2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

GlySn GlySn merhaba.Havuz sistemi kimlere öneriliyor acana bilginiz varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.Eşimle ikimizde de sorun var.1 kere tüp bebek denedik döllenmede problem yaşadık.Kimyasal gebelik oldu.10 yumurtanın 4 ü anca döllenebildi.6 yumurta boşa gitti kaliteli sperm bulunamamış çünkü.Hem ne yapmam lazım hem de hangi merkeze gitmem lazım diye araştırma yapıyorum şu anda.[/QUOTE]

GlySn GlySn Canım selam;
havuz yumurta rezervi ve ya sperm sayısı az olan kişilere öneriliyor. Bana doktorum önerdi yaptırdım 1 sefer ama havuza embriyo atamadık. rezervim az benim 2 yumurta toplama diye girdim 1 yumurta sıvısı çıktı. oda kalitesiz olduğu için döllenmedi. Bence haline şükret. Ayrıca tedavime rapor alıp Cem Bey de başlamak istiyorum .
Bana kendisi tedavisi için bilgi verir misin?
Hangi ilaçları kullanıyor?
Hep kendisi ile mi görüşüyoruz asistanları ile mi?
Rapor ile mi gittin? ücreti ne kadar?
Dinlenme süresi diye bir şeyler okudum o dinlenme sürecinde para alıyor mu?

kızlar bende kontrole gittim bugün. nasipse 4 nisan transfer tarihim. geçen ki transferde progestan iğne vermişti. şimdi fitile çevirdi. günde 3 tane 2 şer tane fitil şeklinde kullanıcam ama hep geri geliyor. faydası olmucak diye korkuyorum fitil kullananlar nasıl kullandınız ?sizlerde de geri gelme oluyor muydu yardımcı olursanız sevinirim

G gulumse-hayata transfer oldun mu ?

Bayanlar 3. Tedavime başlayacağım ama rapor cikartirmak istiyorum. Istanbul anadolu yakasinda nerde cikartabilirim. Birde infertilite bölumunden mi yoksa tup bebek bölümünden mi randavu aliniyor? Sorunumuz eşimin spermleri ileri hizliligi az. Bilen yazarsa cok sevinirim.
Canım selam;
Bende 1 tüp bebek denemesi yaptım ama kalitesiz yumurta sebebi ile döllenmeden sonlandı tedavim . Bu yüzden rapor çıkarmak istiyorum. Kendim Kasım ayında Cerrahpaşa Tıp fak. 1 aşılama denemem olmuştu kist oluştuğu için oda yarım kalmıştı. ikinci için başladım Ocak ayında bir sürü şey soktular araya yok rahim duvarın kalın yok adet ol gel kalın rahim duvarı için sulu ultrason filan 3ayda ancak aşılamaya karar verildi. ilk adetimde aşılamaya başlayacağım. ama sulu ultrason sebebi ile 47 günlük gecikme yaşıyorum adet sökücü kullandım bakalım 11 Nisana kadar adet olmam lazım.

Ben ilk gittiğimde tüm hormon testlerim, HSG, kan tesyim filan hepsi hazırdı. Yeniden istediler testleri yeniden yaptırdım ve direkt olarak endokrinoloji ye başladım. 2 aşılama sonrası rapor. Anadolu yakasında Zeynep Kamil de alabilirsin.

Bunları neden anlattım çok teferrüatlı , çok zahmetli , çok sabır gerekiyor. Ama el mahkum

İlk sayfayi düzenledim kizlar
Kalan arkadaslarimizn da yaninda kirmizi yazi olmasi dileğiyle:)
benide yazar mısın ilk sayfaya.
1 aşılama denemesi kist sebebi yarım kaldı.
1 tüp bebek denemesi kalitesiz yumurta sebebi ile olumsuz.
Tüp bebek raporu için aşılamaya başladım yine.

benide yazar mısın ilk sayfaya.
1 aşılama denemesi kist sebebi yarım kaldı.
1 tüp bebek denemesi kalitesiz yumurta sebebi ile olumsuz.
Tüp bebek raporu için aşılamaya başladım yine.

