- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.701
Saat 1 de canım transferim şimdi yola çıktık bakalım yaşında geç değil ayrıca senin yaşında anne olan çok bayan varKacta transferin ?
Annene gecmen iyi olur canım.. yalniz kalmayinca zaman da cabuk geçer.. dualarimiz seninle..
Ben 41 yaşındayım
Kuzularını alda gel arkadaşım inşallah Rabbim yüzünü güldürsünSağol canım benim şimdi yoldayız bebislerime doğru gidiyorum
Ayyy inşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu topiktekilere arka arkaya mutlu haber verdirmek nasip etsinKuzularını alda gel arkadaşım inşallah Rabbim yüzünü güldürsün
Kızlar kimysal gebelik sonasi ilk adet baya ağrılıymis
Hayatimda geçirdiğim en kötü geceydi.
Böyle bi agri görmedim..
Doğum sancisina analarimiz nasi dayanmış bilmiyorum..
canım çok geçmiş olsun adet sancısı benim bekarlığım döneminde ben hastanelik olurdum o ağrılar yüzünden
Hayırlı olsun canım...Nezaman test tarihi ?Oldu canım dinleniyorum şimdi 2 tane biri grade a diğeri grade bir kaliteymis
Sağol canım 15 şubat inşallahHayırlı olsun canım...Nezaman test tarihi ?
Güzel haberlerini alalım inşallah
Sağol canım 15 şubat inşallah
rezerv azlığı ile onunla ilgisi varmı canım yaaBenim çok agri olmazdi son yillarda hic agri yoktu
Agri biraz rezerv ile ilgili sanirim
Rezerv azaldikca agri da azaliyo sanirim
Yasadigim korkunc birseydi
Allah kimseye göstermesin
Senin de transferine az kaldi A anneveoglusu :)
canım inşallah rabbim sağlıkla ve hayırlı bir gebelik sonucunda kucağında sağlıklı hayırlı salih evlad/evladlar nasip eder (amin)Oldu canım dinleniyorum şimdi 2 tane biri grade a diğeri grade bir kaliteymis
Merhaba cnm nasılsın seninde 2. denemem kimyasal oldu sanırım ve sebepsizdi diye hatırlıyorum seninle surecemizaynı gidiyor. Bundan sonra ne yapmayi düşünüyorsun genetik test isteyecekmisn başka ne gibi araştırmalar yapabiliriz 3.ye başlamadan önce daha detaylı baktir mak istiyorum benHadi hayirli olsun
2018 in ilk pozitif haberi senden gelsin insallah
Güzel düşün keyifli gecir bu 10 günü
Bol su iç :)
inşallah canımSağol canım 15 şubat inşallah
Amin canım inşallah sıra sende bakalım.canım inşallah rabbim sağlıkla ve hayırlı bir gebelik sonucunda kucağında sağlıklı hayırlı salih evlad/evladlar nasip eder (amin)
arkadaşım illaki iki katına çıkmış olması gerekmiyor sağlıklı bir gebelik ilerlemesi için %60 ve üzeri yeterli sizinkide bu aralıkta merak etmeyin inşallah sağlıkla devam eder inşallahMerhaba arkadaşlar 11.gün beta hcg değerim :817 di 13.gün: 1417 bugün tam iki katı olmamış benim durumumu yaşayan var mı hiç doktor cuma günü gel bakalım dedi
Merhaba cnm nasılsın seninde 2. denemem kimyasal oldu sanırım ve sebepsizdi diye hatırlıyorum seninle surecemizaynı gidiyor. Bundan sonra ne yapmayi düşünüyorsun genetik test isteyecekmisn başka ne gibi araştırmalar yapabiliriz 3.ye başlamadan önce daha detaylı baktir mak istiyorum ben
rezerv azlığı ile onunla ilgisi varmı canım yaa
adeti bekliyorum canım şafak 2 olsun hayırlısı ile başlıyor transfer süreci inşallah