2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yonca___ Yonca___ ve I ilurbe07 mevlit kandili gecesi tobe tobe :))) delimisiniz yahu :)
İnternette ne sekil bakmasi gece gece
Sizin yasadiginiZ stres bebislere gidiyor
Bakmayin arastirmayin oyle seyleri
Analarimiz bizleri dogururken
Dogana kadar cinsiyet bile belli degilmis
Onlar napsin :)))
Onlarin kurcalayabildikleri tek sey limon testi felen olurdu sanirim erkekmi kizmi diye :)))

Bak belirti ariyordun
Belki bu bi belirti olabilir :)
Hamileyken vucut embriyoyu dusman sanip oldurmesin diye bağışıklık sistemi zayiflar
bağışıklık sistemi zayiflaDigi icin Belki o yuzden grip olmussundur
Canım ya çok ıyı moral verıyorsun insana :KK28: inş ondandır bu sefer nedense hiç test yapmak gelmıyo korkuyorum

N nejdem selam
Ca125 hamileyken yukseliyor diye biliyorum

Adet donemindede yuksek cikiyor mesela
Bana bir doktor adetken yaptirdi kanser oldum diye agla agla
Sonra baska doktora gittim adetim bitmisti
30 un altinda cikti

Bildigim kadariyla hamileykende yuksek cikiyor
Normal olmasi gerekir doktorunla da konuşursun tabi
Bugün ulaşamadım druma yarına Allah kerim zaman çok zor geçiyor. Teşekkürler cvp için

Canım ya çok ıyı moral verıyorsun insana :KK28: inş ondandır bu sefer nedense hiç test yapmak gelmıyo korkuyorum

Farkindaysan ilk sayfalarda hamile kalan kizlar hep bi grip soguk alginligi geciriyordu

Bence sebebi o .. bağışıklıgin zayiflamasi

Aman sakin yok test yapmak yok
Kactasin bugun

O zaman hayırlı olsun güzel haberler ver bize inşallah.Senin yaş kaçtı sorun neydi ilk denemen mi.Bende adetle birlikte birinci deneme için yedaviye başlıycam çok heycanlıyım :KK17:
Canım yaş 38 ilk denemem diil tabiki 6. Ve son denemem tüplerim yok yok benim biri doğuştan biri ameliyatla alındı bugün 2 minnakımı aldım bakalım hayırlısı :dua: sende sakin ol kuzum her an pozitif ol Rabbim e daya sırtını ya Nasib de bak gör neler oluyor :dua::halay:

Hadi ya bunu duymamistim canim saolasin doktoruma sorcam yarin kuzum sen opu olcaktin dimi kac yumurtan toplandi
Ben de duymamıstım.Geçen gün son kontrole gittiğimde hemşire "calsiyumda istenmiş" dedi.Bende "tamam eczaneye geçer alirim"dedim."Hayır senlik bir durum yok embriyologlara söyleyeceğiz"dedi.Sonra sordum döllenme ve yumurta kalitesi için dedi.Evet canim opu oldum yumurta sayısı 47 canm ama yine çok düşecek diye endişeliyim.Geçen tedavide 32 taneden sona zar zor iki tane kaldı. Birinin gelişimi 5.gün yavaştı 6.gün beklendi,o gün o bir tane de iyi gelişim göstermeye başladı iki oldu.Bu defa ne olacak çok merak ediyorum..:olamaz:

Canım yaş 38 ilk denemem diil tabiki 6. Ve son denemem tüplerim yok yok benim biri doğuştan biri ameliyatla alındı bugün 2 minnakımı aldım bakalım hayırlısı :dua: sende sakin ol kuzum her an pozitif ol Rabbim e daya sırtını ya Nasib de bak gör neler oluyor :dua::halay:

Canım Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla bu sefer bebeğine kavustursun.su mubarek gecenin yüzü suyu hürmetine umarım dualarımız kabul olur.bu son denememiz dedin ya ondan içime oturdu.Allah çok büyük ama.inşallah mutlu haberini burdan almayı bizlerede nasip etsin.

Bu son denemende yüzün güler inşallah.Bende doğuştan yarım rahimliyim tek tüp tek yumurtalık.Rabbim evlat kokusu almayı nasip eder inşallah

Kizlar rica etsem benim için de dua eder misiniz?Yumurtalarım döllenip sağlıklı gelsin ve bana tutunsun.Hamişlerimiz sizden de özellikle bekliyorum.Ben de sizler için ediyorum.Rabbim yüzünüzü hep güldürsün inşallah..
Aminn canım kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış hepiniz dualarımdasınız rabbim bu sınavda yardımcımız olsun inşallahh

Allahim su mubarek gunde diliyorumki bebislerin sana sımsıkı tutunsun:dua:

Hamile kalan arkadaslar mubarek su gunde bizler icinde dua edin lutfen. Rabbim annelerin,hamilelerin dualarini kabul eder. Bizimde yuregimizdeki yangin tez zamanda hayirlisiyla söner insallah:dua::dua::dua:
Amin arkadasim dualarimiz sizlerle inanin senin icinde diliyorum allahimdan tez vakitte sagliklica once karnina sonrada kollarina versin:dua:

Kizlar rica etsem benim için de dua eder misiniz?Yumurtalarım döllenip sağlıklı gelsin ve bana tutunsun.Hamişlerimiz sizden de özellikle bekliyorum.Ben de sizler için ediyorum.Rabbim yüzünüzü hep güldürsün inşallah..
canim ya siz boyle yazinca inan gozlerim doluyo. Allahimdan diliyorum sanada tez vakitte saglikli sihatli nur topu gibi evlatlar versin

Back