2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ben 2. Denemeden önce histeroskopi oldum temiz çıktı rahime çizik atıldı fakat kimyasalla sonuçlandı.doktorumla görüştüm bugün genetik test isteyeceğini söyledi hic dondurulmus embriyom kalmadı oyüzden 3. Denemeden önce genetik test yaptiracagm cnm

Arkadaşlar transfer sonrası clexana kullanan var mı? Ben kullandım hala da kullanıyorum. Ama bugün ünlü bir profosöré instagram hesabından sordum.tamamen gereksiz dedi. Çok saskinim açıkçası.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Seninle aynı fikirdeyim bende koruyucu aile olmayı düşünüyorum tüp bebek olmazsakuzenini tebrik ederim toplumda on yargı çok bu konuda Allah analı ve babali büyütmeyi nasip etsin inşallah
İnşallah bir sonraki tedavi de evladına/evladlarina kavuşursun olmazsa düşüncen için seni takdir ettim

Hadi bakalım çok bekledin
İnsallah seninde sonucun dilediğin gibi olur
Karar verebildinizmi eşinle tek mi ikizmi diye
Yok canım öncelikle 5. Güne kaç embriyo gelecek diye endişelerimiz var
O belli olsun inşallah en az iki embriyo kalsın iki, isterim ben eşimde bana uyar sagolsun

Hadi hayırlı olsun canım...O kadar bekledin sonuna geldin inşallah mutlu sona da ulaşacaksın :)

devamı yok dimi sen rahat ol bir tanem
tranfer sonrası olabilir böyle durumlar diye biliyorum
ama ben tutunmaya yormak istedim
Devamı gelmedi canım ona göre doktoru arayacaktım. Sağol iyi dileklerin için canim

Ve bu süper haber canım hadi bakalım bebeklerine kavusmana ilk adım allahım tedavinin hayırla sonclandirsin canim

Hadi gözün aydin :)
Büyük güne geri sayim basladi yani
İnsallah güzel haber alicaz
Senden de Beyazgul den de :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun, çok bekledin sabrın sonu selamet olsun, burası güzel haberlerle dolsun inşallah

canımm hadi gözünaydın . ne zaman gidiceksin doktora haber ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…