- 26 Eylül 2017
- 389
- 708
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.721
Hayirli olsun canim rabbim emeklerini bosa cikartmasin insallah pozitif haberini duyariz senin sanirim taze transfer oldu 5. Gune kac embriyon geldi donmusun varmi?Oldu canım dinleniyorum şimdi 2 tane biri grade a diğeri grade bir kaliteymis
Sağol canım inşallah 2 embriyo geldi 5. Güne doldurulmusum yokHayirli olsun canim rabbim emeklerini bosa cikartmasin insallah pozitif haberini duyariz senin sanirim taze transfer oldu 5. Gune kac embriyon geldi donmusun varmi?
Ben 2. Denemeden önce histeroskopi oldum temiz çıktı rahime çizik atıldı fakat kimyasalla sonuçlandı.doktorumla görüştüm bugün genetik test isteyeceğini söyledi hic dondurulmus embriyom kalmadı oyüzden 3. Denemeden önce genetik test yaptiracagm cnmSelamguns_n_roses80
Evet ayniyiz
Henüz kendi doktorumla görüşemedik
Sana burdan yazarim
Kendi araştırmama göre histereskopi ve genetik test sanirim yapmamiz gereken
Elimizdeki son embriyo diye koydurduk ama 40 gün ilac kullandim stresi sonrasi agrisi kabus gibiydi
Genetiğe göndersek ve iyi çıkmayıp koymasaydik bu kadar sıkıntıyı yaşamayacaktım. Sanki daha iyi olurdu gibime geliyo..
Doktorumun ne dedigi benim icin onemli
Bakalim haber veririm..
Anladim kuzum insallah ikiside sana sıkı sıkı tutunur bu sefer rabbik kucani almayi nasip ederSağol canım inşallah 2 embriyo geldi 5. Güne doldurulmusum yok
Ben 2. Denemeden önce histeroskopi oldum temiz çıktı rahime çizik atıldı fakat kimyasalla sonuçlandı.doktorumla görüştüm bugün genetik test isteyeceğini söyledi hic dondurulmus embriyom kalmadı oyüzden 3. Denemeden önce genetik test yaptiracagm cnm
Seninle aynı fikirdeyim bende koruyucu aile olmayı düşünüyorum tüp bebek olmazsakuzenini tebrik ederim toplumda on yargı çok bu konuda Allah analı ve babali büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar esasında bu tüp bebek sonucundan birsey çıkmazsa üzülürüm diye düşünüyordum ki
Tesadüf kuzenim ayni gün cocuk esirgemeden bebegin ailesinin terk ettigi bir bebek evlatedindi. O sadece birkez tüp denedi ve olmayinca böyle birşey yapti. Bebegin yüzündeki neşeyi görmeniz lazım.. o bebek gecen hafta kendi gibi yuzlerce çocuğun arasindayken simdi anne ve babasi ve bir yatagi var.. çok tatli birsey görseniz..
Yani dünyanın sonu değil esasinda ve ilgiye sevgiye muhtaç o kadar çocuk varki..
belki üçüncü ve son kez deneyip sonra ben de bunu yapabilirim.. sonucta amac bu dunyaya hayirli bir insan yetistirmekse zaten varolan çocuklardan biri neden olmasin bu..
Yok canım öncelikle 5. Güne kaç embriyo gelecek diye endişelerimiz varHadi bakalım çok bekledin
İnsallah seninde sonucun dilediğin gibi olur
Karar verebildinizmi eşinle tek mi ikizmi diye
Uyumuşum yorgunluktan canım inşallah sıkı sıkı tutunurlarAnladim kuzum insallah ikiside sana sıkı sıkı tutunur bu sefer rabbik kucani almayi nasip eder
canım korkma o bence tutunma lekelenmesi aayyy maşallah maşallah korkma sakın güzel olacak allahın izniyleKozlar az önce lavaboya gittim peçeteye leke geldi hem kırmızı hem kahverengi korkuyorum yaa ilk gün böyle olur mu
Canım ama transferimiz 2 de oldu gecede böyle lekelemeyin olur mu ki hemen kafam karıştıcanım korkma o bence tutunma lekelenmesi aayyy maşallah maşallah korkma sakın güzel olacak allahın izniyle
devamı yok dimi sen rahat ol bir tanemCanım ama transferimiz 2 de oldu gecede böyle lekelemeyin olur mu ki hemen kafam karıştı
Hadi hayırlı olsun canım...O kadar bekledin sonuna geldin inşallah mutlu sona da ulaşacaksın :)veee aylardır bu topiğe yazıyorum bu günü beklemek gerçekten sabır işi idi şubat adetini
ve oldum az önce wcde gördüm rabbim bu ay hayırlısı ile transferi nasip eder ve sonucunda güzel haberler verebilirim inşallah
Devamı gelmedi canım ona göre doktoru arayacaktım. Sağol iyi dileklerin için canimdevamı yok dimi sen rahat ol bir tanem
tranfer sonrası olabilir böyle durumlar diye biliyorum
ama ben tutunmaya yormak istedim
Ve bu süper haber canım hadi bakalım bebeklerine kavusmana ilk adım allahım tedavinin hayırla sonclandirsin canimveee aylardır bu topiğe yazıyorum bu günü beklemek gerçekten sabır işi idi şubat adetini
ve oldum az önce wcde gördüm rabbim bu ay hayırlısı ile transferi nasip eder ve sonucunda güzel haberler verebilirim inşallah
veee aylardır bu topiğe yazıyorum bu günü beklemek gerçekten sabır işi idi şubat adetini
Hadi gözün aydin :)
Büyük güne geri sayim basladi yani
İnsallah güzel haber alicaz
Senden de Beyazgul den de :)
Hadi bakalım hayırlısı olsun, çok bekledin sabrın sonu selamet olsun, burası güzel haberlerle dolsun inşallahveee aylardır bu topiğe yazıyorum bu günü beklemek gerçekten sabır işi idi şubat adetini
veee aylardır bu topiğe yazıyorum bu günü beklemek gerçekten sabır işi idi şubat adetini