• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ayni yastayiz ve ayni sehirdeyiz bende Bursadayim. Hic dinleme belirtiler bendede oldu cok fazla takilmadim. Ac bir komedi filmi izle keyifli vakit gecir. Benimde adetime az kalmisti acaba adet mi olacagim dedim hep. Cok sukir olmadim. Pazartesi keseyi gorsem bir tik daha mutlu olacagim. Insallah sende olacaksin bu sefer..
Keseyi de göreceksin kalp atışını da duyacaksın bize de dua etmeyi unutmayacaksın güzel anne :) Mudanya ya yolun düşerse haberim olsun canım benim iki lafın belini kırarız :KK5:o

taş gibi oldu Popom sızınde öylemi yer kalmadı artık ben günde 1 kere oluyorum bakalım ptesı kan sonucuna göre dr da söyler bana
Bende de durum aynı değişen bir şey yok canım. Ben ilk transferimde kalp atışını duyana kadar progestan ampüle devam ettim prolutonu ise 12 haftaya kadar kullandım

Kızlar Progestan iğne kullanan varmıydı ?
Canim bnm popom hep apse oldu her yeri böyle yumru yumru sanki içerde yumurta var gibi birak yurumeyi yatakta sagdan sola donemiodum kimildayamiodum dr u aradım progestan hapini günde 2kere al dedi 2 kere de crinone jel

Keseyi de göreceksin kalp atışını da duyacaksın bize de dua etmeyi unutmayacaksın güzel anne :) Mudanya ya yolun düşerse haberim olsun canım benim iki lafın belini kırarız :KK5:o
Insallah Allahin izniyle yasayayim o gunleri. ALLAH buradaki veya disaridaki isteyen herkesin duasini kabul etsin inslalah.. allah hepimizin yardimcisi olsun

Bana dr 11.gün yap dedi size 9 mu dedi niye farklı ki bnde mi 9.gün yapsam
Benim salı test günüm onuncu gün oluyor ben bu günü bitti saydığım için iki gün kaldı dedim. Kaçıncı gün embriyosu seninkiler. Benimkini dördüncü gün olarak transfer ettik dediler

Benim salı test günüm onuncu gün oluyor ben bu günü bitti saydığım için iki gün kaldı dedim. Kaçıncı gün embriyosu seninkiler. Benimkini dördüncü gün olarak transfer ettik dediler
5.gün embriyosu canım bnm ki de bakalım burak daha sabret ceza artık :)

Saye- Saye- aynı gün ya sevincez ya üzülcez benimde 4. Gün kaç hücreliydi seninki canım?
Canım ben o heyecanla hücresini sormadım unuttum :)) ama embriyolog çok iyi olduklarını ilk dondurdukları günkü kadar iyi olduklarını söyledi. İnşallah tutunurlar bize inşallah.sen idrar testi yapmayı düşünüyor musun

Back