2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

floransa17 floransa17 günaydın. topiği karıştırdım karıştırdım arı sütü polenle ilgili paylaşımını bulamadım arkadasım tekrar paylaşır mısın ?ne için kullanılıyor ? bende rezerv azlığı var . rezerv azlığı için antalya ivf de tedavi gören var mı?
Ben de bu ay Antalya ivf de tedaviye başlıycam canım, benimde rezervim düşük, eğriçayır arı sütünü eylülde kullandım doğal hamile kaldım ama devam etmedi, bu ay tekrar aldım, kullanıyorum, Reglim geldiğinde Kemal bey ile görüşücem başlayalım derse başlıycam.

Kızlar iki gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum özellikle geceleri uyutmuyor acil yardımm doktorum ilaç yazamam nane limon ıhlamur bal iç dedi spreyde vermiyor :KK43::KK43:
gecmıs olsun canım. bıtkısel dene evet. bosver gecer sıkma canını. c vıtamını al bol bol.mandalına portakal lımonlu su ıyı gelır.

floransa17 floransa17 günaydın. topiği karıştırdım karıştırdım arı sütü polenle ilgili paylaşımını bulamadım arkadasım tekrar paylaşır mısın ?ne için kullanılıyor ? bende rezerv azlığı var . rezerv azlığı için antalya ivf de tedavi gören var mı?
Bu topikte, Antalya ivf de tüp bebek yaptırıp hamile kalan arkadaşımız çok, yonca,sanat2017, ilurbe benim bildiklerim, inşallah bizde onlara dahil oluruz.sen ne zaman başlıyorsun tedaviye?

B Bluemoon78 hamileliginde coraspirin vs kullaniyormuydun?
Kanamam başlamadan 3 gün önce doktorum coraspin vermişti ancak yeterli gelmedi sanırım, pıhtılaşma olduğunu öğrendikten sonra hematologla görüştüm hamile kalmadan 2 ay önceden coraspin kullanmaya başla, hamileliği öğrendiğinde de hemen kan sulandırıcı iğneye başlamalısın dedi.

Kızlar iki gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum özellikle geceleri uyutmuyor acil yardımm doktorum ilaç yazamam nane limon ıhlamur bal iç dedi spreyde vermiyor :KK43::KK43:
Yatarken yüksek bir yastık kullan canım, alçak yastık da burun daha fazla tıkanır.

Canım
Sağolun kızlar allah razı olsun deneye deneye öğreneceğiz bakalım inşallah geçer dua edin olur mu :dua::dua::dua::KK15::KK15:
viksi kullanmayın diye uyarmıştı Bi kadın doğum uzmanı arkadaşım bebeklerde akciğer henüz gelişmediği için solunum sıkıntısına sebep verebiliyormuş eczaneden serum fizyolojik bebek damlası al günde beş kez sık burnuna elbette c vitamini de al geçmiş olsun

Canim istah durumun nasil senin? Benim bir iki gundur acikiyorum ama istahim yok.

Belli olmuyo kuzum ya bi deli gibi yemek yiyorum bi öğüre öğüre helak oluyorum anlamadım bende kramplar da fena zorluyor eğilince fln hele benimkiler hey dostum dur napıyosun biz varız diye başlıyorlar tepişmeye :halay::KK57:

Kızlar çok fazla giremiyorum topiğe geçmiş kandilinizi kutluyorum tüm anne olmayı isteyenlere topikteki gebelere bol bol dua ettim işe başlayacağım pazartesi yoğun nöbetlerime geri dönüyorum taze haberlerinizi bekliyorum seviyorum hepinizi :KK15:
Canim tamda sana yazacaktim. Iyisin insallah :) Allah razi olsun dualarin icin.. Allah seninde kalbinden geceni verir insallah.. opuyorum seni

Belli olmuyo kuzum ya bi deli gibi yemek yiyorum bi öğüre öğüre helak oluyorum anlamadım bende kramplar da fena zorluyor eğilince fln hele benimkiler hey dostum dur napıyosun biz varız diye başlıyor tepişmeye :halay::KK57:
Hayirlatiyorlar kendilerini napsinlar :) Cok iyi beslenmek lazimmis bu donemde anlamadigim bir makalede de ilk zamanlar bebek annenin deposundan yermis. Sonra anne ne yerse ondan beslenirmis hamgisi dogru simdi?

İştah için koku almamaya çalış burnunu kapat öyle ye ;) yemek yiyebiliyosun zaten zorda olsa sıkıntı o koku mideni maf ediyo :KK43:

Hayirlatiyorlar kendilerini napsinlar :) Cok iyi beslenmek lazimmis bu donemde anlamadigim bir makalede de ilk zamanlar bebek annenin deposundan yermis. Sonra anne ne yerse ondan beslenirmis hamgisi dogru simdi?

Bence şimdiden direk bizden yiyorlar çünkü ne zaman yemek yesem gurultular hareketlilik başlıyor resmen inşaat çalışması var diyo eşim bende ee büyümek zor iş diyorum çok çalışıyor kuzularım çok :halay::KK200::anneadayı::anne::KK71::KK68:

Bu topikte, Antalya ivf de tüp bebek yaptırıp hamile kalan arkadaşımız çok, yonca,sanat2017, ilurbe benim bildiklerim, inşallah bizde onlara dahil oluruz.sen ne zaman başlıyorsun tedaviye?
inşallah, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Bende başladım bu ay tahlil sonuçlarım geldi prolaktin için ilaç kullanıcam. Ocak adetimde gidicem tekrar

Bilgge canim biz burda antalya ivf den 5 kisiyiz hepimiz hamileyiz. Darisi sana olsun insallah canim. Birde maviay1778 var. Oda yazmis zaten canim benim

Son düzenleme:
Back