2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım yaptım negatif . Sebep ne anlam veremiyorum artık çok yoruldum uzun bir süre ara vericem bu sürece hakkımızda hayırlısı olsun umarım sizin güzel haberlerinizle mutlu oluruz.
canım seninde doğal yoldan gebeliklerin var inşallah rabbim tüp bebek için kendini yeniden hazırlarken doğal yoldan meleğini sağlıkla gönderir rabbim bu dönemi atlatmana yardımcın olsun senin yerin hep ayrı oldu bende inşallah bu sayfada amacına ulaşmayan az sayıda kader arkadaşlarımız ile birlikte yüzümüz gülecek buna inanıyorum rabbim öncelikle bizlere ve sevdiklerimize sağlık versin

Canım yaptım negatif . Sebep ne anlam veremiyorum artık çok yoruldum uzun bir süre ara vericem bu sürece hakkımızda hayırlısı olsun umarım sizin güzel haberlerinizle mutlu oluruz.
Allah yardımcın olsun canım rabbim sabır güc versin dogal surecte mucize yaşatsın sanada en yakın zamanda

Canim cok uzuldum insallah en kisa zamanda toparlarsin rabbim dogal yollardan saglikli nasip eder sen Allahtan ümidini asla kaybetme yokdan var eden o ol der ve olur her zaman dualarimdasiniz

Kizlar benim carsamba kontrolum var transfer tarihi belli olcak ogun buyuk ihtimal 25 i dediler ama ben hasta oldum bogazlarim sis sanirim grip oluyorum atesim filan var hemsiremi aradim bol sivi tuket parol alabilirdin dedi kotu olursan doktora git yazdigi ilaclari bize soyle ona gore kullanabilirsin dedi ama ben ilac kullanmak istemiyorum zarari olur diye onerebilcegiz dogal seyler var mi transfer oncesi kullanmamda engel olmicak

Hayirli olsun insallah S Sabrsukurdua insallah guzel haberlerini alırız
Dinlenmek
Bol su
Adaçayı
Adaçayını içmeye çekiniyorsan gargara yapabilirsin

günaydın canım bende çok üzüldüm rabbim tez zamanda onada güzel haberler almayı nasip etsin

sen nasılsın tedavi varmı gündem de
Günaydın canım
Kafam şu an çok rahat yeniden o stresi yaşamak istemiyorum en azından bir süre... Yaz falan bir geçsin belki Eylül-Ekim gibi başlarım tedaviye.

Sen nasılsın arkadaşım ?

Günaydın canım
Kafam şu an çok rahat yeniden o stresi yaşamak istemiyorum en azından bir süre... Yaz falan bir geçsin belki Eylül-Ekim gibi başlarım tedaviye.

Sen nasılsın arkadaşım ?
hayırlısı olsun haklısın maddi manevi zor bir süreç gerçekten
bende iyiyim canım en son hcg 62ye düştü kanama hala var dr kimyasal gebelik dedi
bende bu süreç tamamlansın adet olayım istiyorum hayırlısı ile

canım yapabilirsen sirke veya tuzlu su ile gargara yap boğazdaki enfeksiyona iyi geliyor
c vitamini tüket ve tavuk suyuna çorba tüket bol bol su iç
kendini terlet bir güzel yanına yedek çamaşır al sık sık değiştir terleme sonrası
çok geçmiş olsun güzel haberlerini alalım inşallah

Cok saolun kizlar denicem hepsini bunlar yetmezmis gibi aksam atesli yatiyom bide dolgu disim kirildi sabaha kadar uyutmadi hemsirem cektirebilirsin dedi onu cektirdim cok zorlandim cekim sirasinda köku kirildi kokleri cok uzun inceymis yarim saat ugrastilar antibiyotik yazdi disci ama sanirim kullanmam yasakdir hersey ust uste geliyo Allah hayr versin

canım çok iyi hissetmiyorsan bir ay ertele transferi allahım esirgesin ne oluyor sana böyle
allah şifa versin tez zamanda

canım çok iyi hissetmiyorsan bir ay ertele transferi allahım esirgesin ne oluyor sana böyle
allah şifa versin tez zamanda
Kuzum cok saolasin ne oluyo bende anlamadim yarin kontrolum var bakalim doktor ne dicek eylulden beri ugrasiyoz 4 opu oldum ertelemekde istemiyorum artik hakkimizda hayrlisi olsun ya

Kizlar ayin 27 sine kadar iyilesirsem transfer 28 inde iyilesemezsem ertelicez 1 ay bkm artik zaman gostercek hakkimizda hayirlisi olsun
Canım bol bol meyve ye ayırt etmeden benimde 27si gibi tahmin ediyorum yarın tarih belli olacak kontrol var :) rahim kalınlığın kaç ml di canım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…