2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar esasında bu tüp bebek sonucundan birsey çıkmazsa üzülürüm diye düşünüyordum ki
Tesadüf kuzenim ayni gün cocuk esirgemeden bebegin ailesinin terk ettigi bir bebek evlatedindi. O sadece birkez tüp denedi ve olmayinca böyle birşey yapti. Bebegin yüzündeki neşeyi görmeniz lazım.. o bebek gecen hafta kendi gibi yuzlerce çocuğun arasindayken simdi anne ve babasi ve bir yatagi var.. çok tatli birsey görseniz..
Yani dünyanın sonu değil esasinda ve ilgiye sevgiye muhtaç o kadar çocuk varki..
belki üçüncü ve son kez deneyip sonra ben de bunu yapabilirim.. sonucta amac bu dunyaya hayirli bir insan yetistirmekse zaten varolan çocuklardan biri neden olmasin bu..

Canım Allah senin su gusel gonlune gore versin inşallah. A anneveoglusu nun dediği gibi toplum bukonuda cok önyargılı ve acımasız sanki marifet gibi aile solemeden cocuga sen evlatlıksın diyenler vs.ama bu yaygın ve bozuk kafa yapısına ragmen senin bole düşünmen ne kadar yüce gönüllü olduğunu gösterir.Allah inşallah gönlüne göre en hayırlısını versin size canım.Kuzeninede Allah bebişiyle mutlu huzurlu sağlıklı ve hayırlı uzun bir hayat nasip etsin inşallah.

veee aylardır bu topiğe yazıyorum bu günü beklemek gerçekten sabır işi idi şubat adetini
ve oldum az önce wcde gördüm rabbim bu ay hayırlısı ile transferi nasip eder ve sonucunda güzel haberler verebilirim inşallah
Sonunda arkadasim seninle her sureci ayni anda yasadim. Bi transferimiz ayni ana denk gelmedi. insallah rabbim yuzunu guldurecek. Butun dualarim seninle

Evet buay elbette heristeyene dualarımız ama özellikle aylardır subatı bekleyen A anneveoglusu için.Canım inşallah Allah yuzunu güldürsün çok bekledin hep nasıl gececek zaman dedin.valla geçti geldi işte.inşallah sabrınında karşılığını versin Allahım.adım adım yaz herseyi bizim pek sesimiz cıkmıo ama sessizce hep takip ediorz.Allah güsel gönlüne göre versin inşallah.

Kızlar transfer döneminde şu içmek çok mu önemli bebeğin tutunması için?

yarın canım tahlil vereceğim bakalım nasıl gelişecek süreç
sen nasılsın son durumun ne canım dr gittin mi rahim filmini göstermeye

haberdar canım beni gelişmelerden.
ne güzel, sürece başladın çok bekledin çok uğraştın Rabbim yüzünü güldürsün en büyük temennim bu senin için. hak ettin hak ettiğinin karşılığı alacaksın inş. canım arkadaşım.
canım henüz gitmedim şubat reglisi ile gidicem ay sonu gibi regli olurum sanırım beklemedeyim

haberdar canım beni gelişmelerden.
ne güzel, sürece başladın çok bekledin çok uğraştın Rabbim yüzünü güldürsün en büyük temennim bu senin için. hak ettin hak ettiğinin karşılığı alacaksın inş. canım arkadaşım.
canım henüz gitmedim şubat reglisi ile gidicem ay sonu gibi regli olurum sanırım beklemedeyim
canım dr gittim burda dr kabul etmişti ilk kontrolu burdaki drda yaptırmamı
muayene oldum sol yumurtalıkta kist çıktı istanbuldaki dr bildireceğim
burdaki dr rapor yazdı onu gönder görüntüsünü dedi
kan sonuçlarının çıkmasını bekliyorum

X