Yazdim L lionyez

Amin cnm benide ekleyebilir msn eylül den bu yana tedaviye devam edenlerdenim bende ☺3 ay dhea kullaniyrm haziran gibi 3.ye başlama ihtimalm var cnm

Ekledim guns_n_roses80 guns_n_roses80 esasinda aklimdaydin seni de yaziyodum dün sonra sürecinin bilemedigim icin yazamadim :)

GlySn GlySn merhaba.Havuz sistemi kimlere öneriliyor acana bilginiz varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.Eşimle ikimizde de sorun var.1 kere tüp bebek denedik döllenmede problem yaşadık.Kimyasal gebelik oldu.10 yumurtanın 4 ü anca döllenebildi.6 yumurta boşa gitti kaliteli sperm bulunamamış çünkü.Hem ne yapmam lazım hem de hangi merkeze gitmem lazım diye araştırma yapıyorum şu anda.

GlySn GlySn Canım selam;
havuz yumurta rezervi ve ya sperm sayısı az olan kişilere öneriliyor. Bana doktorum önerdi yaptırdım 1 sefer ama havuza embriyo atamadık. rezervim az benim 2 yumurta toplama diye girdim 1 yumurta sıvısı çıktı. oda kalitesiz olduğu için döllenmedi. Bence haline şükret. Ayrıca tedavime rapor alıp Cem Bey de başlamak istiyorum .

G gulumse-hayata transfer oldun mu ?[/QUOTE]
Günaydın kızlar...Hayırlı cumalar...
G gulumse-hayata nasılsın?

Ben Ağustos 2017'de başladım Cem Bey ile tedaviye Cerrahpaşa'dan rapor çıkartmıştım. Cem Bey kendi giriyor kontrollere ama çok yoğun hasta trafiği çok fazla her hastaya uzun uzun zaman ayıramıyor. Raporla 3.080 tl idi ücret 450 tl bir kereye mahsus muayene ücreti vermiştim. 870 tl ilaçlar tuttu. Opu öncesi 500 Tl rahim dinlendirme parası almışlardı.
Ganol f 225 ünite, merional 75 ve 5 gün femara kullanmıştım. Ama tüp bebek kişiye özel bir tedavi sana farklı bir tedavi uygulayacaktır belki görüşmeye gittiğinizde Cem Bey uygulayacağı tedavi hakkında bilgi veriyor zaten.
Cem Bey taze transfer yapmıyor yumurtalar toplanıp bir ay dinlendirip bir sonraki ay transfer yapıyor
ama 2018'de fiyatlar artmış telefonda bilgi veriyorlar fiyatlar hakkında...

GlySn GlySn merhaba.Havuz sistemi kimlere öneriliyor acana bilginiz varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.Eşimle ikimizde de sorun var.1 kere tüp bebek denedik döllenmede problem yaşadık.Kimyasal gebelik oldu.10 yumurtanın 4 ü anca döllenebildi.6 yumurta boşa gitti kaliteli sperm bulunamamış çünkü.Hem ne yapmam lazım hem de hangi merkeze gitmem lazım diye araştırma yapıyorum şu anda.

GlySn GlySn Canım selam;

G gulumse-hayata transfer oldun mu ?[/QUOTE]

Evet canm 4 Nisanda transfer oldum. 14 Nisan sonuç günü hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inş. Rabbim seninde yardımcın olsun

GlySn GlySn canım arada kasık ağrım var buda normal sanırım. Ama geceleri hiç yatamıyorum. Bel ve mide ağrısından ilaçlar mahvetti artık beni. Hep sırt üstü yatmamız gerekmiyor değil mi? Ben arada yan yatıyorum sonra bişey olur diye korkup sırt üstü yatıyorum bu seferde bel ağrısından duramıyorum . Şu bi kaç günü daha atlatsam daha rahatlıcam . Sen nasılsın?

