- 9 Mart 2017
- 1.316
- 6.166
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.321
Çok iyi anlıyorum seni şu an ama yılmak yok, çok daha güzel bir sayfa açacaksın inşallahGünaydın kızlar
Hastaneye giderken Ercan Hoca aradı embriyoru akşamda sabahda gözlemledik transfer etsekde sonuç alamayız dedi. Transfer etmeyelim dedi.
Bir sayfada böylelikle kapanmış oldu
Amin Allah sabır güç versin size insallah mart ayında yüzün güler gönlüne göre versin rabbimSağol canım, hepimiz bu yolda çok emek veriyoruz, hiçbirimizin emekleri karşılıksız kalmaz inşallah.
Günaydın kızlar
Hastaneye giderken Ercan Hoca aradı embriyoru akşamda sabahda gözlemledik transfer etsekde sonuç alamayız dedi. Transfer etmeyelim dedi.
Sağol canım yıkılıp yıkılıp tekrar ayağa kalkıyoruz, inanıyorum bir gün hepimiz yıkılmadan bu yolu tamamlıycazAmin Allah sabır güç versin size insallah mart ayında yüzün güler gönlüne göre versin rabbim
Aynen öyle bir gün elbet olacak sadece zamanı var zamanından önce çiçek açmazmış misali o günü beklemekten başka elden bişey gelmiyorSağol canım yıkılıp yıkılıp tekrar ayağa kalkıyoruz, inanıyorum bir gün hepimiz yıkılmadan bu yolu tamamlıycaz
Vardır bir hayır doktor ne dicek bakalım bol bol zorda olsa moral depola . Sağlıklı sebzeler ye canım salata bol bol mevsiminee göre. Ekmek pirinc pilavi vs çok yeme ben tamamen cikardim hayatımdan insallah güzel olacak herşey en inaniyorumSağolun kızlar iyiki varsınız
transferden sonra negatifi almak çok daha kötü bunuda yaşamam gerekiyormuş demekki bundada vardır bir hayır
Hepimiz maddi manevi çok zorlanıyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun A anneveoglusuhayat_gun G gulumse-hayata ve tugken arkadaşlarımızdan güzel sonuç alırız inşallah ve bize moral olur
Adet olunca gidicem doktora ozaman konuşuruz dedi
Üzülme canım zaman hızlı geçiyor.İnşallah hayırlısıyla yeni bir tedaviye başlar hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşursun canm..Sağolun kızlar iyiki varsınız
transferden sonra negatifi almak çok daha kötü bunuda yaşamam gerekiyormuş demekki bundada vardır bir hayır
Hepimiz maddi manevi çok zorlanıyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun A anneveoglusuhayat_gun G gulumse-hayata ve tugken arkadaşlarımızdan güzel sonuç alırız inşallah ve bize moral olur
Adet olunca gidicem doktora ozaman konuşuruz dedi
Canim cok uzuldum gercekten ama nasip hayirlisi demekten baska elden bsy gelmiyo sen umudunu yitirme vakti zamani da gelmemistir kendini topla tekrar dene vakitsiz cicek acmaz elbet birgun anne olacaksin birazcik sabr birazcik dua dualarimdasiniz her zaman..Günaydın kızlar
Vardır bir hayır doktor ne dicek bakalım bol bol zorda olsa moral depola . Sağlıklı sebzeler ye canım salata bol bol mevsiminee göre. Ekmek pirinc pilavi vs çok yeme ben tamamen cikardim hayatımdan insallah güzel olacak herşey en inaniyorum
Üzülme canım zaman hızlı geçiyor.İnşallah hayırlısıyla yeni bir tedaviye başlar hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşursun canm..
Sağolun kızlar iyiki varsınız. Rabbim hepimize hayırlısıyla tez vakitte anne olmayı nasip etsin inşallahCanim cok uzuldum gercekten ama nasip hayirlisi demekten baska elden bsy gelmiyo sen umudunu yitirme vakti zamani da gelmemistir kendini topla tekrar dene vakitsiz cicek acmaz elbet birgun anne olacaksin birazcik sabr birazcik dua dualarimdasiniz her zaman..
