- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi floransa17
- #13.801
Y
yasemin hafsaaa
kacta kan vericeksin bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım evet sevinebilirsinKizlar transferimin 7. Gunu 5. Gun embriyosu erken ve normal gebelik testi yaptim silik cizgi var sevineblrm degilmi![]()
Sagol cnm seninkide hayirli olsun sence 7. Gun kan vereyimmi? Bizim merkez 9. Gun ostiyr beklesemmiTebrikler canım evet sevinebilirsin![]()
Amin canım ver istersen bıde ptesı verırsın ona göre artısı takıp etmıs olursunSagol cnm seninkide hayirli olsun sence 7. Gun kan vereyimmi? Bizim merkez 9. Gun ostiyr beklesemmi
Esimi ikna edersem vereyim negatf cikma ihtimali olmaz herhlde dimi 3 tane gebelik testindede soluk cizgi var yaniltmaZ sanrm. Okdr saskinimki inanamiyorumAmin canım ver istersen bıde ptesı verırsın ona göre artısı takıp etmıs olursun
Yok canım yenı tutunmuş senın yavrunda oyuzden silik doktorum bana hamılesın dedı ilaçlara devam et ptesı tekrar kan ver dedi bende korkuyorum inş degerım artmıştırEsimi ikna edersem vereyim negatf cikma ihtimali olmaz herhlde dimi 3 tane gebelik testindede soluk cizgi var yaniltmaZ sanrm. Okdr saskinimki inanamiyorum
Ayyy canım gözün aydin değerin katlanarak gider ins .ya bnm de 7.günüm yapsam acaba bakk bn durayım yapmayım diyom sizi gördükçe duramiomKizlar transferimin 7. Gunu 5. Gun embriyosu erken ve normal gebelik testi yaptim silik cizgi var sevineblrm degilmi![]()
Sevin canım benimkide 9. Günde böyle çıkmıştı bugün kese görmeye gidiyorum hayırlı olsun Rabb'im saglikli sıhhatli kucağına almayı nasip etsinKizlar transferimin 7. Gunu 5. Gun embriyosu erken ve normal gebelik testi yaptim silik cizgi var sevineblrm degilmi![]()
Cnm bnde negatf gorurum diye yaptim aslinda hazirliyom kendimi diye ama sok oldm. Bi cesaret yaptim ama tavsiye etmem var olan bir gebeligin varsa ve idrarda cikmazsa uzersin kendini. Hocanin dedigini yap yaptigini yapma misali oldu amaAyyy canım gözün aydin değerin katlanarak gider ins .ya bnm de 7.günüm yapsam acaba bakk bn durayım yapmayım diyom sizi gördükçe duramiom![]()
Simdi kn vermeye gidiyrm cnm ins guzel bir degerde orda gorurumGünaydın kızlar bugün öğlen doktor randevum var inşallah keseyi göreceğiz ve ben dış gebelik korkularimdan kurtulucam benim icin dua edin çok heyecanlıyım
Sevin canım benimkide 9. Günde böyle çıkmıştı bugün kese görmeye gidiyorum hayırlı olsun Rabb'im saglikli sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Verdim geldim cnm hadi hayirlisiY yasemin hafsaaa kacta kan vericeksin bugün
Seni gorunce Gelde yapma şimdi :) :) :) :) yapmamaya çalışıcam bakalım :) aynı gün transfer olduklarimizdan bir pozitif geldi çok şükür hepsi oyke olur ins ama çok sevindim sana allah devamını getirsin insCnm bnde negatf gorurum diye yaptim aslinda hazirliyom kendimi diye ama sok oldm. Bi cesaret yaptim ama tavsiye etmem var olan bir gebeligin varsa ve idrarda cikmazsa uzersin kendini. Hocanin dedigini yap yaptigini yapma misali oldu ama![]()
Hayırlı güzel haberle gel canımVerdim geldim cnm hadi hayirlisi
Ins sende pozitifi goreceksn cnm dualarmdasnSeni gorunce Gelde yapma şimdi :) :) :) :) yapmamaya çalışıcam bakalım :) aynı gün transfer olduklarimizdan bir pozitif geldi çok şükür hepsi oyke olur ins ama çok sevindim sana allah devamını getirsin ins
Hayırlı haberlerle gel inşGünaydın kızlar bugün öğlen doktor randevum var inşallah keseyi göreceğiz ve ben dış gebelik korkularimdan kurtulucam benim icin dua edin çok heyecanlıyım
Sevin canım benimkide 9. Günde böyle çıkmıştı bugün kese görmeye gidiyorum hayırlı olsun Rabb'im saglikli sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı haberler alırsın inşVerdim geldim cnm hadi hayirlisi
9.gununmu bugünSeni gorunce Gelde yapma şimdi :) :) :) :) yapmamaya çalışıcam bakalım :) aynı gün transfer olduklarimizdan bir pozitif geldi çok şükür hepsi oyke olur ins ama çok sevindim sana allah devamını getirsin ins
Hadı bakalım beklıyoruzSimdi kn vermeye gidiyrm cnm ins guzel bir degerde orda gorurum