• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım ben o heyecanla hücresini sormadım unuttum :)) ama embriyolog çok iyi olduklarını ilk dondurdukları günkü kadar iyi olduklarını söyledi. İnşallah tutunurlar bize inşallah.sen idrar testi yapmayı düşünüyor musun
Olsun önemli değil yeter ki Allah istesin tutunurlar inşallahh.Yok be canım ben dün aldım alacağımı daha da yapmam artık direk kan testi yaptırırım hevesim kırıldı zaten bi tutmamış gibi gelıo bi ordalar dıyorum şaşırdım artık :(

Olsun önemli değil yeter ki Allah istesin tutunurlar inşallahh.Yok be canım ben dün aldım alacağımı daha da yapmam artık direk kan testi yaptırırım hevesim kırıldı zaten bi tutmamış gibi gelıo bi ordalar dıyorum şaşırdım artık :KK43:
Amin inşallah tutunmuşlardır canım. Sen dün test mi yapmıştın.bende pozitif olmaya çalışıyorum ama arada olumsuzluklar yokluyor işte elde değil. Biz iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Merhaba ben üniversite hastanesinde yaptırdım. Trombofili paneli ve kromozom analizi yapıldı eşime ve bana. Yalnız bunları kadın Doğum doktorunuzun istem yapması lazım. Benim drum özel hastanede elimize yazıp verdi onunla gittik
Demekki özel hastanede yapılmıyor. Teşekkür ederim. Hangi dokktora gidiyorsunuz?

Kızlar kalıteye takılmayın benım Eylül'de en iyi 2 tane kondu tutmadı bu sefer daha az kalıtelısı kondu tuttu rabbim ne zaman nasıp ederse oluyor hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar nasılsınız bugün kontrolüm vardi 5+2 deyim keseleri gördük iki taneler :halay::halay::nazar::nazar::KK73::KK73:ama biri digerinden küçükmüş kesemin inşallah devam eder küçük kesem kalp atışları için 13 Aralık gününe randevu verdi. Allahim kalbimize sabir ve ferahlık versin bu İlk günler geçmek bilmiyor

Kızlar nasılsınız bugün kontrolüm vardi 5+2 deyim keseleri gördük iki taneler :halay::halay::nazar::nazar::KK73::KK73:ama biri digerinden küçükmüş kesemin inşallah devam eder küçük kesem kalp atışları için 13 Aralık gününe randevu verdi. Allahim kalbimize sabir ve ferahlık versin bu İlk günler geçmek bilmiyor
Ayy gözün aydın olsunn inşallah tez geçer :)) Rabbim tamamına erdirsin
Değerlerin kaçtı banada 2 embriyo transfer edildi de ben daha kese görmeye gitmedim

Maşallah gozunaydın cnm darısı basımıza inş

Demekki özel hastanede yapılmıyor. Teşekkür ederim. Hangi dokktora gidiyorsunuz?
Yok yapılmıyor araştırma hastanesi yada üniversite hastanelerinin genetik bölümünde yapılıyor. Ben medicana hastanesine gidiyorum drum Necati Özçimen
Dün yapmıştım 7. Gündü yine de iyi düşünmeye çalışıorum nasibimizde varsa olucak inş :)
Canım hayırlısı Allah’tan olacak inşallah kötü düşünme yedinci gün erken daha. İnşallah rabbim yüzümüzü güldürür
Gözünaydın sağlıkla ilerler inşallah ikisi de darısı başımıza :)

Ay cok sevindim canim insalah 2 side guzelce gelisirler anneleri ile devam ederler.. dua et canim bol bol. Insallah bende pszartesi gorurum kesemi inslalah ya inslalah

Kizlar benim transfer tarihin 15 kasimdi. Su anda kac haftalik oluyor? Nette baktim 6 haftalik hesapladi nasil oluyot bu? Neye gore oluyor

Ayy gözün aydın olsunn inşallah tez geçer :)) Rabbim tamamına erdirsin
Değerlerin kaçtı banada 2 embriyo transfer edildi de ben daha kese görmeye gitmedim
11.gun 540
13.gun 1343
15. Gün 2736
16.gun 4002 değelerim böyleydi ama bana 3 tane transfer edilmişti 5. Gün embriyosuydu 14 Kasım transfer günüm

Ay cok sevindim canim insalah 2 side guzelce gelisirler anneleri ile devam ederler.. dua et canim bol bol. Insallah bende pszartesi gorurum kesemi inslalah ya inslalah

İnşallah canim Rabb'im dualarımızı kabul etsin inşallah senin de mutlu haberlerini iple cekiyorum bu arada doktorum balık nane maydanoz limon yeme cay kahve icme dedi bilginize

Yok yapılmıyor araştırma hastanesi yada üniversite hastanelerinin genetik bölümünde yapılıyor. Ben medicana hastanesine gidiyorum drum Necati Özçimen

Canım hayırlısı Allah’tan olacak inşallah kötü düşünme yedinci gün erken daha. İnşallah rabbim yüzümüzü güldürür

Gözünaydın sağlıkla ilerler inşallah ikisi de darısı başımıza :)
ALLAH razı olsun Rabb'im hepimizin dualarini kabul etsin inşallah

İnşallah canim Rabb'im dualarımızı kabul etsin inşallah senin de mutlu haberlerini iple cekiyorum bu arada doktorum balık nane maydanoz limon yeme cay kahve icme dedi bilginize
Bana transfer sonrası balık ye, çayı da limonla iç demişlerdi hemşire. Limon da yedim, maydonoz da, her gün de ton balığı yedim. Her doktorun yöntemi farklı qaliba. :KK64:

Balıgı nıye yasakladıkı acaba ben bugün yedım

Babaannem anneannem de diyor gebeliğin ilk zamanlarında balık yenmez diye sebebini bilmiyorum ama

Back