• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Aaa çok güzel canım hayırlı olsun aynı gün transfer olduk. Ama benim cesaretim yok test yapmaya. İnşallah kan değerinde çok iyi gelir:)

Bende de durum aynı canım :KK66: ama belliyorum hayırlısı evde testim de var aslında erken gebelik testi ama elim gitmiyor
Bnde bekliom evde test var eşim kızıo yapma diyo ama bakalım sabretcem olumsuz çıkarsa çünkü kendimi çok üzerim biliyorum o yüzde bekliyorum

Benim oğlum da 8.gun değer 50 çıkmıştı ikizdi bellı olmaz canım bölünüp tek yumurta ikizi olabılır :)

Kizlar kan degerim 67.5 cikti sukurler olsun
Hayırlı olsun canım darısı başımıza
Bnde bekliom evde test var eşim kızıo yapma diyo ama bakalım sabretcem olumsuz çıkarsa çünkü kendimi çok üzerim biliyorum o yüzde bekliyorum
Bende üzülürüm o yüzden kan değeriyle yüzleşmek en mantıklısı bence. Çok merak ediyorum aöa kaldı iki gün geçer gider

Canim stres yapma bu sana ve bebege zarar verir. Sakin olmaya calis..o belirtiler bendede vardi negatif olmadi. Bol bol dua et iyi geliyor icindeki vesvese gidiyor. Nerde yaptirdin sen transferini canim?
Bahçeci de tedavi oldum kuzum 3 gün istanbul da kaldım çok şükür şimdi evimdeyim evde biraz daha iyiyim ama bel ağrısı kasık ağrısı devam ve bugün itibariyle adetime 2 gün kaldı bakaaaaam nokcek :işsiz::işsiz::işsiz:

Bahçeci de tedavi oldum kuzum 3 gün istanbul da kaldım çok şükür şimdi evimdeyim evde biraz daha iyiyim ama bel ağrısı kasık ağrısı devam ve bugün itibariyle adetime 2 gün kaldı bakaaaaam nokcek :işsiz::işsiz::işsiz:
Ayni yastayiz ve ayni sehirdeyiz bende Bursadayim. Hic dinleme belirtiler bendede oldu cok fazla takilmadim. Ac bir komedi filmi izle keyifli vakit gecir. Benimde adetime az kalmisti acaba adet mi olacagim dedim hep. Cok sukir olmadim. Pazartesi keseyi gorsem bir tik daha mutlu olacagim. Insallah sende olacaksin bu sefer..

Back