- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 63
- 33
- Konu Sahibi floransa17
- #13.761
Kizlarrrrrrr bu climara Fort bant göbeğin neresine yapısıyor acil yardimmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben belime yapistiriyom cnm gobegime degilKizlarrrrrrr bu climara Fort bant göbeğin neresine yapısıyor acil yardimmmm
teşekkürler canım, Allah razı olsun. Amin in şa Allahcanim gozun aydin cok mutlu oldum katlanarak devam etsin
![]()
iyneni nereye vuruyordun oralara yapıştıt. kaba etlere yapıştırılmalı, baldırlarına da yapıştıra bilirsin.Kizlarrrrrrr bu climara Fort bant göbeğin neresine yapısıyor acil yardimmmm
Kızlar oğluma hala soylemedım 7 yaşında sızce nasıl söylim fıkırlerınızı beklıyorum çok istıyo bu arada
Koldan yaptirmistim ama hemşire gobege yapıştır dediiyneni nereye vuruyordun oralara yapıştıt. kaba etlere yapıştırılmalı, baldırlarına da yapıştıra bilirsin.
evet göbek deliğinin altına ve yan taraflarına yapıştıra bilirsin.Koldan yaptirmistim ama hemşire gobege yapıştır dedi
Hala şoktayım inanamıyorum saol canım![]()
Ben kalçamın hemen üstüne yapıştırıyorum iğne yapılan yerin hemen üstüneKizlarrrrrrr bu climara Fort bant göbeğin neresine yapısıyor acil yardimmmm
Transferin hayırlı olsun. Protein ağırlıklı beslen mutlaka iki ili buçuk litre su iç, çiğ kabak çekirdeği,kivi ve günlük iki dilim ananas yersen çok iyi olur, kuru meyvelerden incir kayısı bağırsak düzenine iyi gelir canım. Birde kuru yemişleri ceviz vs çiğ tüket. İnşallah hayırlı sonuçların olurBen de dün oldum transferimi. 12 Aralık'ta test günüm. İniallah Rabbim yüzümüzü güldürür. Kızlar bu süreçte yememiz ya da yemememiz gereken şeyler var mı acaba ? Bende sanırım kabızlık başlangıcı da oluyor. Kuru kayısı ve su takviyesi yapıyorum şimdilik. Başka neler yapılabilir ?
Kızlar ben üst bacağımın üstüne yapıştırmaya başladım çok rahat oluyo, göbeğimi tahriş etmiştiBen belime yapistiriyom cnm gobegime degil
susam yağı sürebilirsiniz, hem zararsız hem de doğal. gerçekten yattığınızda burnunuz tıkanmayacak. Ceyda Düvenci'nin kanalında söylemişlerdi.
İnşallah canım çok teşekkürler. Yapacam inşallah dediklerinTransferin hayırlı olsun. Protein ağırlıklı beslen mutlaka iki ili buçuk litre su iç, çiğ kabak çekirdeği,kivi ve günlük iki dilim ananas yersen çok iyi olur, kuru meyvelerden incir kayısı bağırsak düzenine iyi gelir canım. Birde kuru yemişleri ceviz vs çiğ tüket. İnşallah hayırlı sonuçların olur
İnşallah sonucunda güzel olur canımİnşallah canım çok teşekkürler. Yapacam inşallah dediklerin
Insallah cnm bnm dua edinHamilelik takvimi de varmış:)) Allah tamamina erdirsin:) bencede biraz bekle oğluna söylemek icin
Birsey olacagindan degil
onun heycanla bekleme suresi daha kisa olur
yani 3. Ayda soylesen 6 ay bekler
Ama simdi soylersen cocuk catlar 9 ay :))
Y yasemin hafsaaa insallah kanda çıkar canım
Güzel haberlerini bekliyoruz
Canım bende koluma ve bacağına dönüşümlü yapıştırmıştım bacağımın üst kısmında daha rahat etmiştimKizlarrrrrrr bu climara Fort bant göbeğin neresine yapısıyor acil yardimmmm
Cnm benimde 9. Günüm benimde cikmadi rahat ol kanda görürüz bizde insallah burda baska bi konuda okudum bi arkadasin 1000 lerdeyken anca silik cikmis bi arkadaşın da ikiz oldugu halde idrarda çıkmamışKızlar nefret ettim bu idrar testinden gerçekten bi kere de yüzümü güldürsün yaa!Bugün 7.günüm ve dayanamadım yine hüsran..usulca günümü beklicem
Doktoruma hiç bişi diemem bana dio takma düşünme olur dogar die yaa canm kalp atısı var cok şükür yaa paranoya oldm işde ara ara geliolar ne bilim kuzum allahm sevmcimizi almasnn hep öyle dua ediomCanim kalp atisi duyduysan evham yapma nasil bir belirti bekliyorsunki? Herkesin midesi bulanmiyor kimisi cook rahat geciriyor hamileligini. Olmadi ara doktorunu cok strrs yasadigini soyle anlat durmunu