2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

A anneveoglusu kan sonucun kacta çıkıyor ? Havuç suyu ne kadar sure ve miktar içtin transfer sonrasi?
G gulumse-hayata transferinde başarılar
çıktı canım 250 şükürler olsun dr bildirdim transgerden sonra havuç yedim suyunu içmedim halada yiyiyorum şimdilerde günde 1-2 transfer zamanı 3-4 adet yedim.

rabbim hayırlısı ve sağlıkla tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah

Canımm ne güzel haber bu rabbim kızlarımın ve benim dualarımı kabul etmiş çookk sevindimm Allahım kokularınıda duymayı nasip etsin inşallahh
G gulumse-hayata canım seninde iyi haberlerini alırız inşallah transferin hayırlı Olsun

ALLAH RAZI OLSUN TEK TEK HEPİNİZDEN CANIM İNŞALLAH SAĞLIKLA CANIM

Çok şükür canım degerın çok iyi maşallah oğluma soyledınmı

Çok şükür canım degerın çok iyi maşallah oğluma soyledınmı
allah razı olsun dr bakalım ne diyecek
yok canım geçen seneki dış gebeliği öğrendiğimde kalp atışı ile söyleriz dedik söylemedik sonra kaybettik iyiki söylememişiz dedik. bu nedenle ne tedaviden nede hamilelikten haberi yok kalp atışı ile inşallah öğrenecek

sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin inşallah sana ve tüm isteyen arkadaşlara

Haklısın canım rabbim sağlıkla kucağına alsın inş bende adet olmayı beklıyorum bir hafta geçti yine olsamda bir an evvel başlasam hayırlısıyla amin canım

Haklısın canım rabbim sağlıkla kucağına alsın inş bende adet olmayı beklıyorum bir hafta geçti yine olsamda bir an evvel başlasam hayırlısıyla amin canım
hadi bakalım inşallah güzel haberler alalım senden de

Kızlar hepinizden Allah razı olsun bebekleri aldım geldim şimdi bi kaç gün dinlenme vakti hakkımızda hayırlısı olsun .
hayırlı olsun canım rahat ol bol bol su iç en az 2 lt
2 -3 günde bir kelle paça çorbası iç
kavrulmamış fındık ceviz ve badem ye
hergün yoğurt süt ve yumurta tüket
yürüyüş yap evin içinde ilk günler birinci hafta ile birlikte ben günde 2 km yürüdüm
birde derin nefes al ver vücuduna temiz hava girsin devamlı
komik videolar izle ben şu yamaç praşütü atlama videoları komik onları izle özellikle derim
birde allahın 99 ismini tekrarla dinle
ben tesbih çektim ara ara dua et oku dinle iyi geliyor
öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…