2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim gozun aydin insallah bu defa sende minnaklarin dualarimiz seninle

Canim gozun aydin. Hic moralini bozma guzel olacak hersey. Biri bile yeterli hamile kalmana. Cok sevindim

Canim gozun aydin. Hic moralini bozma guzel olacak hersey. Biri bile yeterli hamile kalmana. Cok sevindim
Sağol yoncacım. En azından transfer olacak kadar embriyo var diye sevindim bende. İnşallah sonucu da güzel olur. Hastanede yatarken yanımdaki kadının adı da yoncaydı sen geldin aklıma, ay dedim yonca beni burda da yalnız bırakmıyor :) moral ve desteğin için sağol arkadaşım.

canım yoncam amin inş. dualarını eksik etme benden
ben senin hamilelik takvimini yerim oh şükür yapmışsın maşallah minnaklara
Bas tacisiniz canim. hep ediyorum dua size allahim insallahhhh elinizden tustun yuzunuzu guldursun. Minisleriniz icinizde hayat bulsun. Saglikli hayirli evlatlariniz olsun

Rica ederim ne demek. Insallah hepinizden burda guzel haberler alip bayram edelim

Ciktinmi GlySn
Bol su ic opu sonrası
Çıktım geldim evdeyim. Saol söylediğin için suyu daha fazla içicem.
3 yumurta toplandı yarın arayıp bilgi verecekler
Transfere kadar progestan iğne, transfer sonrası crinone jel kullanıcam. Son kontrolde rahim kalınlığın gayet iyi demişti estrofem vermedi.
Şimdilik benden haberler bukadar

Hadi hayırlı
Taze transfer olucak di mi?
Transfere kadar ve sonrasi bol proteinli mevyeli kuruyemişli iyi beslen
Bol yumurta bebeğin gelişimi icin
Antep fistigi ceviz yer fistigi findik en proteinli kuruyemişler
Baklagillerde kurufasulye nohut mercimek protein yüksek :) aklima geldikce yazarim

Son düzenleme:
Hayırlı olsun insallalhhhhhhh nasıl geçtiğii opu

Güzel geçmesine sevindim insallah transferde güzel geçer sağlıkla tutunur miniklerin benimde bugün son iğne günüm hayırlısıyla pazartesi opu var @anneveoglusu

A anneveoglusu canım nasilsin benim bugün son kontrolüm vardı.yumurtalar güzel dedi dr . Son iğne günüm bugün p.tesi opu var allahın izni ile nasıl geçiyor zaman anlamıyorum.allah yardımcımız olsun herkesin sağlıkla göbusu kucağı dolsun

Hadi inşallah sağlıkla 3. Güne gelirler transferinde pozitif olur arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…