2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Cok saolun kizlar insallah toparlarim ertelenmez transfer tarihim ama bu ay hakkimizda hayirli degilse ertelensin hep ogle dua ediyorum suanlik estrofem 3 tane iciyorum climara bandim var gunde 1 degistiriyorum bide bogazlarim ve disim enfeksiyon icin antibiyotigim var ayin 23 unde antibiyotigi birakcam estrofeme ve banda ilave coraspirin, dekart, duphastin birde crinone jelim olcak

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar . Vakti zamanı değilmiş demekki zaman herşeyin ilacı Rabbim öyle sabır veriyor ki insana dün ki ruh halinle bugün ki tamamen farklı oluyor insanın durumu kabullendim. Rabbime sığındım. Bi sıkıntı olduğu çok belli öncelikle önümde uzun bir süreç var histereskopi yaparız demişti doktorum eğer tutmazsa . Serum tedavisinden bahsetmişti, genetik testler falan yapılcak en mantıklısı biraz ara verip uzun sürece hazırlanmak sanırım sonbahar yada kış gibi bşka bir doktorla tedaviye devam etmeyi düşünüyorum . Rabbim hepimizin yardımcı olsun, ben ara verdim ancak sizi takip ediyor olacağım umarım en yakın zamanda umudu yarım kalan arkadaşlarımdan güzel haberler alırız . Allah’a emanet olun

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar . Vakti zamanı değilmiş demekki zaman herşeyin ilacı Rabbim öyle sabır veriyor ki insana dün ki ruh halinle bugün ki tamamen farklı oluyor insanın durumu kabullendim. Rabbime sığındım. Bi sıkıntı olduğu çok belli öncelikle önümde uzun bir süreç var histereskopi yaparız demişti doktorum eğer tutmazsa . Serum tedavisinden bahsetmişti, genetik testler falan yapılcak en mantıklısı biraz ara verip uzun sürece hazırlanmak sanırım sonbahar yada kış gibi bşka bir doktorla tedaviye devam etmeyi düşünüyorum . Rabbim hepimizin yardımcı olsun, ben ara verdim ancak sizi takip ediyor olacağım umarım en yakın zamanda umudu yarım kalan arkadaşlarımdan güzel haberler alırız . Allah’a emanet olun
güzel yürekli arkadaşım çok üzüldün eminim ama buda bizim imtihanımız sen doğal yoldan da gebe kalabiliyorsun bu süreçte inşallah mucizen sana merhaba der. kendini rahatlatacak şeyler ile meşgul ol. tatil fikriniz süper bizde mayıs ayında yurt dışını düşünüyoruz inşallah nasip olur ramazan öncesi çok merak ediyorum orta avrupayı
arada yaz özletme kendini

A anneveoglusu Canım sen nasılsın adetin oldu bitti mi tekrar kan verecekmisin?
Canım düşük kanaması iki gün önce bitti bir hafta sürdü pazartesi kan vereceğim haftada bir ver kan dedi Dr geçtiğimiz pazartesi 62 ye düşmüştü
Adet olmayı bekliyorum

Sen nasılsın canım

Canım düşük kanaması iki gün önce bitti bir hafta sürdü pazartesi kan vereceğim haftada bir ver kan dedi Dr geçtiğimiz pazartesi 62 ye düşmüştü
Adet olmayı bekliyorum

Sen nasılsın canım
Ustune adetdemi görülüyor . Inşallah sifirlanmistir iyiyim bende lekeler devam ediyr. Ohssden dolayı vücut değerlerim inanılmaz yükseldi ve düştü. Hayirlisyla kucaklarimiza alsaydık.herbirimiz neler yaşıyoruz neler herşey o mucize için
Allah herbirimizin yardımcısı olsun.kucaklarimiz i sağlıkla doldursun.

Ustune adetdemi görülüyor . Inşallah sifirlanmistir iyiyim bende lekeler devam ediyr. Ohssden dolayı vücut değerlerim inanılmaz yükseldi ve düştü. Hayirlisyla kucaklarimiza alsaydık.herbirimiz neler yaşıyoruz neler herşey o mucize için
Allah herbirimizin yardımcısı olsun.kucaklarimiz i sağlıkla doldursun.
Evet canım düşük kanaması sonrası yumurtlama ve adet oluyor
Amin sende kendine iyi bak hamisim allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Selam arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyordum ama gizliden takipteyim rabbim herkesin gönlüne göre versin herkes hamiş olsun inşallah çok güzel bi duygu ama bi o kadar da zor ... Benim gibi hamiş olanlara bişi sorcam cilt kuruluğu ve kaşıntı için naptınız bende bi kaç gündür fena halde kaşıntı kızarıklık başladı özellikle göbüşte

Selam arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyordum ama gizliden takipteyim rabbim herkesin gönlüne göre versin herkes hamiş olsun inşallah çok güzel bi duygu ama bi o kadar da zor ... Benim gibi hamiş olanlara bişi sorcam cilt kuruluğu ve kaşıntı için naptınız bende bi kaç gündür fena halde kaşıntı kızarıklık başladı özellikle göbüşte

Selam Bedis123 Bedis123 nasilsin
Hamile arkadaslari burda görmek ne güzel
Masallah nerdeyse 6 ay olmus
Zaman ne cabuk geciyor

Cevabini bilmiyorum ama
Zahide yetişte izlemistim
Hamilelik catlagina badem yağı öneriyorlardı
Seninkide acaba deri geriliyo ondanmi
Doktoruna sorarak bunu arastirabilirisn belki

Aleyküm selam canım yazamasamda takipteyim sizi birakir mıyım hiç doktorum da ayni seyi söylüyor cildim asiri hassas ve kuru bebek yağı badem yagi hepsini deniyorum inşallah gecer kaşıntı mafetti beni normal cilt geriliyor kuruyor az kaldı ya sabir bakalim hersey minnaqlar için fito krem verdi o biraz rahatlatti ama tam gecmiyor dua istiyorum çok çok ☺

Kızlar aylar sonra tekrar aranizdayim Eylül de özelde tüp bebek yaptirmistim ama tutmadı sonra üzüntüden ara verdim burada aramıza yeni katılan çok olmuş ama eski arkadaslarimizdan da Cok var hayırlı haberlrimiz olsun inşallah kızlar içinizde Ege üniversitesi nde tedavi gören olmssmuydu benim ilk aşılamama da çok canım yandı şimdi Ege yine aşılama ile başladı bu hafta içi sanırım aşılama olacak ama anestezi istiyorum Ege de anestezili aşılama yaptiraniniz oldu mu :KK43:

Kızlar aylar sonra tekrar aranizdayim Eylül de özelde tüp bebek yaptirmistim ama tutmadı sonra üzüntüden ara verdim burada aramıza yeni katılan çok olmuş ama eski arkadaslarimizdan da Cok var hayırlı haberlrimiz olsun inşallah kızlar içinizde Ege üniversitesi nde tedavi gören olmssmuydu benim ilk aşılamama da çok canım yandı şimdi Ege yine aşılama ile başladı bu hafta içi sanırım aşılama olacak ama anestezi istiyorum Ege de anestezili aşılama yaptiraniniz oldu mu :KK43:
Aşılama için sızmî istekte bulundunuz bende yaptirsammi acaba
ben aşılama ve tüp Bebek tedavisi görmüş bir insanım geçen hafta Dr kintrolunde canım çok yandı neden bilmiyorum

X