2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar kimysal gebelik sonasi ilk adet baya ağrılıymis
Hayatimda geçirdiğim en kötü geceydi.
Böyle bi agri görmedim..
Doğum sancisina analarimiz nasi dayanmış bilmiyorum..

canım çok geçmiş olsun adet sancısı benim bekarlığım döneminde ben hastanelik olurdum o ağrılar yüzünden

canım çok geçmiş olsun adet sancısı benim bekarlığım döneminde ben hastanelik olurdum o ağrılar yüzünden

Benim çok agri olmazdi son yillarda hic agri yoktu
Agri biraz rezerv ile ilgili sanirim
Rezerv azaldikca agri da azaliyo sanirim

Yasadigim korkunc birseydi
Allah kimseye göstermesin

Senin de transferine az kaldi A anneveoglusu :)

Benim çok agri olmazdi son yillarda hic agri yoktu
Agri biraz rezerv ile ilgili sanirim
Rezerv azaldikca agri da azaliyo sanirim

Yasadigim korkunc birseydi
Allah kimseye göstermesin

Senin de transferine az kaldi A anneveoglusu :)
rezerv azlığı ile onunla ilgisi varmı canım yaa

adeti bekliyorum canım şafak 2 olsun hayırlısı ile başlıyor transfer süreci inşallah

Hadi hayirli olsun
2018 in ilk pozitif haberi senden gelsin insallah
Güzel düşün keyifli gecir bu 10 günü
Bol su iç :)
Merhaba cnm nasılsın seninde 2. denemem kimyasal oldu sanırım ve sebepsizdi diye hatırlıyorum seninle surecemizaynı gidiyor. Bundan sonra ne yapmayi düşünüyorsun genetik test isteyecekmisn başka ne gibi araştırmalar yapabiliriz 3.ye başlamadan önce daha detaylı baktir mak istiyorum ben

Merhaba arkadaşlar 11.gün beta hcg değerim :817 di 13.gün: 1417 bugün tam iki katı olmamış benim durumumu yaşayan var mı hiç doktor cuma günü gel bakalım dedi
arkadaşım illaki iki katına çıkmış olması gerekmiyor sağlıklı bir gebelik ilerlemesi için %60 ve üzeri yeterli sizinkide bu aralıkta merak etmeyin inşallah sağlıkla devam eder inşallah

Merhaba cnm nasılsın seninde 2. denemem kimyasal oldu sanırım ve sebepsizdi diye hatırlıyorum seninle surecemizaynı gidiyor. Bundan sonra ne yapmayi düşünüyorsun genetik test isteyecekmisn başka ne gibi araştırmalar yapabiliriz 3.ye başlamadan önce daha detaylı baktir mak istiyorum ben

Selam guns_n_roses80 guns_n_roses80
Evet ayniyiz
Henüz kendi doktorumla görüşemedik
Sana burdan yazarim
Kendi araştırmama göre histereskopi ve genetik test sanirim yapmamiz gereken
Elimizdeki son embriyo diye koydurduk ama 40 gün ilac kullandim stresi sonrasi agrisi kabus gibiydi
Genetiğe göndersek ve iyi çıkmayıp koymasaydik bu kadar sıkıntıyı yaşamayacaktım. Sanki daha iyi olurdu gibime geliyo..
Doktorumun ne dedigi benim icin onemli
Bakalim haber veririm..

Kızlar esasında bu tüp bebek sonucundan birsey çıkmazsa üzülürüm diye düşünüyordum ki
Tesadüf kuzenim ayni gün cocuk esirgemeden bebegin ailesinin terk ettigi bir bebek evlatedindi. O sadece birkez tüp denedi ve olmayinca böyle birşey yapti. Bebegin yüzündeki neşeyi görmeniz lazım.. o bebek gecen hafta kendi gibi yuzlerce çocuğun arasindayken simdi anne ve babasi ve bir yatagi var.. çok tatli birsey görseniz..
Yani dünyanın sonu değil esasinda ve ilgiye sevgiye muhtaç o kadar çocuk varki..
belki üçüncü ve son kez deneyip sonra ben de bunu yapabilirim.. sonucta amac bu dunyaya hayirli bir insan yetistirmekse zaten varolan çocuklardan biri neden olmasin bu..

X