiş Ercan Hoca kullan diye ama piyasada yok demişlerdi sorduğumdadhea ilacı ne canım ne işe yarıyor canım prednol diye kortizon içeren bir ilaç ver transfer öncesi onu vermişlerdi bebeği yabancı olarak algılamasın diye vücud bilgin olsun araştır istersen
Hadi bakalım birşey kalmamış transfere çok uğraştın inşallah mutlu sona ulaşırsın arkadaşım :)Iyiyim kuzum nasip olursa 28 nisan cumartesi oglen 12 de geri sayim basladi heycan korku duygularim karmakarisik insallah vakti zamani gelmistir Allah nasip eder
Canım nasılsın bekleme sürecinde neler yapıyorsun ben sadece dhea ilaci kullanyrm başka ne yapmalıyım bilmyrm birde sana hiç bağışıklık ile ilgili testler yapılmismi ydi benim doktorum bu konu üzerinde durmuyor hiç ama ben bağışıklık sisteminde embriyoyu kabul etmiyor olabilir diye düşünüyorum sürekli ve bunun öğrenmek için ne yapmam gerekir bilemiyrm
kızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmmcuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler
ben en son son ayın 19unda kontrole gittim dedi ki bi da gelmene gerek yok transfer de görüşürüz dedi ilaçları yazdı rahim iyi dedi ama dün benim içime vesvese düştü dediim acaba bi kalınlığa baksanız mı falan sonuçta cuma embriyolar çözülecek bi sorun varsa çözmeyiz tabi yine dalga gecti bnle :)Nasi darladin ki :))
Amin canin insallah tek koycaklar bakalim artikcanım çok bekledin sende benim gibi inşallah seninde güzel haberlerini alırız sağlıkla inşallah tek mi çiftmi embriyo transferi yapılacak canım
Teşekkür ederim cnm prednolu arastiracagim doktor söylemezse ben istediğimi söylesem verir mi acaba daha önce kullanmadım hiç onu..dhea ilaci yumurta kalitesini arttirmak icinmisdhea ilacı ne canım ne işe yarıyor canım prednol diye kortizon içeren bir ilaç ver transfer öncesi onu vermişlerdi bebeği yabancı olarak algılamasın diye vücud bilgin olsun araştır istersen
Doğru aslında bende akışına bırakmaya çalışıyorum ama olmuyor yinede hep kafamı kurcalayan birseyler oluyor bir sorun gorunmuyorken 2 kere negatif olması sorunu doktorlar bulamiyorsa kendim bulmaliyim düşüncesine itiyor beni en iyisini yapmışsn çalışmakla bende calisyrm en azından kafamiz dağılıyorBağışıklık konusunu bende burdan okuyup doktoruma sordum
Kafaya takilacak bir durum yok sanirim
Mevzu embriyo iyimi kotumu
Rahim temizmi degilmi
Gerisi sanirim boş
Ben 3 ay icin calismaya basladim
Bi sonraki isleme kadar
Vakit gecer hem de maddi olarak ihtiyac vardi
Yediklerime dikkat etmiyorum acikcasi
Gecen ilk seferler ediyodum
Ama sıkıldım sanirim
Allah abirkatim yani isleri