- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.681
Canım sonuçta adet oldun bunada şükür bir an önce yeni tedavi baslarsinSanirim kanamam başladı.. baya Ağrım var şu an..
41 gün önceki adetimde başlamıştım tedavime..
Uğursuz rakamim 41 sanırım:)
Çok sağol canım, sen de Pazartesi transfer olucakmışsın hayırlısı olsun, bebişlerin sıkı sıkı tutunsunHayırlı olsun tedavin canim
Amin sağol canım inşallah bukez tutunurlarÇok sağol canım, sen de Pazartesi transfer olucakmışsın hayırlısı olsun, bebişlerin sıkı sıkı tutunsun
Kızlar 2. Protestan iğneyi vurdurdum yürümekte zorluk çekiyorum yaaa çok ağrı yaptı bu defa acaba hemşire yanlış vurmuş olabilir mi
Şimdi iyiyim canım iğnenin etkisi azaldı yarında transferim var dua ediyorum hep korkuyorum bu defada olmayacak diye
Benimde ilk negatifimde oyle adet oldum canım ağrı kesici içmek zorunda kaldım normalde asla hap kullanmam. Çok çok geçmiş olsunKızlar kimysal gebelik sonasi ilk adet baya ağrılıymis
Hayatimda geçirdiğim en kötü geceydi.
Böyle bi agri görmedim..
Doğum sancisina analarimiz nasi dayanmış bilmiyorum..
Ve çok yoğun olmuştu benim ilk adetim. Hatta ondan sonraki adetim de aynı şekilde...Kızlar kimysal gebelik sonasi ilk adet baya ağrılıymis
Hayatimda geçirdiğim en kötü geceydi.
Böyle bi agri görmedim..
Doğum sancisina analarimiz nasi dayanmış bilmiyorum..
Şimdi iyiyim canım iğnenin etkisi azaldı yarında transferim var dua ediyorum hep korkuyorum bu defada olmayacak diye
Yaşınla alakalı alakalı olduğunu sanmıyorum. Tüm gebeliklerin yüzde ellisi kimyasalla sonuçlanıyormuş zaten. Bir kere olması gayet nornal aslında. Hatta bşr makalede okumuştum diyor ki ömrü boyunca bşr kadın defalarca hiç fark etmeden kimyasal gebelik yaşıyor.Ben umudumu yitirip omadi diye düşündüğümde degerim düştü..
düşüncelerimizi iyiye çevrilelim iyi olsun insallah
Olumsuz düşünmek yok :)
Bu arada bilmiyorum etkisi varmi amaBEYAZGULL
Transfer öncesi yarimsaat durduğum yerde yürüdüm rahim kanlansin embriyoyu biraktiklarinda tutunsun diye bide havuc suyu transfer sonrası ve yine hic yatmadım..
Tutunmada etkilimidir bilmiyorum ama ..
Benim devami gelmemesinin sebebi yaşım..
Yaşınla alakalı alakalı olduğunu sanmıyorum. Tüm gebeliklerin yüzde ellisi kimyasalla sonuçlanıyormuş zaten. Bir kere olması gayet nornal aslında. Hatta bşr makalede okumuştum diyor ki ömrü boyunca bşr kadın defalarca hiç fark etmeden kimyasal gebelik yaşıyor.
Ben pregestoren iğne kullanıyorum canımKizlar bu crinone jel yerine progestoren igne olanlar var galiba aranizda
Bu tortu olayi bana çok saçma geldi.. bütün içimi crinone jel tortusu kaplamış sanki bu nedir yahu
Sonraki tedavimde igne mi kullansam
Kullananlar ne der?
Canım kusura bakma çok geç yazdım transferden sonra annemlere geçeceğim eşim için yemekti hazırlıkta baya uğraştım ancak yatabildim. Tavsiyelerin için sağol canım benim. Senin yaşın kaç ki devamı gelmediBen umudumu yitirip omadi diye düşündüğümde degerim düştü..
düşüncelerimizi iyiye çevrilelim iyi olsun insallah
Olumsuz düşünmek yok :)
Bu arada bilmiyorum etkisi varmi amaBEYAZGULL
Transfer öncesi yarimsaat durduğum yerde yürüdüm rahim kanlansin embriyoyu biraktiklarinda tutunsun diye bide havuc suyu transfer sonrası ve yine hic yatmadım..
Tutunmada etkilimidir bilmiyorum ama ..
Benim devami gelmemesinin sebebi yaşım..
Canım hayırlı olsun inşallah Allah kalbine göre versin dikkat et kendineCanım kusura bakma çok geç yazdım transferden sonra annemlere geçeceğim eşim için yemekti hazırlıkta baya uğraştım ancak yatabildim. Tavsiyelerin için sağol canım benim. Senin yaşın kaç ki devamı gelmedi
Canım kusura bakma çok geç yazdım transferden sonra annemlere geçeceğim eşim için yemekti hazırlıkta baya uğraştım ancak yatabildim. Tavsiyelerin için sağol canım benim. Senin yaşın kaç ki devamı gelmedi
Canım hayırlı olsun inşallah Allah kalbine göre versin dikkat et kendine
Canım daha adete onbeş gün var ama maddi yönü biraz düşündürüyor galiba şubat 15 gibi gideceğim bu sefer korkular ağır basıyor niye bilmiyorum sağolsun eşim destek oluyor ama nasip bakalımSen karar verdinmicango58 ne zaman baslamayi düşünüyorsunuz ?
Sağol canım benim şimdi yoldayız bebislerime doğru gidiyorumCanım hayırlı olsun inşallah Allah kalbine göre versin dikkat et kendine