2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İyi akşamlar kızlar ne durumdasiniz . Çok okuyamadım Son bir sayfaya bakabildim sadece . floransa17 floransa17 hayırlı olsun canım sanırım anladigim kadarıyla sonuç bekliyorsun. Test günün ne zaman inşallah pozitif sonuç alırsın . A anneveoglusu sen ne durumdasın canım ?

Sağol canım benim inşallah tutunurlar bu defa. Şimdi pazartesiyi beklemek zor geliyor bana. Sen nasil bekliyorsun adetinı yaaa

İnan çok zor geçiyor her wcye gittiğimde kırmızılar geldimi diye gidiyorum kaşık ağrım var bekliyorum
Pazartesi kaçta canım bildir dua edecem o saatte

İyi akşamlar kızlar ne durumdasiniz . Çok okuyamadım Son bir sayfaya bakabildim sadece . floransa17 floransa17 hayırlı olsun canım sanırım anladigim kadarıyla sonuç bekliyorsun. Test günün ne zaman inşallah pozitif sonuç alırsın . A anneveoglusu sen ne durumdasın canım ?
Adet bekliyorum canım transfer icin 7 Şubat adet
Sen nasilsin arkadaşım

floransa17 floransa17 test yaptı kimyasal gebelik oldu canım adet olmayı bekliyor rabbim sonraki tedavisinde hayırlı ve sağlıklı gebelik ve sonunda da evlâd/evladlar nasip etsin ona ve tüm isteyen arkadaşlara

İnan çok zor geçiyor her wcye gittiğimde kırmızılar geldimi diye gidiyorum kaşık ağrım var bekliyorum
Pazartesi kaçta canım bildir dua edecem o saatte
inşallah hemncecik gelir canım yada belki müjde verirsin bize belli olmaz valla. benim transferim nasipse saat 1de dualarınızı beklerim tabi embriyolar 5. güne giderse.

inşallah hemncecik gelir canım yada belki müjde verirsin bize belli olmaz valla. benim transferim nasipse saat 1de dualarınızı beklerim tabi embriyolar 5. güne giderse.
O 5. Güne gitme stresi bende var transfer zamanı 3. Gün embriyolar cizdurulup 5.gune gitmesi istenecek rabbim saglikla ve hayırlısı ile 5. Güne gitmeyi nasip etsin embriyolara

Kizlar bu crinone jel yerine progestoren igne olanlar var galiba aranizda
Bu tortu olayi bana çok saçma geldi.. bütün içimi crinone jel tortusu kaplamış sanki bu nedir yahu

Sonraki tedavimde igne mi kullansam

Kullananlar ne der?

Bu tortu olayi bana çok saçma geldi.. bütün içimi crinone jel tortusu kaplamış sanki bu nedir yahu

Kullananlar ne der?
Canim inan crinone illetinden kurtulana kadar psikolojim bozuldu. Cok berbat bi ilac. Ben 13. Haftamda bitirdim ama bittikten sonraki bir hafta boyunca tortulari gelmeye devam etti. Dedim bu icimde birikmis durmus demekki. Kasinti yapiyor ayri dert torkular vulvada birikip rahatsiz ediyor ayri dert. Surekli temizleme ihtiyaci duyuyordum. Allahtan bitti sukur. Ama gebelikte cok etkili ve muhim bir ilacmis ne yaparsin elimiz mahkum

Canim inan crinone illetinden kurtulana kadar psikolojim bozuldu. Cok berbat bi ilac. Ben 13. Haftamda bitirdim ama bittikten sonraki bir hafta boyunca tortulari gelmeye devam etti. Dedim bu icimde birikmis durmus demekki. Kasinti yapiyor ayri dert torkular vulvada birikip rahatsiz ediyor ayri dert. Surekli temizleme ihtiyaci duyuyordum. Allahtan bitti sukur. Ama gebelikte cok etkili ve muhim bir ilacmis ne yaparsin elimiz mahkum

Ben sadece 3 hafta kullandim sabah ve aksam..bu kadar çok tıkamış..
12 hafta nasi kullaniyosunuz aklim almadi valla..

ben yanlis bisey yaptim belkide hic emilmedi!?

Hala adetim baslamadi baya agri da yapiyo..
tortudan çıkışı bulamiyo muhtemelen :))

Ben sadece 3 hafta kullandim sabah ve aksam..bu kadar çok tıkamış..
12 hafta nasi kullaniyosunuz aklim almadi valla..

ben yanlis bisey yaptim belkide hic emilmedi!?

Hala adetim baslamadi baya agri da yapiyo..
tortudan çıkışı bulamiyo muhtemelen :))
Gunaydin arkadasim yanlis yapmamissindir o sicakligiyla emiliyo rahimde. Kalan torkuda iste zamanla iniyor assagi. Ben sabahlari ogururken kaslar calistigindan buyuk bir kismi iniyordu. Buna ragmen bir hafta daha surdu gelmesi. Sende tabi o durumda olmayinca iyice birikmistir.

A anneveoglusu inşallah biran önce transfere geçersin. Benim eylülde tutmuştu 3.5 aylıkken düştü kürtaj oldum . Kurtaj sonrası da 2 ay oldu . Doktor 3 ay sonra hazır hissedersen gel dedi . Benim de kafam karisik . Nisan da mı gitsem yoksa 6 ay dolduktan sonra mı gitsem bilemedim. Kürtaj sonrasında bende o kirmizilari çok bekledim. İnşallah hayırlısı ile başlarsin ve guzel sonuçlar alırsın . Herşeyden önemlisi de inşallah sağlıklı gebeliğin olur sonrasında da. floransa17 floransa17 üzüldüm canım . Bir daha ne zaman düşünüyorsun tedavi ? Bende jeli 13 hafta kullanmistim . Ve hakikaten iğrenç birsey . Gün içerisinde de çok rahatsız etmişti beni . Her seferinde korkarak lavaboya gidiyordum kanama mı oluyor yoksa diye .

A anneveoglusu inşallah biran önce transfere geçersin. Benim eylülde tutmuştu 3.5 aylıkken düştü kürtaj oldum . Kurtaj sonrası da 2 ay oldu . Doktor 3 ay sonra hazır hissedersen gel dedi . Benim de kafam karisik . Nisan da mı gitsem yoksa 6 ay dolduktan sonra mı gitsem bilemedim. Kürtaj sonrasında bende o kirmizilari çok bekledim. İnşallah hayırlısı ile başlarsin ve guzel sonuçlar alırsın . Herşeyden önemlisi de inşallah sağlıklı gebeliğin olur sonrasında da. floransa17 floransa17 üzüldüm canım . Bir daha ne zaman düşünüyorsun tedavi ? Bende jeli 13 hafta kullanmistim . Ve hakikaten iğrenç birsey . Gün içerisinde de çok rahatsız etmişti beni . Her seferinde korkarak lavaboya gidiyordum kanama mı oluyor yoksa diye .
Çok geçmiş olsun canım bende kurtajdan adeti çok beklemiştim 49 gün sonra gelmişti haklisın hamile kalmak değil sağlıkla devam ettirmeyi kucağımiza almayı nasip etsin cümlemize sağlıkla ve hayırlısı ile

Dr ne kadar süre koydu ise onA göre hareket et canım

Kullananlar ne der?
Ben hem crinone jel hemde progestan iğne kullanmıştım 12.haftaya kadar

X