- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.841
Bnde bekliom evde test var eşim kızıo yapma diyo ama bakalım sabretcem olumsuz çıkarsa çünkü kendimi çok üzerim biliyorum o yüzde bekliyorumAaa çok güzel canım hayırlı olsun aynı gün transfer olduk. Ama benim cesaretim yok test yapmaya. İnşallah kan değerinde çok iyi gelir:)
Bende de durum aynı canımama belliyorum hayırlısı evde testim de var aslında erken gebelik testi ama elim gitmiyor
İkiz mi acaba kizz çok şükür hayırlı olsunKizlar kan degerim 67.5 cikti sukurler olsun
Hadi gözün aydın cnmKizlar kan degerim 67.5 cikti sukurler olsun
Maşallah canım Allah tamamına erdırsın inşKizlar kan degerim 67.5 cikti sukurler olsun
Hadi gözün aydın olsunn değerlerin kat kat artsınKizlar kan degerim 67.5 cikti sukurler olsun
Yok cnm 67 cikti 675 sanmis olblrsn tek embriyo konduİkiz mi acaba kizz çok şükür hayırlı olsun
Amin cnm ins saglikli ilerlerHadi gözün aydın olsunn değerlerin kat kat artsınmaşallahh diyelim
Ins saglikla artar degerlerimiz cnmMaşallah canım Allah tamamına erdırsın inş
Sagol cnm ins guzel ilerler darisi isteyen herkeseHadi gözün aydın cnm
Cok sagol cnm sukurler olsnHadi gözün aydın cnm
Hayırlı olsun, Allah kucağına almayı nasip etsinKizlar kan degerim 67.5 cikti sukurler olsun
Hayırlı olsun canım darısı başımızaKizlar kan degerim 67.5 cikti sukurler olsun
Bende üzülürüm o yüzden kan değeriyle yüzleşmek en mantıklısı bence. Çok merak ediyorum aöa kaldı iki gün geçer giderBnde bekliom evde test var eşim kızıo yapma diyo ama bakalım sabretcem olumsuz çıkarsa çünkü kendimi çok üzerim biliyorum o yüzde bekliyorum
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklaKizlar transferimin 7. Gunu 5. Gun embriyosu erken ve normal gebelik testi yaptim silik cizgi var sevineblrm degilmi
Coook sevindim canim.. masallah kat be kat artsin degerlerin inslalah..Kizlar kan degerim 67.5 cikti sukurler olsun
Bahçeci de tedavi oldum kuzum 3 gün istanbul da kaldım çok şükür şimdi evimdeyim evde biraz daha iyiyim ama bel ağrısı kasık ağrısı devam ve bugün itibariyle adetime 2 gün kaldı bakaaaaam nokcekCanim stres yapma bu sana ve bebege zarar verir. Sakin olmaya calis..o belirtiler bendede vardi negatif olmadi. Bol bol dua et iyi geliyor icindeki vesvese gidiyor. Nerde yaptirdin sen transferini canim?
Ayni yastayiz ve ayni sehirdeyiz bende Bursadayim. Hic dinleme belirtiler bendede oldu cok fazla takilmadim. Ac bir komedi filmi izle keyifli vakit gecir. Benimde adetime az kalmisti acaba adet mi olacagim dedim hep. Cok sukir olmadim. Pazartesi keseyi gorsem bir tik daha mutlu olacagim. Insallah sende olacaksin bu sefer..Bahçeci de tedavi oldum kuzum 3 gün istanbul da kaldım çok şükür şimdi evimdeyim evde biraz daha iyiyim ama bel ağrısı kasık ağrısı devam ve bugün itibariyle adetime 2 gün kaldı bakaaaaam nokcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?