- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #13.821
1 saate cikacakmis cnmHadı bakalım beklıyoruz
Senin kac cikmisti degerin? Kacinci gun baktrmkstinHadı bakalım beklıyoruz
Insallah cnmHayırlı güzel haberle gel canım
Yok canım 7 günüm bugün daha9.gununmu bugün
Insallah cnmHayırlı haberler alırsın inş
Dün 8.gunumdu 11.59 çıktı sanırım yenı tutunmuş çokda korkuyorum düşük çıktı dıyeSenin kac cikmisti degerin? Kacinci gun baktrmkstin
5.gun embrıyosumu bence ptesıye bekle öyle yaptır canım kan testınıYok canım 7 günüm bugün daha
Onemli olan duzenli artis olmasi cnm ins artis olacak dua et surekliDün 8.gunumdu 11.59 çıktı sanırım yenı tutunmuş çokda korkuyorum düşük çıktı dıye
Evet canım 5.gün embriyosu sabredEcem bakalim ins5.gun embrıyosumu bence ptesıye bekle öyle yaptır canım kan testını
Canim sende hiç belirti oldu muOnemli olan duzenli artis olmasi cnm ins artis olacak dua et surekli
İnş canımOnemli olan duzenli artis olmasi cnm ins artis olacak dua et surekli
Canim 11.59degerle iyi test çubuğunda çıkmış demek ki az da olsa çıkabilio idrar testinde .yeni tutunmustur güzel artışları olur ins canım birden yükseliş oluyoDün 8.gunumdu 11.59 çıktı sanırım yenı tutunmuş çokda korkuyorum düşük çıktı dıye
Evet canım ptesi inş yukselmıs olur hakkımızda hayırlısı olsunCanim 11.59degerle iyi test çubuğunda çıkmış demek ki az da olsa çıkabilio idrar testinde .yeni tutunmustur güzel artışları olur ins canım birden yükseliş oluyo
Bnde belirtilere bakiyordum hep bnm belirtim yok diyordum cnku bariz birsyler hissedemedim. Ilaclardan diyorlar ztn belirti diye saydiklarimza. Sabirla beklemeye calistm cok da sabrettgm soyleneme baksana 7. Gun idrari yaptm kanida verdmCanim sende hiç belirti oldu mu
Aaa çok güzel canım hayırlı olsun aynı gün transfer olduk. Ama benim cesaretim yok test yapmaya. İnşallah kan değerinde çok iyi gelir:)Kizlar transferimin 7. Gunu 5. Gun embriyosu erken ve normal gebelik testi yaptim silik cizgi var sevineblrm degilmi
Bende de durum aynı canımAyyy canım gözün aydin değerin katlanarak gider ins .ya bnm de 7.günüm yapsam acaba bakk bn durayım yapmayım diyom sizi gördükçe duramiom
Bnde de hiç belirti yok canım bakalım bekliyoruz allah hayirlisini versinBnde belirtilere bakiyordum hep bnm belirtim yok diyordum cnku bariz birsyler hissedemedim. Ilaclardan diyorlar ztn belirti diye saydiklarimza. Sabirla beklemeye calistm cok da sabrettgm soyleneme baksana 7. Gun idrari yaptm kanida verdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?