- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.901
çıktı canım 250 şükürler olsun dr bildirdim transgerden sonra havuç yedim suyunu içmedim halada yiyiyorum şimdilerde günde 1-2 transfer zamanı 3-4 adet yedim.A anneveoglusu kan sonucun kacta çıkıyor ? Havuç suyu ne kadar sure ve miktar içtin transfer sonrasi?
G gulumse-hayata transferinde başarılar
Canımm ne güzel haber bu rabbim kızlarımın ve benim dualarımı kabul etmiş çookk sevindimm Allahım kokularınıda duymayı nasip etsin inşallahhçıktı canım 250 şükürler olsun dr bildirdim transgerden sonra havuç yedim suyunu içmedim halada yiyiyorum şimdilerde günde 1-2 transfer zamanı 3-4 adet yedim.
rabbim hayırlısı ve sağlıkla tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah
Hadi hayırlısı, dualarımız seninle , pozitif olucak inşallahAllah razı olsun canım benim amin inş. yarın sabahtan kan vermeye gidicem 13.30 da da transfer inş . Hakkımızda hayırlısı olur. Sen nasılsın?
Canımm ne güzel haber bu rabbim kızlarımın ve benim dualarımı kabul etmiş çookk sevindimm Allahım kokularınıda duymayı nasip etsin inşallahh
G gulumse-hayata canım seninde iyi haberlerini alırız inşallah transferin hayırlı Olsun
BeNnnnKac kişiyiz İstanbul lu? Kimler gelebilir?
Çok şükür canım degerın çok iyi maşallah oğluma soyledınmıçıktı canım 250 şükürler olsun dr bildirdim transgerden sonra havuç yedim suyunu içmedim halada yiyiyorum şimdilerde günde 1-2 transfer zamanı 3-4 adet yedim.
rabbim hayırlısı ve sağlıkla tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah
allah razı olsun dr bakalım ne diyecekÇok şükür canım degerın çok iyi maşallah oğluma soyledınmı
Haklısın canım rabbim sağlıkla kucağına alsın inş bende adet olmayı beklıyorum bir hafta geçti yine olsamda bir an evvel başlasam hayırlısıyla amin canımallah razı olsun dr bakalım ne diyecek
yok canım geçen seneki dış gebeliği öğrendiğimde kalp atışı ile söyleriz dedik söylemedik sonra kaybettik iyiki söylememişiz dedik. bu nedenle ne tedaviden nede hamilelikten haberi yok kalp atışı ile inşallah öğrenecek
sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin inşallah sana ve tüm isteyen arkadaşlara
hadi bakalım inşallah güzel haberler alalım senden deHaklısın canım rabbim sağlıkla kucağına alsın inş bende adet olmayı beklıyorum bir hafta geçti yine olsamda bir an evvel başlasam hayırlısıyla amin canım
hayırlı olsun canım rahat ol bol bol su iç en az 2 ltKızlar hepinizden Allah razı olsunbebekleri aldım geldim şimdi bi kaç gün dinlenme vakti hakkımızda hayırlısı olsun .
Hayırlı olsun canım inş güzel haberler verırsın bizeKızlar hepinizden Allah razı olsunbebekleri aldım geldim şimdi bi kaç gün dinlenme vakti hakkımızda hayırlısı olsun .
Hayırlı olsun canım inş güzel haberler verırsın bize
Hadi bakalım sıradaki hamişimiz sensin o zaman. Pozitif sonucu bekliyoruz hep beraberKızlar hepinizden Allah razı olsunbebekleri aldım geldim şimdi bi kaç gün dinlenme vakti hakkımızda hayırlısı olsun .
Hayirli olsun arkadasimmmKızlar hepinizden Allah razı olsunbebekleri aldım geldim şimdi bi kaç gün dinlenme vakti hakkımızda hayırlısı olsun .
Hadi bakalım sıradaki hamişimiz sensin o zaman. Pozitif sonucu bekliyoruz hep beraber
2 ay geçici menapoz iğnesi verdiler. 1. İğneyi oldum üstünden 1 ay geçti. Tam bende bilmiyorum ama mayıs haziran gibi olur inşallah canım. Kistlerin durumuna göre herhalde karar verecek doktorum.C Cekirdek32 senin ne zaman transfer tahmini ?