2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar 2. Protestan iğneyi vurdurdum yürümekte zorluk çekiyorum yaaa çok ağrı yaptı bu defa acaba hemşire yanlış vurmuş olabilir mi

Kızlar kimysal gebelik sonasi ilk adet baya ağrılıymis
Hayatimda geçirdiğim en kötü geceydi.
Böyle bi agri görmedim..
Doğum sancisina analarimiz nasi dayanmış bilmiyorum..
Benimde ilk negatifimde oyle adet oldum canım ağrı kesici içmek zorunda kaldım normalde asla hap kullanmam. Çok çok geçmiş olsun

2 agri kesici sicak su torbasina ragmen agrili gecirdim
Yani o kadar vucut dengesi degisti gecikti rahim kalinlasip büyüyüp küçüldü normaldir tabi böyle bi agri .. Umarim tekrarlamaz..

Şimdi iyiyim canım iğnenin etkisi azaldı yarında transferim var dua ediyorum hep korkuyorum bu defada olmayacak diye

Ben umudumu yitirip omadi diye düşündüğümde degerim düştü..
düşüncelerimizi iyiye çevrilelim iyi olsun insallah
Olumsuz düşünmek yok :)

Bu arada bilmiyorum etkisi varmi ama BEYAZGULL
Transfer öncesi yarimsaat durduğum yerde yürüdüm rahim kanlansin embriyoyu biraktiklarinda tutunsun diye bide havuc suyu transfer sonrası ve yine hic yatmadım..
Tutunmada etkilimidir bilmiyorum ama ..
Benim devami gelmemesinin sebebi yaşım..

Yaşınla alakalı alakalı olduğunu sanmıyorum. Tüm gebeliklerin yüzde ellisi kimyasalla sonuçlanıyormuş zaten. Bir kere olması gayet nornal aslında. Hatta bşr makalede okumuştum diyor ki ömrü boyunca bşr kadın defalarca hiç fark etmeden kimyasal gebelik yaşıyor.

Öyle mi ? Henüz doktorumla görüşmedim
O yüzden internetten baktim
Kadın yaşı deyip duruyolar
Haklisin belkide 10 sene önce de denesem kimyasal yine olurdu kim bilebilir..

Ben pregestoren iğne kullanıyorum canım

Transferden 1 hafta önce başladım

Bugün transfer oldum sonucu öğrenene kadar vurulmaya devam edicem

Jel mi iğne mi daha iyi onu bilemem tabi canım

İlk tedavimde jel kullanmıştim ben

Dediğin gibi hep tortu tortu gelmişti

Canım kusura bakma çok geç yazdım transferden sonra annemlere geçeceğim eşim için yemekti hazırlıkta baya uğraştım ancak yatabildim. Tavsiyelerin için sağol canım benim. Senin yaşın kaç ki devamı gelmedi

Canım hayırlı olsun inşallah Allah kalbine göre versin dikkat et kendine

Kacta transferin ?
Annene gecmen iyi olur canım.. yalniz kalmayinca zaman da cabuk geçer.. dualarimiz seninle..

Ben 41 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…