GlySn merhaba.Havuz sistemi kimlere öneriliyor acana bilginiz varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.Eşimle ikimizde de sorun var.1 kere tüp bebek denedik döllenmede problem yaşadık.Kimyasal gebelik oldu.10 yumurtanın 4 ü anca döllenebildi.6 yumurta boşa gitti kaliteli sperm bulunamamış çünkü.Hem ne yapmam lazım hem de hangi merkeze gitmem lazım diye araştırma yapıyorum şu anda.
GlySn Canım selam;
havuz yumurta rezervi ve ya sperm sayısı az olan kişilere öneriliyor. Bana doktorum önerdi yaptırdım 1 sefer ama havuza embriyo atamadık. rezervim az benim 2 yumurta toplama diye girdim 1 yumurta sıvısı çıktı. oda kalitesiz olduğu için döllenmedi. Bence haline şükret. Ayrıca tedavime rapor alıp Cem Bey de başlamak istiyorum .
Bana kendisi tedavisi için bilgi verir misin?
Hangi ilaçları kullanıyor?
Hep kendisi ile mi görüşüyoruz asistanları ile mi?
Rapor ile mi gittin? ücreti ne kadar?
Dinlenme süresi diye bir şeyler okudum o dinlenme sürecinde para alıyor mu?
G gulumse-hayata transfer oldun mu ?[/QUOTE]
Günaydın kızlar...Hayırlı cumalar...
G gulumse-hayata nasılsın?
Ben Ağustos 2017'de başladım Cem Bey ile tedaviye Cerrahpaşa'dan rapor çıkartmıştım. Cem Bey kendi giriyor kontrollere ama çok yoğun hasta trafiği çok fazla her hastaya uzun uzun zaman ayıramıyor. Raporla 3.080 tl idi ücret 450 tl bir kereye mahsus muayene ücreti vermiştim. 870 tl ilaçlar tuttu. Opu öncesi 500 Tl rahim dinlendirme parası almışlardı.
Ganol f 225 ünite, merional 75 ve 5 gün femara kullanmıştım. Ama tüp bebek kişiye özel bir tedavi sana farklı bir tedavi uygulayacaktır belki görüşmeye gittiğinizde Cem Bey uygulayacağı tedavi hakkında bilgi veriyor zaten.
Cem Bey taze transfer yapmıyor yumurtalar toplanıp bir ay dinlendirip bir sonraki ay transfer yapıyor
ama 2018'de fiyatlar artmış telefonda bilgi veriyorlar fiyatlar hakkında...