2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar allah rızası için bana bi akıl verin dındurulmuş embriyolarım var ve adetle birlikde transfer için estrofem kullanmaya başlamam gerekiyor dün sabah biraz kahverengi kanamamın olduğunu fark ettim ama çok az yeni başlıyor zannettim ve dr aradım ilaca başlamamı söylediler buraya kadar herşey iyi ancak dünden beri benim kanamam artmadığı gibi şimdi kontrol ettiğimde tamamen kesilmiş gibi görünüyor ne yapmam lazım ilaçdan dolayı kesilmiş olabilir mi ilaca devam edeyim mi yoksa dr arayıp bırakayım mı
Bana doktorum adetin 3. günü başlatmıştı estrofemi
doktorunla konuş bence o ne derse ona göre davranırsın

:KK58:Kızlar 1700. Sayfaya gelmişiz
Ben yine guzel dileklerimi yaziyor
Aşağıdaki arkadaşlarrimzla 2019 da bu 1700. Sayfaya geri dönüp bakip hepsini anne olarak görmeyi diliyorum :dua:
1700. Sayfayi 2017 de baslamamizdan hatırlayın

A anneveoglusu
G gulumse-hayata
@Sabrsukurdua
@Cekirdek32
guns_n_roses80 guns_n_roses80
@lionyez
GlySn GlySn
@Maviay1778
floransa17 floransa17
T trkaslan7914
@BEYAZGULL

tüm arkadaşlar inşallah bebiş sahibi olur ben mart 2019 da başlicam hayırlısı ile bakalım son deneme son olur

Hayırlı Kandiller arkadaşlar yakın zamanda peşpeşe aldığımız olumsuz haberlerden sonra rabbim bu mübarek günde dualarımızda birbirimizi eksik etmeyerek inşallah güzel haberler vermeyi nasip etsin bizlere inşallah
Rabbim hayırlı sağlıklı salih evladlar nasip etsin inşallah
Hamile arkadaşlarımıza hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Can kızlar dün sormuştum ya gynomax xl yazdı doktor kullansam mı diye sabahtan beri kanama geliyo az fitil kanama yapar mı yaşadınız mı böyle bi olay

:KK58:Kızlar 1700. Sayfaya gelmişiz
Ben yine guzel dileklerimi yaziyor
Aşağıdaki arkadaşlarrimzla 2019 da bu 1700. Sayfaya geri dönüp bakip hepsini anne olarak görmeyi diliyorum :dua:
1700. Sayfayi 2017 de baslamamizdan hatırlayın

A anneveoglusu
G gulumse-hayata
@Sabrsukurdua
@Cekirdek32
guns_n_roses80 guns_n_roses80
@lionyez
GlySn GlySn
@Maviay1778
floransa17 floransa17
T trkaslan7914
@BEYAZGULL
Amin canım Rabbim insallah hepimize bu duyguyu yaşatır bu topikte bebeklerimizin doğduğu gunleride görürüz insaalah

Kizlar merhaba
Umreden gelen biri bana bunu getirdi
Nedir nasi kullanilir bilen var mi ?

Eklentiler

• 3C506AA9-44B7-47D8-AE9A-967532F1D89D.jpeg
    3C506AA9-44B7-47D8-AE9A-967532F1D89D.jpeg
    32,1 KB · Görüntüleme: 76
floransa17 floransa17 merhaba. Histereskopi oldun sanırım nasıl bir işlemdi biraz anlatır mısın bende bu ay olurum herhalde . Dr kromozom analizi sonucunu bekliyor ondan sonra bu işlemi yapacak

Yumurta toplamadan daha kolay
Sadece bi süre kanama devam etti
Biraz da siskinlik ve ödem yapti bugünlerde
Maddi yükü en zor kısmı

Kizlar merhaba
Umreden gelen biri bana bunu getirdi
Nedir nasi kullanilir bilen var mi ?
Banada getirdiler bayadır bekliyor kullanmadım henüz
Bana getiren kişiye içini açıp rendelesin yoğurtla yada sütle yesin demişler ama nette içini kırıp suyun içine koyup su yumurtlama dönemimde için yazıyor.
Bende iki tane var ilk ay bir yöntemi ikinci ay diğer yöntemi yapmayı düşünüyorum

Günaydın kızlar
G gulumse-hayata çok üzüldüm canım...hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah
günaydın canım bende çok üzüldüm rabbim tez zamanda onada güzel haberler almayı nasip etsin

sen nasılsın tedavi varmı gündem de

X