GlySn GlySn canım arada kasık ağrım var buda normal sanırım. Ama geceleri hiç yatamıyorum. Bel ve mide ağrısından ilaçlar mahvetti artık beni. Hep sırt üstü yatmamız gerekmiyor değil mi? Ben arada yan yatıyorum sonra bişey olur diye korkup sırt üstü yatıyorum bu seferde bel ağrısından duramıyorum . Şu bi kaç günü daha atlatsam daha rahatlıcam . Sen nasılsın?

Rahat ol G gulumse-hayata
Sirt üstü yatmak zorunda değilsin
1 milimin 10 da biri kadar belki daha küçük
o bi yere yapıştı ve orda gömülüyo zaten :)
Sen amuda da kalksan bi sey olmaz
Yatmak zorunda da değilsin
Sadece kendini yorma agir kaldirma

hamişim öncelikle önceki kötü deneyimden dolayı hala hamile gibi hissedemiyorum kendimi kalp atışına kadar böyle devam edecek sanırım allah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımızda göstersin evladlarımızı

allah razı olsun hamişim evet eylül ayından beri burda yazışıyor birbirimizin mutlulukları ile sevindik üzüntüsü ile dertlendik moral vermeye çalıştık bu süreçte birbirimize

eylülde hepimiz büyük umutlar ile başladık bu sürece o ay hepimiz opuları yaşadık yumurta kaç tane yumurta oldu kaç tane embriyo donduruldu filan derken o ay taze transferler olmaya başladı ve grubun büyük çoğunluğu o ay büyük mutlulukla güzel haberlerini aldı ilk bebeklerimiz şuan maşallah 6 aylık oldular doğumları geliyor birkaç aya arada negatifler oldu üzüldük ama yılmadık

sonra dondurulmuş olup ilk adetle transfer olanlar başladı ve o süreçte de güzel haberler aldık arada yine negatifler aldık ama yılmadık
eve peşi sıra diğer aylarda da bu süreç devam etti ben tüp bebek sürecinde burda çok şey öğrendim birde 40 yaş üstü anne olmak isteyenler topiğinden
birbirinden değerli senin gibi dostluklar arkadaşlıklar kurduk birbirimizin yüzünü görmemiş olsakta gönül bağı kurduk kurdum....

şimdilerde kendim için şunu söylerim evet çok bekledim ama değdi allahıma birlerce şükür mutlu haberi almayı nasip etti.
inşallah bu süreç sağlıkla ilerler arkadaşım

bu süreçte umudu yarım kalan floransa17 floransa17 @gülümse-hayata , @svd_a , @cango58 @Arse82 @Cekirdek32 @Sabrsukurdua GlySn GlySn T trkaslan7914 @BEYAZGULL @Dilan60 @akasyaaa5 unuttuğum başka arkadaşlar varsa isteyen her kuluna rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve evladlarlar nasip etsin inşallah
canım ya iş yoğunluğundan dolayı çoktandır giremiyorum senin için o kadar sevindimki anlatamam kendim hamiş olmuş kadar oldu valla ben inanıyorum rabim yüzüne baktı ve bebişini kucağına almayı nasip edecek bu sever hisettiğim dünyalar tatlığı bir oğluşun olacak rabim kısmetli sağlıklı huzurlu ve musmutlu bir yaşam nasip edecek inşallah . benimde az kaldı bende şubat mart gibi başlıyabilirmişim tedaviye sağlık sorunlarımdan dolayı inşallah bu sefer banada nasip olur sadece bana değil dünyada ki kim çok istiyorsa o duyguyu tatırsın kendine çok iyi bak ve hep pozitif ol hoş öylesin :) artık bebiş görmeye gelicez inşallah

merhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun

X