Canım yazdıklarını okurken senin adına önce çok sevindim sonucu okuyunca da çok üzüldüm benzerini ben yaşadım tüp bebeğe hazırlandığım ay hamile olduğumu öğrendim kalp atışına kadar gittik sonra düşük oldu, benim de bu 3. Düşüğümdü aynı şeyi düşündük acaba genetik bir sıkıntı mı var bizde diye kromozom testleri yaptırdık bir sorun çıkmadı sadece bende pıhtılaşma çıktı dr lar bu sorun olmaz dedi ama hamile kaldığımda kan sulandırıcıyı mutlaka kullanıcam, bu testlerin yoksa hemen yaptır, pgt ye gelince bu ay pgt li tedavi denedik sonuç embriyo sorunlu geldi transfer iptal oldu, yaşını bilmiyorum ben 39 yaşındayım dr un yorumu 35 yaş sonrası oluşan embriyo da yaştan dolayı sorun olabiliyor. Senin embriyoların dondurulmuş, pgt için hücre alımı dondurmadan yapılıyor diye biliyorum, ama dondurulmuş embriyoyu çözdürüp parça alıp pgt yapan klinikler de var dr la konuş embriyoya zarar gelmiycekse bu şekilde tedavine devam edebilirsin, benim bildiklerim bunlar en doğruyu doktorun ve embriyoloğun söyleyecektir. Çok çok geçmiş olsun canım.kızlar merhaba ben iki gün önce transfer olacaktım transfer iptal oldu sebebi ise ;
transfer öncesi kan vermeye gittim progesteron ve e2 değerlerine bakmak için . progesteron değerim 40 çıkmış ve bu kadar yüksek çıkması imkansız die apar topar hastaneye çağırdılar beta hcg yapmak için o sırada embriyolar çözdürülmedi tabi.kan değerine göre hamile olduğumu öğrendim ,değerim 19 gelmişti. bgn yani iki gün sonra katlanmış mı die değer tekrar kan verdim ve negatif çıktı kimyasal gebelik yaşandığı söylendi doktorum tarafından .şimdi ben tekrardan kimyasal yaşadığımamı üzüleyim , transferimin iptal oluşuna mı ? herşey nasip kısmet ama sevincimin yarım kalmasına çok üzgünüm. transfer öncesi kullanılan ilaçlar sebebiyle imkansız denmişti hamile kalman bu bir mucize dendi bütün hastane bu olayı öğrendi herkes tebrik etti bugün böyle bir sonuçla karşılaşmam çok canımı acıttı. Rabbim beterinden saklasın ama bunla beraber ikinci kimyasal bir dış gebelik oldu sanırım genetik sıkıntı var bizde
elimzde kalan iki embriyo var sizce onlara pgt yaptırsam mı transfer öncesi bi akıl verin
Canım yaaa okuyunca hamilesin diye çok sevindim ama kimyasl olduğunu duyunca inan çok üzüldüm... Pgt yaptırman iyi olacak gibi doktorun ne dedi konuşdunuzmu doktorunla ?kızlar merhaba ben iki gün önce transfer olacaktım transfer iptal oldu sebebi ise ;
transfer öncesi kan vermeye gittim progesteron ve e2 değerlerine bakmak için . progesteron değerim 40 çıkmış ve bu kadar yüksek çıkması imkansız die apar topar hastaneye çağırdılar beta hcg yapmak için o sırada embriyolar çözdürülmedi tabi.kan değerine göre hamile olduğumu öğrendim ,değerim 19 gelmişti. bgn yani iki gün sonra katlanmış mı die değer tekrar kan verdim ve negatif çıktı kimyasal gebelik yaşandığı söylendi doktorum tarafından .şimdi ben tekrardan kimyasal yaşadığımamı üzüleyim , transferimin iptal oluşuna mı ? herşey nasip kısmet ama sevincimin yarım kalmasına çok üzgünüm. transfer öncesi kullanılan ilaçlar sebebiyle imkansız denmişti hamile kalman bu bir mucize dendi bütün hastane bu olayı öğrendi herkes tebrik etti bugün böyle bir sonuçla karşılaşmam çok canımı acıttı. Rabbim beterinden saklasın ama bunla beraber ikinci kimyasal bir dış gebelik oldu sanırım genetik sıkıntı var bizde
elimzde kalan iki embriyo var sizce onlara pgt yaptırsam mı transfer öncesi bi akıl verin
Canım yazdıklarını okurken senin adına önce çok sevindim sonucu okuyunca da çok üzüldüm benzerini ben yaşadım tüp bebeğe hazırlandığım ay hamile olduğumu öğrendim kalp atışına kadar gittik sonra düşük oldu, benim de bu 3. Düşüğümdü aynı şeyi düşündük acaba genetik bir sıkıntı mı var bizde diye kromozom testleri yaptırdık bir sorun çıkmadı sadece bende pıhtılaşma çıktı dr lar bu sorun olmaz dedi ama hamile kaldığımda kan sulandırıcıyı mutlaka kullanıcam, bu testlerin yoksa hemen yaptır, pgt ye gelince bu ay pgt li tedavi denedik sonuç embriyo sorunlu geldi transfer iptal oldu, yaşını bilmiyorum ben 39 yaşındayım dr un yorumu 35 yaş sonrası oluşan embriyo da yaştan dolayı sorun olabiliyor. Senin embriyoların dondurulmuş, pgt için hücre alımı dondurmadan yapılıyor diye biliyorum, ama dondurulmuş embriyoyu çözdürüp parça alıp pgt yapan klinikler de var dr la konuş embriyoya zarar gelmiycekse bu şekilde tedavine devam edebilirsin, benim bildiklerim bunlar en doğruyu doktorun ve embriyoloğun söyleyecektir. Çok çok geçmiş olsun canım.
