2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

A anneveoglusu prednol ile aynı etkide sanırım bu ilaç .canım ben reçeteyi alıp kan vermeye gittim. hemşire dekort niye verilmemiş sana dedi. bende doktor transfer sonrası verecekmiş dedim oda doktoru aradı tuhafına gitti sanırım doktor transfer sonrası dedi yine hemşireye de . hani hemşirenin öle şüpheci bakması kafamı karıştırdı ee doktora sorduk transfer sonrası deyince bişey de diyemedim. gebelikte bi zararı yoktur inş. inş da geç kullanmıyorumdur faydası olur. biraz araştırdım da çoğu transfer öncesi kullanmaya başlamış baksana sana da öle denmiş.

sen nasılsın bu arada canım regli oldun mu?

canım bilemedim şimdi transfer öncesi bizde var ama transfer sonrası da varmı bilemiyorum
istersen bahçeci grubundan tranfer olan kızlara sorarım

ben iyiyim dün tarlusal bitti bekliyorum adeti geçen miyon alındıktan sonra kullanmıştım bıraktıktan 5-6 gün sonra adet olmuştum

olur canım sorsan arkadaşlarına iyi olur aslında haber bekliyorum senden.
az kaldı canım sana da az daha sabır nasipse martın 20 lerinde seninde transferin olacak inş.

olur canım sorsan arkadaşlarına iyi olur aslında haber bekliyorum senden.
az kaldı canım sana da az daha sabır nasipse martın 20 lerinde seninde transferin olacak inş.
canım sordum pozitif veya negatif sonuç alana kadar kullanılıyormuş merak etme

evet canım allah nasip ederse mart sonlarında transfer olur

Son düzenleme:
canım sordum pozitif veya nefatif sonuç alana kadar kullanılıyormuş merak etme

Nasilsin A anneveoglusu
Az kaldi bu ay olucak insallah diledigin

Bu arada beslenmemizle ilgili aşağıdakileri ögrendim paylaşayım
Bunlar gebelikte ozellikle faydali beşinlermiş
Bizlerin de yememiz lazımmış tv de izledim bugün

Peynir yogurt tereyag (süt ürünleri)
Tatli patates
Kurufasulye mercimek nohut (baklagiller)
Somon baligi
Yumurta en önemlisi kolin var icinde embriyonun beyin gelisimi icin
Brokoli
Et
Tam tahillar
Berry grubu meyveler
Avakado
Su 10-12 bardak
Baligin küçüğü daha az civa icerirmis küçük balik yiyin
Cig tussuz fistik

canım sordum pozitif veya negatif sonuç alana kadar kullanılıyormuş merak etme

sorduğun için teşekkür ederim canım benim çok saol. Rabbim hayırlısını nasip etsin , mart ayı bizim ayımız olsun inş.

Selam kızlar... Nasılsınız ?

Bugün kontrolüm vardı 3 tane büyük yumurta görülüyor cumartesi toplama yapılacak bu akşam 2 tane ovitrelle yapıcam.
Kan verdim sonuç olması gereken değerde çıkarsa salı günü 3. gün embriyosu transfer edilecek.
3 yumurta var 5. günü bekleyip riske atmayalım dedi Ercan Hoca

inşallah canım iyiyim şükür ne olsun babamın hastalığı işler derken yoğun geçiyor bu aralar
sen nasılsın canım teste karar verdin mi nerede yaptıracaksın

paylaşımın için teşekkür ederim canım

sorduğun için teşekkür ederim canım benim çok saol. Rabbim hayırlısını nasip etsin , mart ayı bizim ayımız olsun inş.

inşallah inşallah önce senin güzel haberinle moral buluruz arkadaşından diğer ve benim haberlerim ile
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

canım hoşgeldin salı günü tranfer olur o zaman senin hayırlısı ile dimi

bende iyiyim işte hayat koşuşturması için de adeti bekliyorum

rabbim güzel sonuç almayı nasip etsin inşallah

ben de prednol kullandım transferden önce 5 gün sadece, transfer günü son gün oldu.

Bugün 3. Gün için aradılar 2 embriyoda grade 1 dediler ve dondurdular. Benim transfer 3 ay sonra olucak. cango58 biri 8 biri 10 hücreliymiş benimkiler.
canım maşallah hücreleri çok iyi az yumurta ama güzel sonuç maşallah
benim 3. gün embriyolar 7-8 hücreliler

hadi bakalım bende senin gibi aylardır bekliyorum transferi bekleme süreci zor geçiyor
sonu güzel olsun inşallah

ben de prednol kullandım transferden önce 5 gün sadece, transfer günü son gün oldu.

saol canım.hep dediğin şekilde kullanmışlar sanırım . benim neden transfer sonrası anlamadım. hemşire de şaşırdı zaten Allaha emanet başladık bi yola inş. bi sıkıntı çıkmaz doktorun vardır herhalde bir bildiği.
sen hamile misin peki şuan da?

Bugün 3. Gün için aradılar 2 embriyoda grade 1 dediler ve dondurdular. Benim transfer 3 ay sonra olucak. cango58 biri 8 biri 10 hücreliymiş benimkiler.

Gozunaydin C Cekirdek32 grade 1 ne demek bu arada ?
3a 4aduyuyordum grade 1 hangisi yani?
Bi de daha evvel sordummu hatirlayamadim niye 3 ay sonraydi transferin

Gozunaydin C Cekirdek32 grade 1 ne demek bu arada ?
3a 4aduyuyordum grade 1 hangisi yani?
Bi de daha evvel sordummu hatirlayamadim niye 3 ay sonraydi transferin
A anneveoglusu sağol canım. Bende toplama öncesi kist gördüğü için transferi ertelediler. 7 yumurtadan ikisi döllenmişti. Kaliteleri bende bilmiyorum . Embriyolog iyi dedi ve hücre sayısı söyledi sadece. Hakkımızda hayırlısı kızlar

evet canım hamileyim. sen de iyi düşün, vardır bi bildiyi doktorun, in şa Allah güzel sonuç alırsın.

Canım kaç embriyo koyuyolar genelde ben daha hiç o konuyu konuşmadım drla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…