2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

bu forumda bahçeçiden yakın zamanda 4. gün embriyosu ile gebe kalan arkadaş var darısı sana olsun inşallah
Amin arkadaşım Mart ayı uğurlu gelsin hepimize inşallah :)

GlySn GlySn insallah 10 gun sonrada güzel haberlerini de alicaz
Cok sıkışık girme canım 1 lt yeterli, rahat gecirirsin insallah transferini
İnşallah güzel haberler vericez ben ve transferi olan diğer kızlar :)
Çok içmiycem su geçen seferde 1-1,5 litre falan içmiştim gayet rahattım

Slm Kızlar, bende haberler kötü pgt ye giden tek embriyom vardı, o da sorunlu çıktı pgt sonucu xxx kromozom luymuş embriyom o yüzden transfer iptal mart sonunda tekrar iğnelere başlıycam inşallah bu sefer 5. Güne giden daha fazla embriyom olur ve sağlıklı çıkar. Burda opu lar transferler başlamış bu yoldaki tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum.

A anneveoglusu ve diğer kizzzzlar biraz önce aradılar 7 yumurta toplanmış.5 tanesi döllenmiş.persembe 13.30 da transfer var :KK55:Günbegün değişiklik oluyor kaliteleri ogun belli olur dedi.. 3.Gün transferi olacak inşallah.:nazar::KK200:
İnşallah sımsıkı tutunup sağlıklı,hayırlı evlat olsunlar.Rabbim kolaylik versin canm..

Slm Kızlar, bende haberler kötü pgt ye giden tek embriyom vardı, o da sorunlu çıktı pgt sonucu xxx kromozom luymuş embriyom o yüzden transfer iptal mart sonunda tekrar iğnelere başlıycam inşallah bu sefer 5. Güne giden daha fazla embriyom olur ve sağlıklı çıkar. Burda opu lar transferler başlamış bu yoldaki tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum.
Bozma moralini canm.Bidaha denersin inşallah o zaman fazla embriyoların olur..Rabbim kucağıni saglikli hayirli evlatlarla doldursun inşallah..

B Bluemoon78 umudunu yitirme
Bu sonraki embriyonun kötü olacagini göstermez
Arada iyi ve kötü embriyo üretiyor vücut
Bundan sonrakinin iyi olmasi gayet de mümkün
İnsallah sonrakinde saglikli gelir emnriyolarin
Eşin ve senin genetik sonuçlarınız iyi miydi? Bakildi mi?

Herhangi bir kür ve takviye kullandin mi? Opu öncesi

Kizlar daha evvelde paylasmistim hatta benim transfer zamanimda da siz paylasmistiniz
Tekrar paylasalim yeni transfer olan arkadaşlarimiz icin tutunmaya yardimci besinler
Mevsiminde olanlari yemeye çalışın tabi :)

2FCFD5E4-4449-4FCE-A0A3-CC010F1F5E19.jpeg

Birdahaki tedavinde inşallah sağlıklı embriyolarla devam edersin arkadaşım. Allah kolaylık versin hepimize

Bozma moralini canm.Bidaha denersin inşallah o zaman fazla embriyoların olur..Rabbim kucağıni saglikli hayirli evlatlarla doldursun inşallah..
Dün sonuç geldiğinde çok kötü oldum ama toparlandım pgt nin amacı da bu değil mi dedim kendi kendime, güzel dileklerin için çok sağol hepimiz inşallah bu yıl bebeklerimize kavuşuruz.

Sonuç geldiğinde çok kötü oldum çocuk sahibi olamıycam herhalde dedim O an ağladım ağladım sonra toparladım kendi mi, benim de eşimin de sonuçlarımız iyi, testi yapan genetikçi ile görüştüm tel de o embriyoya ait bir sorunmuş döllenme esnasında benim XX kromozonumun ayrılması gerekirmiş ayrılmamış döllenen spermden de x koromozomu almış 3x olmuş bunun adı süper dişi sendromuymuş. Allahım daha neler öğrenecek dedim.

Birdahaki tedavinde inşallah sağlıklı embriyolarla devam edersin arkadaşım. Allah kolaylık versin hepimize
Çok sağol canım, inşallah hepimiz için herşey güzel olsun, bu yolda yılmak yok allah kullarına kaldıramayacağı dert vermezmiş, bizler de bunu kaldırabilecek güçte kadınlarız ki bu kadar yılmadan devam edebiliyoruz.

Eğriçayırın arı sütünü kullanmıştım canım.

Günaydın kızlar
Hastaneye giderken Ercan Hoca aradı embriyoru akşamda sabahda gözlemledik transfer etsekde sonuç alamayız dedi. Transfer etmeyelim dedi.
Bir sayfada böylelikle kapanmış oldu :KK43:

Hayırlı olsun canım inşallah hepsi 3.güne ulaşır ve dondurulmuş embriyoların olur :)
Benimde yarın 09.30da inşallah transferim
Amin canım sağol senin transferinde çok güzel geçsin insallah sımsıkı tutunsun 10 gün sonra hamileyim yazmayı nasip etsin Allahım sağlıkla

Günaydın kızlar
Hastaneye giderken Ercan Hoca aradı embriyoru akşamda sabahda gözlemledik transfer etsekde sonuç alamayız dedi. Transfer etmeyelim dedi.
Allahim ne diyeceğimi bilemedim.. :cry: Allah yardımcınız olsun vardır bir hayır sana güç sabır kuvvet versin rabbim

Günaydın kızlar

canım yaa çok üzüldüm benimde en büyük korkum bu çözüldükten sonra embriyo gelişmedi denmesi
yılmak yok devam arkadaşım sen kendine ve eşine incir ceviz keçiboynuzu arı sütü polen takviyesi yap
inşallah güzel haberlerini alacağız

canım en baştan öğrenmen en güzeli inşallah sabrının ve emeklerinin karşılığını görürsün bir tanem

X