2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Teşekkür ederim cnm prednolu arastiracagim doktor söylemezse ben istediğimi söylesem verir mi acaba daha önce kullanmadım hiç onu..dhea ilaci yumurta kalitesini arttirmak icinmis
canım bahçecide veriliyor transferden önce transfer tarihi dahil 5 gün kullandım ama ankara başkent üniversitesinde gebelik belli olana kadar içiriyorlarmış dr nasıl uygulama yapar bilemedim şimdi canım ama sen yinede sor
peki bu ilacı nerden alınıyor adı bu mu

A anneveoglusu canım uzun süreden beri bakmıyordum topiğe hakkında hayırlısı olsun inşallah floransa17 floransa17 çalışmak kafa dağıtmak iyi geliyor ama bünyene dikkat et marttaki tedavi sonrası kafa dağıtayım dedim 56 kgdan 49a düşmüşüm :duduk:
Sağol canım hayırlısı buymuş demek sen nasılsın canım bende kilo vermek istiyorum bakalım günde 6000-7000 adim atıyorum hayirlisi ile veririm inşallah sen nasıl verdin

inşallah canım ya

Canım ben şubatta transfer olacaktım doktor bize de yasak dememişti dikkat ettiğimiz halde bn transfer günü hamile olduğunu öğrendim ancak kimyasal yaşadım ertesi ay transfer oldum negatif. Oldu o ay doktor yasakladı ilişkiyi illa yasak die birşey yok benim bildiğim transfer sonrası kesin yasak ama birşey olmaz merak etme

Kızlar öncelikle transfer olucak arkadaşların Rabbim yardımcısı olsun inş olumlu sonuç alırsınız dün doktora gittim negatif sonrası konuşmaya doktorun ilk dediği bu ay tek negatif hastamsın dedi eşim ve ben çok üzüldük sonra önümüzdeki süreci anlattı histereskopi ve cd56 testleri yapılacak ancak ara vericem doktorumda ara vermemi istedi hatta psiloga git mutlaka dedi eft denilen bir uygulama varmış onu mutlaka yaptır çnkü sen kendiliğinden hamile kalabilirsiniz gözle görünen şimdilik hiç birşeyin olmadığını düşünüyorum dedi. Tabi en kesin sonuç tahliller sonrası ortağa çıkıcak sanırım yine Allah bilir ne olup ne olmadığını. Kış gibi histereskopi yaptırcam . Şimdi genetik testler istedi sizlere sormak istediğim kromozom analizi için tıbbı genetiğe randevu alıcam trombofoli paneli testlerini de genetikte mi yaptırıyoruz yoksa hemotolojiye mi randevu almam gerekiyor ?

Canım ben şubatta transfer olacaktım doktor bize de yasak dememişti dikkat ettiğimiz halde bn transfer günü hamile olduğunu öğrendim ancak kimyasal yaşadım ertesi ay transfer oldum negatif. Oldu o ay doktor yasakladı ilişkiyi illa yasak die birşey yok benim bildiğim transfer sonrası kesin yasak ama birşey olmaz merak etme
yumurtlama zamanım geçmişti canım ama kafaya taktım biraz galiba doktor da yasak demedi ama başka bi tüp bebek hastası ile konuştum ona 4 gün çncesinden yasak demiş transferin bana demedi

Kızlar öncelikle transfer olucak arkadaşların Rabbim yardımcısı olsun inş olumlu sonuç alırsınız dün doktora gittim negatif sonrası konuşmaya doktorun ilk dediği bu ay tek negatif hastamsın dedi eşim ve ben çok üzüldük sonra önümüzdeki süreci anlattı histereskopi ve cd56 testleri yapılacak ancak ara vericem doktorumda ara vermemi istedi hatta psiloga git mutlaka dedi eft denilen bir uygulama varmış onu mutlaka yaptır çnkü sen kendiliğinden hamile kalabilirsiniz gözle görünen şimdilik hiç birşeyin olmadığını düşünüyorum dedi. Tabi en kesin sonuç tahliller sonrası ortağa çıkıcak sanırım yine Allah bilir ne olup ne olmadığını. Kış gibi histereskopi yaptırcam . Şimdi genetik testler istedi sizlere sormak istediğim kromozom analizi için tıbbı genetiğe randevu alıcam trombofoli paneli testlerini de genetikte mi yaptırıyoruz yoksa hemotolojiye mi randevu almam gerekiyor ?

Amh değerin iyiyse yaşın genç
Ara vermen iyi olabilir
Ama bu testler histeroskopi işlem yapilirsa ve sonrasi iyilesme sureci
5-6 ayı buluyor
Ona göre başlarsın
Kişin yaptirirsan yaza transferin olur
Diger sorunun cevabini bilmiyorum
Sonuclarim çıktı ama gidemedim sonuc ogrenmeye
ben de yaptirdim sanirim onlari

2nin altında canım yeni tedavimi var gündemde
Canım maddı yönden kötüyüz ama 3.yü düşünüyorum.borclarimiz bitince inşallah. Benim tsh 3.20 çıktı tüp bebek oncesi 4 civarındaydi bende tesadufen birşey öğrendim tsh 2 nin altında olmalıymış yoksa tutmazmis bu kafamı karıştırdı acaba doğru mu değil mi merak ettim. Bazı doktorlar transfer yapmıyormuş yüksek olunca. Bilgisi olan varsa yazın canlar

Trombofoli testini de genetik yapıyor canım hematolojiye gerek yok inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan bebişin sana gelir

X