• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ben de dün oldum transferimi. 12 Aralık'ta test günüm. İniallah Rabbim yüzümüzü güldürür. Kızlar bu süreçte yememiz ya da yemememiz gereken şeyler var mı acaba ? Bende sanırım kabızlık başlangıcı da oluyor. Kuru kayısı ve su takviyesi yapıyorum şimdilik. Başka neler yapılabilir ?

Kızlar iki gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum özellikle geceleri uyutmuyor acil yardımm doktorum ilaç yazamam nane limon ıhlamur bal iç dedi spreyde vermiyor :KK43::KK43:
susam yağı sürebilirsiniz, hem zararsız hem de doğal. gerçekten yattığınızda burnunuz tıkanmayacak. Ceyda Düvenci'nin kanalında söylemişlerdi.

Evet canım 6.günü transferim kurban olduğum allahım a şükürler olsun bi tane var ama yavrum tek olmasın istiyorum ins allah yavrumun yüzüne baksin ins hayırlı bo evlat daha nasip ederse daha ne isterim .rabbim olmayana da versin ins
allah gönlünüze göre versin allah bağışlasın evladlarımızı
bende tek kalmasını istemediğim için ikinci evladım için bu süreçteyim
tek mi çiftmi embriyo transferi oldu

allah gönlünüze göre versin allah bağışlasın evladlarımızı
bende tek kalmasını istemediğim için ikinci evladım için bu süreçteyim
tek mi çiftmi embriyo transferi oldu
Amin canım çift kondu 5.gün embriyosu sanki tutmadi gibi hissediyorum bazen niye bilmiorum bekliyorum bakalım allah hayirlisini versin

Aman Allahım nasıl bir gün maşallah.
fifi31 fifi31 Arse82 Arse82 @Umitlebeklenen kozlar hepinizi tebrik ederim herşey gönlünüzce olsun Allah kucağınıza almayıda nasip etsin.
Y yasemin hafsaaa canım sende kan testi yaptırmadan bişi düşünme.kan testinde değeri cok yuksek olup idrarda cook silik çıkanlar oluyor.idrar testinde negatif olması yanıltıcı olabiliyor.test gunun ne zaman? Testini bekle canım.
Yarin cnm insallah bende oyle dusunuyorm yarin pozitifi alcam kanda ümitliyim ben

Amin canım çift kondu 5.gün embriyosu sanki tutmadi gibi hissediyorum bazen niye bilmiorum bekliyorum bakalım allah hayirlisini versin
allah gönlüne göre versin banada çift embriyo transferi olacak bakalım
kaçıncı gün embriyosu

evet canım beklemedeyim hala :KK43: dr şubat dedi en son kontrolde
çok uzun geliyor artık süreç

sen ne durumdasın

geç olsun da inşallah sonu güzel haberlerle dolu olacak. Bekledikçe de zaman geçmiyor.

benim bebekle ilgili her şey yolunda fakat ohss olmuşum ama transfer öncesi mi sonrasında mı bilmiyorum. Tüp bebek doktorum bi şey dememişti başka bi doktor fark etti durumu. Her hafta doktor kontrolüne gidiyorum yavaş yavaş ineceklermiş ama ne kadar sürecek bilmiyorum. Pıhtı atma gibi durum oluşturabilirlermiş. Tüp bebek işleri cidden çok zor bi tedaviymiş yeni yeni anlıyorum

Günaydın topik kizlarim

Bugün yeni bir yaşa girmis bulunuyorum..

Artik 41 den gün aliyorum..

Doğum gunumde herkesin bebeklerine kavuşmalarını diliyorum :KK37:
Doğum günün kutlu olsun canım keşke dediğin , kursaginda biriktirdiğin her şeyi bu yaşında nasip etsin rabbim. Bu yil bebislerine herkes 41 kere maşallah desin inşallah

Back