- 26 Eylül 2017
- 389
- 708
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.041
güzel yürekli arkadaşım çok üzüldün eminim ama buda bizim imtihanımız sen doğal yoldan da gebe kalabiliyorsun bu süreçte inşallah mucizen sana merhaba der. kendini rahatlatacak şeyler ile meşgul ol. tatil fikriniz süper bizde mayıs ayında yurt dışını düşünüyoruz inşallah nasip olur ramazan öncesi çok merak ediyorum orta avrupayıGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar . Vakti zamanı değilmiş demekki zaman herşeyin ilacı Rabbim öyle sabır veriyor ki insana dün ki ruh halinle bugün ki tamamen farklı oluyor insanın durumu kabullendim. Rabbime sığındım. Bi sıkıntı olduğu çok belli öncelikle önümde uzun bir süreç var histereskopi yaparız demişti doktorum eğer tutmazsa . Serum tedavisinden bahsetmişti, genetik testler falan yapılcak en mantıklısı biraz ara verip uzun sürece hazırlanmak sanırım sonbahar yada kış gibi bşka bir doktorla tedaviye devam etmeyi düşünüyorum . Rabbim hepimizin yardımcı olsun, ben ara verdim ancak sizi takip ediyor olacağım umarım en yakın zamanda umudu yarım kalan arkadaşlarımdan güzel haberler alırız . Allah’a emanet olun
S Sabrsukurdua nasıl oldun canım
floransa17 nasılsın canım histereskopi oldumu dr ne dedi
Bem günümde olmuştum canım geçmiş olsun.Evet canim oldum
Polipler alindi
Biraz üşüttüm soğuktu geçen gün..ağrım var, dışarda wcye gidince de ağrım oluyo
Histeroskopi sonrasi adet normal mi oluyor?
günündemi oldunuz?
Canım düşük kanaması iki gün önce bitti bir hafta sürdü pazartesi kan vereceğim haftada bir ver kan dedi Dr geçtiğimiz pazartesi 62 ye düşmüştüA anneveoglusu Canım sen nasılsın adetin oldu bitti mi tekrar kan verecekmisin?
Ustune adetdemi görülüyor . Inşallah sifirlanmistir iyiyim bende lekeler devam ediyr. Ohssden dolayı vücut değerlerim inanılmaz yükseldi ve düştü. Hayirlisyla kucaklarimiza alsaydık.herbirimiz neler yaşıyoruz neler herşey o mucize içinCanım düşük kanaması iki gün önce bitti bir hafta sürdü pazartesi kan vereceğim haftada bir ver kan dedi Dr geçtiğimiz pazartesi 62 ye düşmüştü
Adet olmayı bekliyorum
Sen nasılsın canım
Evet canım düşük kanaması sonrası yumurtlama ve adet oluyorUstune adetdemi görülüyor . Inşallah sifirlanmistir iyiyim bende lekeler devam ediyr. Ohssden dolayı vücut değerlerim inanılmaz yükseldi ve düştü. Hayirlisyla kucaklarimiza alsaydık.herbirimiz neler yaşıyoruz neler herşey o mucize için
Allah herbirimizin yardımcısı olsun.kucaklarimiz i sağlıkla doldursun.
Toparladim sayılır canım bogazlarım sukur gecti ates filan yok sadce cekilen disimin şisligi ve hafif agrısi var bakalim artık hakkimizda hayirlisiS Sabrsukurdua nasıl oldun canım
floransa17 nasılsın canım histereskopi oldumu dr ne dedi
Ben zamanında olmuştumEvet canim oldum
Polipler alindi
Biraz üşüttüm soğuktu geçen gün..ağrım var, dışarda wcye gidince de ağrım oluyo
Histeroskopi sonrasi adet normal mi oluyor?
günündemi oldunuz?
Maşallah iyi olmana sevindimToparladim sayılır canım bogazlarım sukur gecti ates filan yok sadce cekilen disimin şisligi ve hafif agrısi var bakalim artık hakkimizda hayirlisi
Amin canım allah razı olsunEvet canım düşük kanaması sonrası yumurtlama ve adet oluyor
Amin sende kendine iyi bak hamisim allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Selam arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyordum ama gizliden takipteyim rabbim herkesin gönlüne göre versin herkes hamiş olsun inşallah çok güzel bi duygu ama bi o kadar da zor ... Benim gibi hamiş olanlara bişi sorcam cilt kuruluğu ve kaşıntı için naptınız bende bi kaç gündür fena halde kaşıntı kızarıklık başladı özellikle göbüşte
Aşılama için sızmî istekte bulundunuz bende yaptirsammi acabaKızlar aylar sonra tekrar aranizdayim Eylül de özelde tüp bebek yaptirmistim ama tutmadı sonra üzüntüden ara verdim burada aramıza yeni katılan çok olmuş ama eski arkadaslarimizdan da Cok var hayırlı haberlrimiz olsun inşallah kızlar içinizde Ege üniversitesi nde tedavi gören olmssmuydu benim ilk aşılamama da çok canım yandı şimdi Ege yine aşılama ile başladı bu hafta içi sanırım aşılama olacak ama anestezi istiyorum Ege de anestezili aşılama yaptiraniniz oldu mu