- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.981
Evde gebelik testi yok alamadım da bugün ama ovulasyon testi var yarın 8. Günüm sabah yapsam ovulasyon testi gebelik testi gibi olur mu sizce be dersiniz yapsam mı? Akşam direk kan mı versem yoksa cumartesi ye kadar beklesem mi çok kararsızım ya
Canım yazdığını go3unce çok sevindim.ne kadar uzulsekte elden bişey gelmiyor allahın takdiri . Rabbim sana güç sabır versin inşallah doğal yoldan verir mucizeni sana en kısa zamanda allahın yardımcın olsun. Hep dualarimdasin
Canım Benim sevinilecek bi durum değil ama İnan dış gebelik olmamasına çok sevindim. Rabbim tez zamanda doğal yoldan nasip edicek inş. İnanıyorum ben . Bende hiç belirti yok kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum inş tersi olur güzel haber almak nasip olur bugün 7. Günüm. Dayanamayıp yarın akşam kan verebilirim ama kararsızım da hakkımızda hayırlısı olsun
A anneveoglusu selam nasilsin
Yazmana sevindim aklimdaydin kac gündür
Allah tan Ümit kesilmez
Son yumurtamız kalana kadar ümit var demektir.
Evet canim oldum. Polipler alındı. Dinlenme sürecindeyim. 3 ay dinlenicem sonra 3. İçin basliycam tekrar.
Iyiyim canım bende 10 gün sonundaa. Çıktım hastaneden şükür iyiyiz . Yumurtalarda küçülmeye başlamış ama 3 ay dolana kadar yatacagim mecburen sorin olmaması için.annem geldi o 1 hafta aakalip gidecek ole devam edeceğiz işte yatarak falan.canim acini en derinden hissettim rabbimin vardır bildiği karanlığın ardından aydınlık gelir inşallah rabbim doğal süreçte sağlıkla nasip edecek sana . Hiçbirşeyin garantisi yok verici alıcı mevlam. Sağlıklı hamilelik sağlıklı dogum sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbimsağol canım allah razı olsun baştan negatif alsa idim sanırım bu süreç bu kadar canımı acıtmayacaktı. kanamayı görmek canımı çok sıkıyor. allah razı olsun sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor canım
yumurta toplama işleminden mi kaynaklanmış bu sorunIyiyim canım bende 10 gün sonundaa. Çıktım hastaneden şükür iyiyiz . Yumurtalarda küçülmeye başlamış ama 3 ay dolana kadar yatacagim mecburen sorin olmaması için.annem geldi o 1 hafta aakalip gidecek ole devam edeceğiz işte yatarak falan.canim acini en derinden hissettim rabbimin vardır bildiği karanlığın ardından aydınlık gelir inşallah rabbim doğal süreçte sağlıkla nasip edecek sana . Hiçbirşeyin garantisi yok verici alıcı mevlam. Sağlıklı hamilelik sağlıklı dogum sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim
Aynen canım bu sınavı isyan etmeden geçirirsek rabbimin mükafatı büyük olur. Her nekadar da yumurta toplama sonrası çatlatma iğnesi vurulsada yumurtalar büyümeye devam ediyormuş. Buyudumcede sıvı salimi yapıyormuş.. ben öğün 2 -3 km yürümüştum bi anda pembe leke geldi sonrası kahveye döndü acile gittik sıvı birikimi olmuş dediler işte. 10 gün yatıp cıktım .ilaçlardan oluyor çok fazla yumurta büyümesi hala.ama 3 ay dolana kadar küçülüyormuş.kesinlikle ağır kaldırma yat dinlen dedi dr.bende uymaya calisiyrmyumurta toplama işleminden mi kaynaklanmış bu sorun
canım haklısın allahtan herşey rabbim sağlık versin öncelikle bize ve eşlerimize evladıma
dünyanın sonu değil buda bir sınav bunada şükür
dikkat et arkadaşım rabbim kolaylık versin rapormu aldınAynen canım bu sınavı isyan etmeden geçirirsek rabbimin mükafatı büyük olur. Her nekadar da yumurta toplama sonrası çatlatma iğnesi vurulsada yumurtalar büyümeye devam ediyormuş. Buyudumcede sıvı salimi yapıyormuş.. ben öğün 2 -3 km yürümüştum bi anda pembe leke geldi sonrası kahveye döndü acile gittik sıvı birikimi olmuş dediler işte. 10 gün yatıp cıktım .ilaçlardan oluyor çok fazla yumurta büyümesi hala.ama 3 ay dolana kadar küçülüyormuş.kesinlikle ağır kaldırma yat dinlen dedi dr.bende uymaya calisiyrm
canım nasılsın iyi olmana sevindim hayırlısı ile güzel haberlerini alalım inşallah
tüp bebebği aynı yerdemi düşünüyorsun canım dondurulmuşun varmı
ben iyiyim şükür o bir burhan geldi geçti şimdi kanama var değer 144e düştü dün inşallah dahada düşer kürtaj iğneye gerek kalmadan gider sen ne saman adet olmuştun canım kimyasal gebelikten sonra
ben ilaçları geçen cuma bıraktım değer 248 idi pazartesi 415 oldu çarşamba ise 144e düştü dün yani bakalım kanama gerçek anlamda üç gündür başladı ne kadar sürer ve ne zaman adet olurum bilemiyorum.Selam A anneveoglusu
Evet ayni yerde yaptiricam
Yeni tedavi doktorumun geçmişimi biliyo olması bana daha doğru geliyo ayni yerde devam etme konusunda..
