• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Dün 8.gunumdu 11.59 çıktı sanırım yenı tutunmuş çokda korkuyorum düşük çıktı dıye
Canim 11.59degerle iyi test çubuğunda çıkmış demek ki az da olsa çıkabilio idrar testinde .yeni tutunmustur güzel artışları olur ins canım birden yükseliş oluyo

Kizlar transferimin 7. Gunu 5. Gun embriyosu erken ve normal gebelik testi yaptim silik cizgi var sevineblrm degilmi:KK66:
Aaa çok güzel canım hayırlı olsun aynı gün transfer olduk. Ama benim cesaretim yok test yapmaya. İnşallah kan değerinde çok iyi gelir:)
Ayyy canım gözün aydin değerin katlanarak gider ins .ya bnm de 7.günüm yapsam acaba bakk bn durayım yapmayım diyom sizi gördükçe duramiom :lülülü:
Bende de durum aynı canım :KK66: ama belliyorum hayırlısı evde testim de var aslında erken gebelik testi ama elim gitmiyor

Bnde belirtilere bakiyordum hep bnm belirtim yok diyordum cnku bariz birsyler hissedemedim. Ilaclardan diyorlar ztn belirti diye saydiklarimza. Sabirla beklemeye calistm cok da sabrettgm soyleneme baksana 7. Gun idrari yaptm kanida verdm
Bnde de hiç belirti yok canım bakalım bekliyoruz allah hayirlisini versin

Back