Canım yaaa okuyunca hamilesin diye çok sevindim ama kimyasl olduğunu duyunca inan çok üzüldüm... Pgt yaptırman iyi olacak gibi doktorun ne dedi konuşdunuzmu doktorunla ?
Kesinlikle haklısın transfer sonrası bekleme sürecini yaşayıp negatif olması ya da tutup düşmesi çok zor ikisini de yaşadım beni en az üzeni bu tedavim oldu, bir de dr um naturel yani ilaçsız transfer yapacak tı o yüzden opu sonrası hiç ilaç kullanmadım transfer olsaydı o zamanda kullanmıycaktım, düşüklerimin hormon dengesizliğinden olabileceğini düşünüp naturel transfere karar vermişti, bu naturel transferin başarı oranı ilaçlıya göre daha yüksek dedi, bu nu da doktorunla konuşmanı tavsiye edebilirim.çok teşekkür ederim canım eylül ayından beri tedaviyim bir transfer oldu o negatif oldu o dönem doktorla konuştuğumuzda kalanları pgt yapabiliriz demişti ama ben istememiştim. pgt siz yaptırmak istedim nasipse olur gözüyle bakmıştım ama şimdi ikinci bir kimyasal yaşayınca yaptırsam mı die düşünüyorum haklısın doktorla detaylı konuşmam lazım hemşire ile konuştum tekrar regli olunca gelsin demiş. acaba bu sürede kullandığım ilaçlar yüzünden mi kimyasal oldu kafam karma karışık. sana da çok geçmiş olsun yaşadığın sevincin ve acının aynısını bende şuan yaşıyorum ve seni çok iyi anlıyorum. iyi ki pgt yaptırmışsın hiç değilse o 10 günlük bekleme sonrası bir yıkım daha yaşamadın öyle düşün. ben genetik ve kan pıhtılaşması yaptırmadım doktorumla konuşucam kesin yaptırmam gerekiyor . tekrardan kaldığım yerden devam etmem gerekiyor hamile kalabiliyorum ama nasip olmuyor vardır herşey de bir hayır. bu ara 31 yaşındayım canım.
Kesinlikle haklısın transfer sonrası bekleme sürecini yaşayıp negatif olması ya da tutup düşmesi çok zor ikisini de yaşadım beni en az üzeni bu tedavim oldu, bir de dr um naturel yani ilaçsız transfer yapacak tı o yüzden opu sonrası hiç ilaç kullanmadım transfer olsaydı o zamanda kullanmıycaktım, düşüklerimin hormon dengesizliğinden olabileceğini düşünüp naturel transfere karar vermişti, bu naturel transferin başarı oranı ilaçlıya göre daha yüksek dedi, bu nu da doktorunla konuşmanı tavsiye edebilirim.
Canim ne dicemi bilemedim gercekten ama herseyin hayirlisi demek da zamani var doktorunla gorus bence pgt yaptirabilirsin kayiplarindan dolayi belki bu vesile olur saglikli olani sana koyarlar ve pozitif sonucu alirsin bida uzulmezsin her şer gibi görünen bir olayın altinda hayır vardir sen içini ferah tut..kızlar merhaba ben iki gün önce transfer olacaktım transfer iptal oldu sebebi ise ;