2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim cok uzgunum herseyde bir hayir vardir. Diliyorum kendiliginden gelecek mucizen. Kelimelerin kifayetsiz kaldigi yer

Suan oturdum agliyorum. duygular tavan zaten aglamaya bahane ariyorum. Esim evde uyuyor gorse ayri dert. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Bu yolda hangi arkadasim varsa aratmasin evladini versin diliyorum
Sen ağlama Kıymetli hamişimiz. Yalnız senin minnoşlara söyle bizede arkadaşlarını göndersinler olur mu.

Geçen transferde ikinci gün ise başlamıştım.bu sefer evdeyim ama sürekli yatma halinde değilim zaten doktorum günlük hayatına devam et dedi ağır is yapmıyorum ama sürekli dolaniyorum evde tekim zaten .Ayy ins dediğin gibi sımsıkı tutunmustur bana

Sakın bizi yalnız bırakma seni çok sevdim can arkadaşım hakkında hayırlısı buymus

A anneveoglusu cok üzgünüm simdi gördüm
Mucizeler her zaman olabilir
Sen de Allah a emanet ol canim arkadasim

Canım çok üzüldüm kelimeler boğazıma düğümlendi inşallah kendiliğinden nasip eder herşey nasip kısmet kendini üzmemeye çalış biliyorum çok çok zor ama sen güçlüsün ailen için sevdiklerin için güçlü ol canım allaha emanet ol biz her zaman yanındayız

Canım inan çok üzüldüm ne söylenir bilemiyorum. Demekki hayırlısı buymuş Rabbim inşallah en kısa zamanda yollasın mucizeni
Yaz buraya habersiz bırakma bizi

Çok üzüldüm rabbim tez zamanda normal yolla nasıp etsın inş hayırla sağlıkla

Günaydın kızlar...Hayırlı cumalar...
G gulumse-hayata nasılsın?

Ben Ağustos 2017'de başladım Cem Bey ile tedaviye Cerrahpaşa'dan rapor çıkartmıştım. Cem Bey kendi giriyor kontrollere ama çok yoğun hasta trafiği çok fazla her hastaya uzun uzun zaman ayıramıyor. Raporla 3.080 tl idi ücret 450 tl bir kereye mahsus muayene ücreti vermiştim. 870 tl ilaçlar tuttu. Opu öncesi 500 Tl rahim dinlendirme parası almışlardı.
Ganol f 225 ünite, merional 75 ve 5 gün femara kullanmıştım. Ama tüp bebek kişiye özel bir tedavi sana farklı bir tedavi uygulayacaktır belki görüşmeye gittiğinizde Cem Bey uygulayacağı tedavi hakkında bilgi veriyor zaten.
Cem Bey taze transfer yapmıyor yumurtalar toplanıp bir ay dinlendirip bir sonraki ay transfer yapıyor
ama 2018'de fiyatlar artmış telefonda bilgi veriyorlar fiyatlar hakkında...[/QUOTE]
Teşekkür ederim çok sagol

Kızlar selam nasılsınız
Bu sabah anneveoglusu nun yaşadığı üzüntüyü içimde hissederek uyandım
Allah sabır versin bu süreçte bizlere
Duyduğumuz mucizelerden biri olur insallah ona da
Tüp bebgi bırakıp sonradan kendiliginden oldu hikayesini duyarız umarim

Sizler nasılsınız? G gulumse-hayata nasil geçiyor günlerin?

Canım benim çok çok üzüldüm ağlattın beni Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün insallah

Canim ne dicemi bilmiyorum cok uzuldum ama her ser gibi görünen olayın altinda bir hayr vardır hersey Allahtan kuzum dilerim rabbime en kisa zamanda sana saglikli ve hayrli evlat nasip eder

Merhaba canım ara ara kasık ağrısı dışında başka hissettiğim bişey yok canım ztn belirtilere pek takılmıyorum çünkü hep ilaçların oyunu bizim hissettiklerimiz . Ama fena kabızlık problemim var yapmadığım şey kalmadı ben normalde de kabızlık problemi yaşarım beklediğim bi durumdu ama afedersiniz istemsiz ıkındım bir kaç defa bişey olur mu acaba netten bakıoyorum ıkınmak zararlı falan diyor içime kuşku düştü vicdan yapıyorum şimdi . Benim doktora göre öksürmek ,ıkınmak , ağır kaldırmaktan bişey olmaz diyor sizce ?

Günaydın G gulumse-hayata
Aksamdan 2 kayısı suya koyup sabah yiyip suyunu icip
İlik bir bardak suyun icine 1 kaşık zeytinyağı koyup
İcmeyi denedinmi
Armut da yiyebilirisn aksamdan kabuklu bir şekilde

Günaydın G gulumse-hayata
Aksamdan 2 kayısı suya koyup sabah yiyip suyunu icip
İlik bir bardak suyun icine 1 kaşık zeytinyağı koyup
İcmeyi denedinmi
Armut da yiyebilirisn aksamdan kabuklu bir şekilde

Günaydın canm kayısı yiyorum dediğin gibi . Zeytinyağı bol bol tükettim bgn kaşıkla içmeye başlıcam . Armutu hiç bilmiyordum canım onu da deneyeyim çok saol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…