Ben ilaçları kesince bi hafta icinde adet olmuştum.. ama benim deger düşüktü zaten..
Hayirlisi olsun hepimiz icin
estrofem adeti kesiyor canım benimde öyle oldu akıntı oldumu onu hatırlayamadım hayırlı olur inşallah transferinkızlar hayırlısıyla ayın 8inde transfer tedavisine başladık estrofem kullanıyorum o günden beri dün adetim bitti sarı kokusuz kaşıntı yapmayan bi akıntım var yaşayanınız var mı transfer öncesi böyle bi durum ??
İnş canım baya çok oldum adetimi kızlık zamanım gibiydi ama estrofem e başlayınca kesildi dediğin gibi 3 günde bitti ama akıntı sarı onu da mı o yapıyoestrofem adeti kesiyor canım benimde öyle oldu akıntı oldumu onu hatırlayamadım hayırlı olur inşallah transferin
Ben estrofeme adetin üçüncü günü başladım adet baslamisti belli idi geldiği siz isterseniz Dr sorun bu hususları ama estrofem adeti kesiyor benim öyle olduKızlar allah rızası için bana bi akıl verin dındurulmuş embriyolarım var ve adetle birlikde transfer için estrofem kullanmaya başlamam gerekiyor dün sabah biraz kahverengi kanamamın olduğunu fark ettim ama çok az yeni başlıyor zannettim ve dr aradım ilaca başlamamı söylediler buraya kadar herşey iyi ancak dünden beri benim kanamam artmadığı gibi şimdi kontrol ettiğimde tamamen kesilmiş gibi görünüyor ne yapmam lazım ilaçdan dolayı kesilmiş olabilir mi ilaca devam edeyim mi yoksa dr arayıp bırakayım mı
Birde test yaptırın belki doğal yolla olmusturKızlar allah rızası için bana bi akıl verin dındurulmuş embriyolarım var ve adetle birlikde transfer için estrofem kullanmaya başlamam gerekiyor dün sabah biraz kahverengi kanamamın olduğunu fark ettim ama çok az yeni başlıyor zannettim ve dr aradım ilaca başlamamı söylediler buraya kadar herşey iyi ancak dünden beri benim kanamam artmadığı gibi şimdi kontrol ettiğimde tamamen kesilmiş gibi görünüyor ne yapmam lazım ilaçdan dolayı kesilmiş olabilir mi ilaca devam edeyim mi yoksa dr arayıp bırakayım mı
Nasıl yani hamile olabilirmiyimBirde test yaptırın belki doğal yolla olmustur
Kızlar allah rızası için bana bi akıl verin dındurulmuş embriyolarım var ve adetle birlikde transfer için estrofem kullanmaya başlamam gerekiyor dün sabah biraz kahverengi kanamamın olduğunu fark ettim ama çok az yeni başlıyor zannettim ve dr aradım ilaca başlamamı söylediler buraya kadar herşey iyi ancak dünden beri benim kanamam artmadığı gibi şimdi kontrol ettiğimde tamamen kesilmiş gibi görünüyor ne yapmam lazım ilaçdan dolayı kesilmiş olabilir mi ilaca devam edeyim mi yoksa dr arayıp bırakayım mı