• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar oğluma hala soylemedım 7 yaşında sızce nasıl söylim fıkırlerınızı beklıyorum çok istıyo bu arada

canım söyleme beni dinlersen kalp atışı duyana kadar biraz daha bekle
ben şubatta kayıp yaşadım benim oğlumda çok istiyşordu iyiki söylememişim yavrum daha çok üzülürdü

ayrıca hamilelik cetveli çok yakıştı bir tanem allah daim etsin tamamına erdirsin maşallah

Hala şoktayım inanamıyorum saol canım :anneadayı:

Hamilelik takvimi de varmış:)) Allah tamamina erdirsin:) bencede biraz bekle oğluna söylemek icin
Birsey olacagindan degil
onun heycanla bekleme suresi daha kisa olur
yani 3. Ayda soylesen 6 ay bekler
Ama simdi soylersen cocuk catlar 9 ay :))

Y yasemin hafsaaa insallah kanda çıkar canım
Güzel haberlerini bekliyoruz

Ben de dün oldum transferimi. 12 Aralık'ta test günüm. İniallah Rabbim yüzümüzü güldürür. Kızlar bu süreçte yememiz ya da yemememiz gereken şeyler var mı acaba ? Bende sanırım kabızlık başlangıcı da oluyor. Kuru kayısı ve su takviyesi yapıyorum şimdilik. Başka neler yapılabilir ?
Transferin hayırlı olsun. Protein ağırlıklı beslen mutlaka iki ili buçuk litre su iç, çiğ kabak çekirdeği,kivi ve günlük iki dilim ananas yersen çok iyi olur, kuru meyvelerden incir kayısı bağırsak düzenine iyi gelir canım. Birde kuru yemişleri ceviz vs çiğ tüket. İnşallah hayırlı sonuçların olur

Transferin hayırlı olsun. Protein ağırlıklı beslen mutlaka iki ili buçuk litre su iç, çiğ kabak çekirdeği,kivi ve günlük iki dilim ananas yersen çok iyi olur, kuru meyvelerden incir kayısı bağırsak düzenine iyi gelir canım. Birde kuru yemişleri ceviz vs çiğ tüket. İnşallah hayırlı sonuçların olur
İnşallah canım çok teşekkürler. Yapacam inşallah dediklerin

Hamilelik takvimi de varmış:)) Allah tamamina erdirsin:) bencede biraz bekle oğluna söylemek icin
Birsey olacagindan degil
onun heycanla bekleme suresi daha kisa olur
yani 3. Ayda soylesen 6 ay bekler
Ama simdi soylersen cocuk catlar 9 ay :))

Y yasemin hafsaaa insallah kanda çıkar canım
Güzel haberlerini bekliyoruz
Insallah cnm bnm dua edin

Kızlar nefret ettim bu idrar testinden gerçekten bi kere de yüzümü güldürsün yaa!Bugün 7.günüm ve dayanamadım yine hüsran..usulca günümü beklicem

Kızlar nefret ettim bu idrar testinden gerçekten bi kere de yüzümü güldürsün yaa!Bugün 7.günüm ve dayanamadım yine hüsran..usulca günümü beklicem
Cnm benimde 9. Günüm benimde cikmadi rahat ol kanda görürüz bizde insallah burda baska bi konuda okudum bi arkadasin 1000 lerdeyken anca silik cikmis bi arkadaşın da ikiz oldugu halde idrarda çıkmamış

Canim kalp atisi duyduysan evham yapma nasil bir belirti bekliyorsunki? Herkesin midesi bulanmiyor kimisi cook rahat geciriyor hamileligini. Olmadi ara doktorunu cok strrs yasadigini soyle anlat durmunu
Doktoruma hiç bişi diemem bana dio takma düşünme olur dogar die yaa canm kalp atısı var cok şükür yaa paranoya oldm işde ara ara geliolar ne bilim kuzum allahm sevmcimizi almasnn hep öyle dua ediom

Back