- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.181
Canim gozun aydin insallah bu defa sende minnaklarin dualarimiz seninlemerhaba arkadaşlar transfer günüm belli oldu nasipse 6 martta olucak inş.
sizlere bişey sormak istiyorum. doktorum dekort die bir ilaçtan bahsetti . rahim ,embriyoyu yabancı madde görmesin diye veriliyormuş sanırım. siz bu tarz ilaç kullandıysanız transfer öncesi mi vermişti doktorunuz yoksa transfer sonrası mı?
Canim gozun aydin. Hic moralini bozma guzel olacak hersey. Biri bile yeterli hamile kalmana. Cok sevindimA anneveoglusu sağol canım. Bende toplama öncesi kist gördüğü için transferi ertelediler. 7 yumurtadan ikisi döllenmişti. Kaliteleri bende bilmiyorum . Embriyolog iyi dedi ve hücre sayısı söyledi sadece. Hakkımızda hayırlısı kızlar
Sağol yoncacım. En azından transfer olacak kadar embriyo var diye sevindim bende. İnşallah sonucu da güzel olur. Hastanede yatarken yanımdaki kadının adı da yoncaydı sen geldin aklıma, ay dedim yonca beni burda da yalnız bırakmıyor :) moral ve desteğin için sağol arkadaşım.Canim gozun aydin. Hic moralini bozma guzel olacak hersey. Biri bile yeterli hamile kalmana. Cok sevindim
evet canım hamileyim. sen de iyi düşün, vardır bi bildiyi doktorun, in şa Allah güzel sonuç alırsın.
Canim gozun aydin insallah bu defa sende minnaklarin dualarimiz seninle
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçların ikinci ve son denemen olur buyaa ne güzel sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inş. darısı da biz isteyenlere olsun. Allah razı olsun canm inş. bu ikinci deneme son olacak inş.
Bas tacisiniz canim. hep ediyorum dua size allahim insallahhhh elinizden tustun yuzunuzu guldursun. Minisleriniz icinizde hayat bulsun. Saglikli hayirli evlatlariniz olsuncanım yoncam amin inş. dualarını eksik etme benden
ben senin hamilelik takvimini yerim oh şükür yapmışsın maşallah minnaklara
Rica ederim ne demek. Insallah hepinizden burda guzel haberler alip bayram edelimSağol yoncacım. En azından transfer olacak kadar embriyo var diye sevindim bende. İnşallah sonucu da güzel olur. Hastanede yatarken yanımdaki kadının adı da yoncaydı sen geldin aklıma, ay dedim yonca beni burda da yalnız bırakmıyor :) moral ve desteğin için sağol arkadaşım.
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçların ikinci ve son denemen olur bu
Bas tacisiniz canim. hep ediyorum dua size allahim insallahhhh elinizden tustun yuzunuzu guldursun. Minisleriniz icinizde hayat bulsun. Saglikli hayirli evlatlariniz olsun
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Canımm çok teşekkür ederim :)
Saat 10’da opu şimdi çıktık evden gidiyoruz
Çıktım geldim evdeyim. Saol söylediğin için suyu daha fazla içicem.
Çıktım geldim evdeyim. Saol söylediğin için suyu daha fazla içicem.
3 yumurta toplandı yarın arayıp bilgi verecekler
Transfere kadar progestan iğne, transfer sonrası crinone jel kullanıcam. Son kontrolde rahim kalınlığın gayet iyi demişti estrofem vermedi.
Şimdilik benden haberler bukadar
Hayırlı olsun insallalhhhhhhh nasıl geçtiğii opuSelam kızlar... Nasılsınız ?
Bugün kontrolüm vardı 3 tane büyük yumurta görülüyor cumartesi toplama yapılacak bu akşam 2 tane ovitrelle yapıcam.
Kan verdim sonuç olması gereken değerde çıkarsa salı günü 3. gün embriyosu transfer edilecek.
3 yumurta var 5. günü bekleyip riske atmayalım dedi Ercan Hoca
Güzel geçmesine sevindim insallah transferde güzel geçer sağlıkla tutunur miniklerinÇıktım geldim evdeyim. Saol söylediğin için suyu daha fazla içicem.
Transfere kadar progestan iğne, transfer sonrası crinone jel kullanıcam. Son kontrolde rahim kalınlığın gayet iyi demişti estrofem vermedi.
Hadi inşallah sağlıkla 3. Güne gelirler transferinde pozitif olur arkadaşım.Çıktım geldim evdeyim. Saol söylediğin için suyu daha fazla içicem.