- 20 Mayıs 2009
- 699
- 1.095
-
- Konu Sahibi floransa17
- #15.641
Toplandı canım şimdi eve geldim çok ağrım var.Yumurta toplandimi canım
Oldum canım çok şükür hiç sormadım kaç tane topladı diye doktor 9 demişti muayenede yarın 1 den sonra arayacaklar o zaman sorarım artık inşallah 5. Gine giderlerBEYAZGULL opu oldunmu canım kaç yumurta toplandı ?
Çok geçmiş olsun canımToplandı canım şimdi eve geldim çok ağrım var.
Oldum canım çok şükür hiç sormadım kaç tane topladı diye doktor 9 demişti muayenede yarın 1 den sonra arayacaklar o zaman sorarım artık inşallah 5. Gine giderler
İnşallah canım benim sağol.Çok geçmiş olsun canım
Güzel haberler alirsin inşallah
Toplandı canım şimdi eve geldim çok ağrım var.
Oldum canım çok şükür hiç sormadım kaç tane topladı diye doktor 9 demişti muayenede yarın 1 den sonra arayacaklar o zaman sorarım artık inşallah 5. Gine giderler
YOK CANIM SAAT 13:00 DEN SONRA ARAYACAKLAR ARADIKLARINDA YAZARIM BURAYA.
Hayırlı olsun canım inşallah bol su tüketYOK CANIM SAAT 13:00 DEN SONRA ARAYACAKLAR ARADIKLARINDA YAZARIM BURAYA.
SEN NASIL OLDUN PEKİ ADETİN BAŞLADI MI
YOK CANIM SAAT 13:00 DEN SONRA ARAYACAKLAR ARADIKLARINDA YAZARIM BURAYA.
SEN NASIL OLDUN PEKİ ADETİN BAŞLADI MI
SAĞOL CANIM ZATEN SUSUZ ASLA DURAMAM 3 LİTRE SU TÜKETİRİM GÜNLÜKHayırlı olsun canım inşallah bol su tüket
SAGOL CANIM ALLAH RAZI OLSUNHayırlı olsun canım inşallah hepsi sağlıkla ilerlesin 5. Gune.
AYY KIZLAR ARADILAR 9 YUMURTADAN 6 SI DÖLLENMİŞ PAZARTESİ SAAT 13:00 DE TRANSFERİM VAR İNŞALLAH DUA EDİN BANA.
İNŞALLAH CANIM SAĞOL BEN DEDİĞİN JELDEN KULLANMADIM AMA PROGESTAN FİTİL KULLANDIM ÖYLE BİRŞEY YAPMADI BANAOhh süper :)
İnsallah 6 si da 5.gune gider.
Ben adet olmadım henüz. İçimden crinone jel tortusu çıkıyor. 2 günde 1 avuç çıktı toplam daha da devami var..
Size de böyle oldu mu?
Bu kadar tortunun içinde embriyo boğulmuştur zaten :)
hayırlı olsun inşallah hepsi ulaşır 5. güneAYY KIZLAR ARADILAR 9 YUMURTADAN 6 SI DÖLLENMİŞ PAZARTESİ SAAT 13:00 DE TRANSFERİM VAR İNŞALLAH DUA EDİN BANA.
Sağol canım tüp bebek için bekleyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbimhayırlı olsun inşallah hepsi ulaşır 5. güne
Güzel haberlerini alırız :)
Bende o tortudan epey bir süre kurtulamamıştım. Negatif olunca adetim bile tortudan oluşuyordu o derece :)Ohh süper :)
Ben adet olmadım henüz. İçimden crinone jel tortusu çıkıyor. 2 günde 1 avuç çıktı toplam daha da devami var..
Size de böyle oldu mu?
Bende o tortudan epey bir süre kurtulamamıştım. Negatif olunca adetim bile tortudan oluşuyordu o derece :)
Canım hayırlı olsun rabbim yüzünü guldursun sıkı sıkıya tutunsunlar inşallahAYY KIZLAR ARADILAR 9 YUMURTADAN 6 SI DÖLLENMİŞ PAZARTESİ SAAT 13:00 DE TRANSFERİM VAR İNŞALLAH DUA EDİN BANA.
Canım benim asilamada oyle olmustu adette bile zift gibi çıkıyordu çok rahatsız edici idiOhh süper :)
Size de böyle oldu mu?
Ayy benim de öyle olmuştu ben progestan fitil kullanıyordum. Gerçekten iğrençtiOhh süper :)
Size de böyle oldu mu?