2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

ama sen yeni histereskopi olmadın mı ya, myom alındığı zaman yok muydu o kist? belki regli ile atılacak bir kisttir. canım inş tedavi sürecini etkilemez

evet canım az önce burdaki dra göründüm bu ay adet olmadan önce sol tarafımda batmalar çok oldu dedim ya hamileyim yada birşeyler oluyor içerde ama ne kistmiş
Benim olacağını hissettiğim birkaç kişi vardı. Onlardan biri de sensin arkadaşım. İnşallah güzel haberlerini alıcaz arkadaşım

ama sen yeni histereskopi olmadın mı ya, myom alındığı zaman yok muydu o kist? belki regli ile atılacak bir kisttir. canım inş tedavi sürecini etkilemez

canım kist her yumurtlama zamanında çatlamayan yumurta nedeniyle oluyor diye biliyorum bunun ameliyat ile alakası yok. drrdan haber bekliyorum netten okuduğum kadarı ile 3cm altındaki kistler ilede transfer olabilir estrodol hormonu yüksek değilse diyor benim yüksek değil bakalım drum ne diyecek

Benim olacağını hissettiğim birkaç kişi vardı. Onlardan biri de sensin arkadaşım. İnşallah güzel haberlerini alıcaz arkadaşım
güzel temennin için teşekkür ederim arkadaşım. bende güzel haberler vermek istiyorum.
hiç hesapta olmayan şey oldu hayırlısı demek buymuş bakalım dr kiste rağmen devam edecekmi transfer sürecine yoksa iptalmi bu ay merakla bekliyorum

Hemen panik yapma A anneveoglusu
Benim ilk transfer öncesi tam başlayacağım gün cikti
İğneyle küçülterek tedavi edecekti
Sonra 1 ay bekledik ve kendiliğinden küçüldü
İnsallah önemsiz birseydir sakinliğini koru lütfen

anladım canım. benimde tahminim oydu zaten regli ile vücuttan atılıyor diye biliyorum.. güzel düşünelim güzel şeyler olsun. hormon değerlerinde iyiyse Allahın izniyle bi aksilik çıkmaz inş.

Tüp bebek tedavisine başlamadan önce bizde yaptırdık eşimle kromozomlarımıza bakıldı
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde yaptırdık sonuçlar 1 ayda falan çıkıyor
İlk tüp denemesinde mi yapılıyor bu testler yoksa tekrarlayan negatifte mi. Ben ilk kez yaptırıcam bu ay ama genetik tahlili istenmedi bizden. Rutin hormon testleri ve rahim filmi bakıldı sadece. Benim de yaşım 39 . İlk deneme de olsa eksik kalsın istemiyorum. Zaten bu yaştan sonra kaç kere deneyebilirim ki

38 yaşındayım yaşım ileri diye tedaviye başlamadan önce yaptırsan iyi olur denmişti bizde yaptırdık eşimle

canım önce üzüldüm hatta gözlerim doldu yalan yok aylardır bekleyiş var
ama eşimle konuştuk sağolsun destek oldu şimdi daha rahatım

drdan haber bekliyorum canım

sağol canım benim 6 aylık bekleme sürecinde bunla karşılaşmaktan dolayı üzüldüm
ama iyiyim şükür bunda da vardır hayır netten okudum 3 cm den küçüklerde estrodol değeri yüksek değilse tranfer yapılabilirmiş drdan haber bekliyorum bende canım

anladım canım. benimde tahminim oydu zaten regli ile vücuttan atılıyor diye biliyorum.. güzel düşünelim güzel şeyler olsun. hormon değerlerinde iyiyse Allahın izniyle bi aksilik çıkmaz inş.

hormon değerleim için iyi demiş dr yoğuluk azalsın sizi arayacağım demiş
bekliyorum canım bende aramasını

sen nasılsın bir tanem rabbim yüzünü güldürsün inşallah
evde test yapmayı düşünüyormusun

dr mesaj atyım sizi arayacağım diye merakla bekliyorum

Ben iyiyim canım Dinleniyorum işte. Asıl haberler sende bakalım dualarimdasin ınsallah küçülür gider adetle Rabbim nasip ettikten sonra herşey üst üste gelse ne olur dua edelim yeterki

Canim benim ilk muayeneye basladigimda ilk istedigi seydi kromozom analizi. Esimle ikimizde yaptirdik. Tup bebek merkezimizde agustosta 360 lira vermistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…