2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canımmm Allah razı olsun ne kadar içten bir dua güzel Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. bu son denemem evet maddi manevi son ama inşallah sevinçli bir son bakalım hep birlikte görücez ilk buraya yazıcam ne çıkarsa çıksın hepsi Yaradanın takdiri baş göz üstüne

Valla doğru söylüyorsun canım

Oy masalah ya cok iyi sayisi ins bir suru gelir 5. Gune bida opu olmassin kuzum bende yasadim icin biliyorum zor oluyo benim yumurtam cok olmuyo yaw ilkde 12 yumurta toplandi 2. De 6 toplandi 5. Gune hep 1 kaldi 3. Tedaviden korkuyom yine az olck diye hakkimizda hayirlisi olsun insallah rabbim emeklerimjzin karsiligini versin da genetiktende geccek yavrularimiz bakalim kac kalcak

Gördük canım çok şükür yolk tam gözükmüyordu ama küçük bir şey daha vardı. Şekli fasulye gibiydi ama şimdi baktım da yuvarlak olması gerekirmiş inşallah bir problem çıkmaz

canım gözün aydın keseyi görmüşsün şekline takılma floransa17 gibi düşünüyorum eskiden annelerimiz kese şeklini bilmeden hatta cinsiyeti bilmeden doğum yapıyorlardı

canım transferin olmuş allah yüzünü güldürsün inşallah

eğriçayır marka arı sütü kullandım tavsiye ederim arkadaşım

Kızlar iki gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum özellikle geceleri uyutmuyor acil yardımm doktorum ilaç yazamam nane limon ıhlamur bal iç dedi spreyde vermiyor
canım burnunun kenarına azcık viks dokundur açar burun kanallarını
çok geçmiş olsun

Kızlar iki gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum özellikle geceleri uyutmuyor acil yardımm doktorum ilaç yazamam nane limon ıhlamur bal iç dedi spreyde vermiyor
Canım geçmiş olsun. Ilık suyun içine tuz, karbanot koyup karıştır suyu burnuna çek iyi geliyor açar burnunu

Ben de bir hafta çektimm grip öksürük hapşurma falan canm bol meyve yee ve sıcak su limon iç ıhlamur içmedm ben çorba iç içine bol limon sık yat kalkma terle kıyafetini indir dinlenerek atlatrsın ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…