- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.921
A anneveoglusu tebrikler canim sabrinin karşılığını aldin.. benim doğum günümde doğuracaksın:)
G gulumse-hayata ne zaman test günün 5. Gun embriyosumuydu?
Hadi bakalım sıradaki hamişimiz sensin o zaman. Pozitif sonucu bekliyoruz hep beraber
Hayirli olsun arkadasimmm
kızlar bende kontrole gittim bugün. nasipse 4 nisan transfer tarihim. geçen ki transferde progestan iğne vermişti. şimdi fitile çevirdi. günde 3 tane 2 şer tane fitil şeklinde kullanıcam ama hep geri geliyor. faydası olmucak diye korkuyorum fitil kullananlar nasıl kullandınız ?sizlerde de geri gelme oluyor muydu yardımcı olursanız sevinirim
Canım selam;Bayanlar 3. Tedavime başlayacağım ama rapor cikartirmak istiyorum. Istanbul anadolu yakasinda nerde cikartabilirim. Birde infertilite bölumunden mi yoksa tup bebek bölümünden mi randavu aliniyor? Sorunumuz eşimin spermleri ileri hizliligi az. Bilen yazarsa cok sevinirim.
benide yazar mısın ilk sayfaya.İlk sayfayi düzenledim kizlar
Kalan arkadaslarimizn da yaninda kirmizi yazi olmasi dileğiyle:)
Amin cnm benide ekleyebilir msn eylül den bu yana tedaviye devam edenlerdenim bende ☺3 ay dhea kullaniyrm haziran gibi 3.ye başlama ihtimalm var cnmİlk sayfayi düzenledim kizlar
Kalan arkadaslarimizn da yaninda kirmizi yazi olmasi dileğiyle:)
benide geciktirmişti.Kızlar aranızda dhea kullanıp adet düzeni bozulan var mi 1 aydır kullanyrm 15 20 günde bir adet olmaya basladm
benide yazar mısın ilk sayfaya.
1 aşılama denemesi kist sebebi yarım kaldı.
1 tüp bebek denemesi kalitesiz yumurta sebebi ile olumsuz.
Tüp bebek raporu için aşılamaya başladım yine.
Amin cnm benide ekleyebilir msn eylül den bu yana tedaviye devam edenlerdenim bende ☺3 ay dhea kullaniyrm haziran gibi 3.ye başlama ihtimalm var cnm
GlySn merhaba.Havuz sistemi kimlere öneriliyor acana bilginiz varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.Eşimle ikimizde de sorun var.1 kere tüp bebek denedik döllenmede problem yaşadık.Kimyasal gebelik oldu.10 yumurtanın 4 ü anca döllenebildi.6 yumurta boşa gitti kaliteli sperm bulunamamış çünkü.Hem ne yapmam lazım hem de hangi merkeze gitmem lazım diye araştırma yapıyorum şu anda.
GlySn merhaba.Havuz sistemi kimlere öneriliyor acana bilginiz varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.Eşimle ikimizde de sorun var.1 kere tüp bebek denedik döllenmede problem yaşadık.Kimyasal gebelik oldu.10 yumurtanın 4 ü anca döllenebildi.6 yumurta boşa gitti kaliteli sperm bulunamamış çünkü.Hem ne yapmam lazım hem de hangi merkeze gitmem lazım diye araştırma yapıyorum şu anda.
GlySn canım arada kasık ağrım var buda normal sanırım. Ama geceleri hiç yatamıyorum. Bel ve mide ağrısından ilaçlar mahvetti artık beni. Hep sırt üstü yatmamız gerekmiyor değil mi? Ben arada yan yatıyorum sonra bişey olur diye korkup sırt üstü yatıyorum bu seferde bel ağrısından duramıyorum . Şu bi kaç günü daha atlatsam daha rahatlıcam . Sen nasılsın?
canım ya iş yoğunluğundan dolayı çoktandır giremiyorum senin için o kadar sevindimki anlatamam kendim hamiş olmuş kadar oldu valla ben inanıyorum rabim yüzüne baktı ve bebişini kucağına almayı nasip edecek bu sever hisettiğim dünyalar tatlığı bir oğluşun olacak rabim kısmetli sağlıklı huzurlu ve musmutlu bir yaşam nasip edecek inşallah . benimde az kaldı bende şubat mart gibi başlıyabilirmişim tedaviye sağlık sorunlarımdan dolayı inşallah bu sefer banada nasip olur sadece bana değil dünyada ki kim çok istiyorsa o duyguyu tatırsın kendine çok iyi bak ve hep pozitif ol hoş öylesin :) artık bebiş görmeye gelicez inşallahhamişim öncelikle önceki kötü deneyimden dolayı hala hamile gibi hissedemiyorum kendimi kalp atışına kadar böyle devam edecek sanırım allah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımızda göstersin evladlarımızı
allah razı olsun hamişim evet eylül ayından beri burda yazışıyor birbirimizin mutlulukları ile sevindik üzüntüsü ile dertlendik moral vermeye çalıştık bu süreçte birbirimize
eylülde hepimiz büyük umutlar ile başladık bu sürece o ay hepimiz opuları yaşadık yumurta kaç tane yumurta oldu kaç tane embriyo donduruldu filan derken o ay taze transferler olmaya başladı ve grubun büyük çoğunluğu o ay büyük mutlulukla güzel haberlerini aldı ilk bebeklerimiz şuan maşallah 6 aylık oldular doğumları geliyor birkaç aya arada negatifler oldu üzüldük ama yılmadık
sonra dondurulmuş olup ilk adetle transfer olanlar başladı ve o süreçte de güzel haberler aldık arada yine negatifler aldık ama yılmadık
eve peşi sıra diğer aylarda da bu süreç devam etti ben tüp bebek sürecinde burda çok şey öğrendim birde 40 yaş üstü anne olmak isteyenler topiğinden
birbirinden değerli senin gibi dostluklar arkadaşlıklar kurduk birbirimizin yüzünü görmemiş olsakta gönül bağı kurduk kurdum....
şimdilerde kendim için şunu söylerim evet çok bekledim ama değdi allahıma birlerce şükür mutlu haberi almayı nasip etti.
inşallah bu süreç sağlıkla ilerler arkadaşım
bu süreçte umudu yarım kalanfloransa17 @gülümse-hayata , @svd_a , @cango58 @Arse82 @Cekirdek32 @Sabrsukurdua GlySn T trkaslan7914 @BEYAZGULL @Dilan60 @akasyaaa5 unuttuğum başka arkadaşlar varsa isteyen her kuluna rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve evladlarlar nasip etsin inşallah
şu buluşmayı bir ayarlıyamadık ki zaten ayarlıyalım ben sizlerle tanışmayı çok isterim :)@BEYAZGULL belki bi İstanbul buluşması yapariz sen de gelince :) gelebilenlerle
Neresi istanbulun
ben ben ben :) maltepe anadolu yakası ama her yer uyar çoğunluk nerdeyseKac kişiyiz İstanbul lu? Kimler gelebilir?
Bende Maltepe'de oturuyorum...ben ben ben :) maltepe anadolu yakası ama her yer uyar çoğunluk nerdeyse