• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım benim oğlumda o kadar güzel bir gebelik yaşadım ki anlatamam kuzum hiç üzmedi beni
benim mide bulantım olmadı 8. haftadan sonra kokuya hassasiyet vardı o kadar
bunları düşünüp kendini üzme her kadının gebelik süreci farklı
İiinş canmm inşallaahh hayırlısıyla dediğiniz gibi olur inşallah o iyi olsn da tek başka hiç bişi istemiyorm

Canm bnm stres yapma bnde ilk hamileliğin de hiç ama hiç bişe hissetmedim normal yani :KK66: insan zor bulunca herseyi takıyor anlıyorum :))) ama ins onun tekmeleri duymaya başladığında varlığını hissettirdiginde daha rahatlarsin mrk etme :KK66:bn şekerli bişe yerim tekmelemesini beklerdim :))) rabbim ins herkese nasip etsin bnm yavruma da kardes nasip etsin ins hamilesin dua et bize
İnşallaaahh çok çok çok tşk ederim beni rahatlattıgınız içinn cok saol canmm inşallaahh kardeş gelir evladına senin de evladının da yüzünü güldürsn:)

Doktoruma hiç bişi diemem bana dio takma düşünme olur dogar die yaa canm kalp atısı var cok şükür yaa paranoya oldm işde ara ara geliolar ne bilim kuzum allahm sevmcimizi almasnn hep öyle dua ediom
Oluyor bazen oyle canim ben de ayni oyle olurdum ne yalan soyleyeyim. Oyle hissetigin zamanlarda elini karnina koyup dua oku canim konus onunlar iyi geliyor.. inslalah sag salim kucagimiza aliriz Allahin izniyle

Cnm benimde 9. Günüm benimde cikmadi rahat ol kanda görürüz bizde insallah burda baska bi konuda okudum bi arkadasin 1000 lerdeyken anca silik cikmis bi arkadaşın da ikiz oldugu halde idrarda çıkmamış
Benimki daha ilginç oldu 8. Gün yaptım çok silik yani testi ikiye bölüp icindeki kağıdı ışığa tutmak lazim 9. Gun negtif hiç çizgi yok 10. Gun silik bir cizgi o da erken cikan idrar testleri varya 25 tlik onunla cikti. Ertesi günde kan verdim 540 çıktı idrara takilma o yüzden

Cnm benimde 9. Günüm benimde cikmadi rahat ol kanda görürüz bizde insallah burda baska bi konuda okudum bi arkadasin 1000 lerdeyken anca silik cikmis bi arkadaşın da ikiz oldugu halde idrarda çıkmamış
İnşallah dediğin gibi olur canım benim bunca emek ya boşa giderse yine diye düşündürüyor insanı

İnşallah dediğin gibi olur canım benim bunca emek ya boşa giderse yine diye düşündürüyor insanı
Canim daha çok erken 7.gün dr ların söylediği günün nerdeyse yarındasin daha bnm de 6.günüm evde test var zor tutuyom kendimi ama bekliom bakalım ne kadar dayanacam

Canim daha çok erken 7.gün dr ların söylediği günün nerdeyse yarındasin daha bnm de 6.günüm evde test var zor tutuyom kendimi ama bekliom bakalım ne kadar dayanacam
Ayy yapma hiç tavsiye etmıyorum canımcım evet erken ama bu günlerde olupta çıkan arkadaşlarım var ama tabi son güne kadar çıkmayanda oldu :)) senin test günün ne zaman?

canım söyleme beni dinlersen kalp atışı duyana kadar biraz daha bekle
ben şubatta kayıp yaşadım benim oğlumda çok istiyşordu iyiki söylememişim yavrum daha çok üzülürdü

ayrıca hamilelik cetveli çok yakıştı bir tanem allah daim etsin tamamına erdirsin maşallah
Evet cnm haklısın bu kadar bekledı bıraz daha beklesın :)

Hamilelik takvimi de varmış:)) Allah tamamina erdirsin:) bencede biraz bekle oğluna söylemek icin
Birsey olacagindan degil
onun heycanla bekleme suresi daha kisa olur
yani 3. Ayda soylesen 6 ay bekler
Ama simdi soylersen cocuk catlar 9 ay :))

Y yasemin hafsaaa insallah kanda çıkar canım
Güzel haberlerini bekliyoruz
Saol canım darısı basına inş evet beklemeye karar verdım annemlere de tembıhledım sakın soylemeyın dedım hayırlısı bakalım

Kızlar transferimin 3. Günü adetime de 3 gün var 5. Gün ebriyosu konuldu belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor doğal transferdi benimki şu anda sadece günde bir tane crinone jel kullanıyorum başka hiç ilacım yok ama adet geliyor sanki şişkinlik de var offfff yani offfff kızlar sanırım yine olmadı :kızgın::kızgın::kızgın:

Kızlar transferimin 3. Günü adetime de 3 gün var 5. Gün ebriyosu konuldu belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor doğal transferdi benimki şu anda sadece günde bir tane crinone jel kullanıyorum başka hiç ilacım yok ama adet geliyor sanki şişkinlik de var offfff yani offfff kızlar sanırım yine olmadı :kızgın::kızgın::kızgın:
Benımde transfer olduğum günden berı bu dedıklerın oldu canım moralını Yüksek tut stres yapma bu çok onemlı sabırla bekle hayırlı haberler inş

Canım emin ol o adet agrısı bir coğumuzda oluyor.bende hala bile oluyor arada.merak etme bu stresin ne sana ne de bebeğine bir faydası yok Allaha bırak işini inşallah kavusucaksın bebeğine Allahın izniyle:KK200:

Canım emin ol o adet agrısı bir coğumuzda oluyor.bende hala bile oluyor arada.merak etme bu stresin ne sana ne de bebeğine bir faydası yok Allaha bırak işini inşallah kavusucaksın bebeğine Allahın izniyle:KK200:
Canımmm inşallah hepimiz için tek dileğim bu tabi ki ama tamam sakinim sakin dur az çember çeviriyim :KK49::KK49::KK49: (devreler yanıyo galiba):KK49::KK49::KK49::KK49:

Benimki daha ilginç oldu 8. Gün yaptım çok silik yani testi ikiye bölüp icindeki kağıdı ışığa tutmak lazim 9. Gun negtif hiç çizgi yok 10. Gun silik bir cizgi o da erken cikan idrar testleri varya 25 tlik onunla cikti. Ertesi günde kan verdim 540 çıktı idrara takilma o yüzden
Takmiyorum cnm ama bide diyorm bu kadar olacak diye dusunurken ya olmazsa diye dusunmeden edemiyorm.. bakalm yarin belli olacak varligi yoklugu bebislerimin :işsiz::işsiz:

Canim stres yapma bu sana ve bebege zarar verir. Sakin olmaya calis..o belirtiler bendede vardi negatif olmadi. Bol bol dua et iyi geliyor icindeki vesvese gidiyor. Nerde yaptirdin sen transferini canim?

Genetik testi nerede ne kadar ücret ile yaptırdınız? Bir de bu pıhtılaşma testinin özel bir ismi var mı?
Merhaba ben üniversite hastanesinde yaptırdım. Trombofili paneli ve kromozom analizi yapıldı eşime ve bana. Yalnız bunları kadın Doğum doktorunuzun istem yapması lazım. Benim drum özel hastanede elimize yazıp verdi onunla gittik

Back