- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.961
floransa17 ıkınmayla ilgili bilgin var mı? senin doktorun ne söylemişti sana
Bi armutu dene canim
İkinmamaya çalış
Tutunma oldugunda bende ıkınmıştım bisey olmamıştır sen icini ferah tut kafanı takma
Normalde hamile kalan bi sürü kadin bilmeden ikinmistir biz süreci bilerek yaşadığımız için bu kadar tetikteyiz
Allah isterse olur kafani takma sen
Biraz toparlayınca kafasını dönecektir.
Canim benim çok sevindim senin adına. Allah mucizesini göndermiş sana eminim arkası da güzel bir şekilde gelecek Allah'in izniyle..Sen burda çok değer verdiğim arkadaşlarımdan birisin.Gülen yüzünüz hiç solmasın,rabbim yardımcınız olsun canımm..çok iyi maşallah çok mutlu oldum inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. benim kiler iyi çok şükür boludaydık tekirdağa geldik ailemizin yanına nakil sürecinde çocukların bakımı için. kızım büyüyor hamd olsun. hala inanamıyorum. mavi gözlü bi bebek işin garibi bizde kimse yok mavi gözlü olan. tam bi hediye anlayacağın :) oğlumda iyi şuan geri sayım başladı bebeğin 10 kilo olmasını bekliyoruz şuan 8,5 kg dua et bizim için canım hamilelerin duası kabul olurmuşYavrum sağlığına kavulşsun çok optüm seni. kendine çok dikkat et canım
Merhaba canm yazamadım uzun zamandır.Evet çok şükür kalp atışlarını duydum yavrumun.Kanamalar ara ara oluyor,riskimiz var şuan,inşallah geçer. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün. Anne olmayı hakedip isteyen herkesin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun rabbim inşallah..Senin durumun nasıl?Hemen şimdi bakıyorum canm.Günaydın hanımlar
Burda kapalı ve yağmurlu bir hava var
hayat_gun kalp atışını duydunuzmu kuzunun
G gulumse-hayata sen nasılsın canım kontrol cuma günü idi dimi rabbim hayırlısı ile yüzünüzü güldürsün
tugken güzel haberler alırız inşallah senden de
Canim ya çok üzüldüm.Rabbim en yakın zamanda hayirlisiyla mucizelerini sana göndersin inşallah.Umudunu kaybetme canm hiç ummadığın anda nasibin gelip seni bulacaktır inaniyorum buna.Defalarca düşüp ayağa kalktık biz ve umut kaybetmek yok.Olacak canım benim inaniyorum..merhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
Hayirli olsun canim, cok sevindim senin adina, allahim saglikli kucagina almayi nasip etsin. Darisi bizlere ve isteyen herkese allahim nasip etsin insallah :)çıktı canım 250 şükürler olsun dr bildirdim transgerden sonra havuç yedim suyunu içmedim halada yiyiyorum şimdilerde günde 1-2 transfer zamanı 3-4 adet yedim.
rabbim hayırlısı ve sağlıkla tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah
G gulumse-hayata canım nasılsın inşallah cumartesi senin güzel haberin ile seviniriz arkadaşım
Canım yazdığını go3unce çok sevindim.ne kadar uzulsekte elden bişey gelmiyor allahın takdiri . Rabbim sana güç sabır versin inşallah doğal yoldan verir mucizeni sana en kısa zamanda allahın yardımcın olsun. Hep dualarimdasinArkadaşlar yazdıklarınızı okudum tek tek desteğiniz için hepinize teşekkür ederim hayat devam ediyor bu bir gerçek ama çok üzüldüm çok ağladım ama elimden gelen birşey yok. rabbimin takdiri sınavı bu demek benim için. İnsan en çok istediği şeyle sınanıyor bu gerçek benimde sınavım evlad
Ben doğal yoldan gebe kalmak için umudumu koruyorum inşallah rabbim sağlıklı ve hayırlı evlad nasip eder bana ve burda yazan tüm arkadaşlara
değerim düştü sonra yükseldi bu gün yarıdan fazla düşmüş sanırım kendiliğinden kaybedeceğim rabbim sıkıntıya sokmadan daraltmadan atlatma gücü versin
G gulumse-hayata canım test gününden bir gün önce yap bence idrar testini
floransa17 histeroskopi olacaktın oldun mu
G gulumse-hayata canım test gününden bir gün önce yap bence idrar testini
floransa17 histeroskopi olacaktın oldun mu
Evde gebelik testi yok alamadım da bugün ama ovulasyon testi var yarın 8. Günüm sabah yapsam ovulasyon testi gebelik testi gibi olur mu sizce be dersiniz yapsam mı? Akşam direk kan mı versem yoksa cumartesi ye kadar beklesem mi çok kararsızım ya
Ben de 20lerdeyken değer gebelikte cikmadi
Ovulasyonda ikinci çizgi vardi
Çıkıyor yani hafif te olsa
İstersen yarin aksam uzeri bak ovulasyonda
Ama sonuca cok güvenme
Kan en doğrusu
En iyisi kafam karışıcağına ben direk kan vereyim anca akşam verebilirim dayanabilirsem yaptırmayıp bi iki gün daha bekleyim bakalım yarın ola hayrola:) gecmisn olsun canım ben mayısta yaptircak sin gibi aklımda kalmış bir adım daha yaklaştin ozaman yavrularına Rabbim yardimcin olsun