- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.941
Canim cok uzgunum herseyde bir hayir vardir. Diliyorum kendiliginden gelecek mucizen. Kelimelerin kifayetsiz kaldigi yermerhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
Sen ağlama Kıymetli hamişimiz. Yalnız senin minnoşlara söyle bizede arkadaşlarını göndersinler olur mu.Suan oturdum agliyorum. duygular tavan zaten aglamaya bahane ariyorum. Esim evde uyuyor gorse ayri dert. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Bu yolda hangi arkadasim varsa aratmasin evladini versin diliyorum
Rahat ol G gulumse-hayata
Sirt üstü yatmak zorunda değilsin
1 milimin 10 da biri kadar belki daha küçük
o bi yere yapıştı ve orda gömülüyo zaten :)
Sen amuda da kalksan bi sey olmaz
Yatmak zorunda da değilsin
Sadece kendini yorma agir kaldirma
merhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
şu buluşmayı bir ayarlıyamadık ki zaten ayarlıyalım ben sizlerle tanışmayı çok isterim :)
merhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
Canım çok üzüldüm kelimeler boğazıma düğümlendi inşallah kendiliğinden nasip eder herşey nasip kısmet kendini üzmemeye çalış biliyorum çok çok zor ama sen güçlüsün ailen için sevdiklerin için güçlü ol canım allaha emanet ol biz her zaman yanındayızmerhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
Canım inan çok üzüldüm ne söylenir bilemiyorum. Demekki hayırlısı buymuş Rabbim inşallah en kısa zamanda yollasın mucizenimerhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
Çok üzüldümmerhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
Günaydın kızlar...Hayırlı cumalar...GlySn Canım selam;
havuz yumurta rezervi ve ya sperm sayısı az olan kişilere öneriliyor. Bana doktorum önerdi yaptırdım 1 sefer ama havuza embriyo atamadık. rezervim az benim 2 yumurta toplama diye girdim 1 yumurta sıvısı çıktı. oda kalitesiz olduğu için döllenmedi. Bence haline şükret. Ayrıca tedavime rapor alıp Cem Bey de başlamak istiyorum .
Bana kendisi tedavisi için bilgi verir misin?
Hangi ilaçları kullanıyor?
Hep kendisi ile mi görüşüyoruz asistanları ile mi?
Rapor ile mi gittin? ücreti ne kadar?
Dinlenme süresi diye bir şeyler okudum o dinlenme sürecinde para alıyor mu?
G gulumse-hayata transfer oldun mu ?
Canım benim çok çok üzüldüm ağlattın beni Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün insallahmerhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
Canim ne dicemi bilmiyorum cok uzuldum ama her ser gibi görünen olayın altinda bir hayr vardır hersey Allahtan kuzum dilerim rabbime en kisa zamanda sana saglikli ve hayrli evlat nasip edermerhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
Kızlar selam nasılsınız
Bu sabah anneveoglusu nun yaşadığı üzüntüyü içimde hissederek uyandım
Allah sabır versin bu süreçte bizlere
Duyduğumuz mucizelerden biri olur insallah ona da
Tüp bebgi bırakıp sonradan kendiliginden oldu hikayesini duyarız umarim
Sizler nasılsınız? G gulumse-hayata nasil geçiyor günlerin?
Kizlar bende bgn kontrole gittim transfer hazirligini basladik nasipse estrofem ve bandım var ayin 18 inde kontrolum var transfer ogun belli olcak artik hakkimizda hayirlisi olsun
Amin kuzum insallah once senin guzel haberlerini aliriz sonra benimHakkında hayırlısı olsun canm Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inş .
Merhaba canım ara ara kasık ağrısı dışında başka hissettiğim bişey yok canım ztn belirtilere pek takılmıyorum çünkü hep ilaçların oyunu bizim hissettiklerimiz . Ama fena kabızlık problemim var yapmadığım şey kalmadı ben normalde de kabızlık problemi yaşarım beklediğim bi durumdu ama afedersiniz istemsiz ıkındım bir kaç defa bişey olur mu acaba netten bakıoyorum ıkınmak zararlı falan diyor içime kuşku düştü vicdan yapıyorum şimdi . Benim doktora göre öksürmek ,ıkınmak , ağır kaldırmaktan bişey olmaz diyor sizce ?
Günaydın G gulumse-hayata
Aksamdan 2 kayısı suya koyup sabah yiyip suyunu icip
İlik bir bardak suyun icine 1 kaşık zeytinyağı koyup
İcmeyi denedinmi
Armut da yiyebilirisn aksamdan kabuklu bir şekilde