- Konu Sahibi floransa17
- #13.541
Sagol canim. Bir parkuru daha atlattik. Simdi kese gormeye gidicez.. yine korku yine endise.. bir mutlulugu yasayamadik yahuOhh masallahh gozun aydin canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim. Bir parkuru daha atlattik. Simdi kese gormeye gidicez.. yine korku yine endise.. bir mutlulugu yasayamadik yahuOhh masallahh gozun aydin canim
Gördük canım çok şükür yolk tam gözükmüyordu ama küçük bir şey daha vardı. Şekli fasulye gibiydi ama şimdi baktım da yuvarlak olması gerekirmiş inşallah bir problem çıkmazIlurbe07 canim ne yaptin gittinmi doktora? Gordunmu keseleri?
Haklısın canım :) hayırlısı bakalım hastalanıyorum sanırım boğazlarım çok acıyor başım agrıyo o kadarda dıkkat ettım okula gıdıp gelırken kaptık şifayıBelirti gebelik testinden 2 hafta sonra başlarmış
Yani kese olusumundan sonra
Dinleme canim kendini :))
O dinlediğin ilaclarin yan etkileri
O minik embriyolar su an gelismekle meşgul
Sen de keyfini cikar :))
Gozunaydın canım sağlıkla al kucağına inş ilk kese gördüğünde fasulye gibi oluyor zaten boşuna stres yapmaGördük canım çok şükür yolk tam gözükmüyordu ama küçük bir şey daha vardı. Şekli fasulye gibiydi ama şimdi baktım da yuvarlak olması gerekirmiş inşallah bir problem çıkmaz
Ay hadi gozun aydin tekmi? Cikmaz canim ne cikacak daha yeni olusuyordur. Cok sevindim canim darisi kalp atimina olsun insallahhGördük canım çok şükür yolk tam gözükmüyordu ama küçük bir şey daha vardı. Şekli fasulye gibiydi ama şimdi baktım da yuvarlak olması gerekirmiş inşallah bir problem çıkmaz
Aynen canım tek zaten tek embriyo konulmuştu, dondurulmuş embriyolarda yüksek b-hcg çıkması normalmiş öyle söyledi bugün doktorumAy hadi gozun aydin tekmi? Cikmaz canim ne cikacak daha yeni olusuyordur. Cok sevindim canim darisi kalp atimina olsun insallahh
Çok teşekkürler canım inşallah. Gerçekten mi beş haftalık gebelik kese diye aratıp görsellere bakıp benimkine benzeyeni bulmaya çalışıyorum iyice psikopata bağladım sanırım benGozunaydın canım sağlıkla al kucağına inş ilk kese gördüğünde fasulye gibi oluyor zaten boşuna stres yapma
Merhaba canım yeni görüyorum. Benim tarafımda Yoktu eşimin teyzeleri ikizdi sadecetek yumurta ve ikiz öyle mi ne güzel masalah size. ailede varmıydı anne annene vs
Hadi ya bunu duymamistim canim saolasin doktoruma sorcam yarin kuzum sen opu olcaktin dimi kac yumurtan toplandiCanm geçen tedavide bizim de sona iki tane kaldı. Bu defa embriyolara kalsiyum veriliyor.Drum istedi döllenme ve yumurta kalitesini arttırsın diye.
Offff beni psikopata baglatma ilurbe simdi bende kese sekillerine baktim biri yuvarlar oburu kalp seklinin girinti cikintilarini yuvarlarsan oyle. Tam yuvarlakmi olmasi gerekmis?Çok teşekkürler canım inşallah. Gerçekten mi beş haftalık gebelik kese diye aratıp görsellere bakıp benimkine benzeyeni bulmaya çalışıyorum iyice psikopata bağladım sanırım ben![]()
Offff beni psikopata baglatma ilurbe simdi bende kese sekillerine baktim biri yuvarlar oburu kalp seklinin girinti cikintilarini yuvarlarsan oyle. Tam yuvarlakmi olmasi gerekmis?
Yani evet soylerdi askim yaaa. dur birazda sevinelim. korkma yolunda hersey. ben biliyorum iyi seyler var icimde. Iyi dusunelim biz etkileniyorlar. Biraz sev onu annesi konus iyi gelir top gibi yuvarlanir o.Delirdik
Yok canım ya ben yolk sac görüntüsüne bakarken dikkatimi çekti öyle mi olmalı bilmiyorum. Görüntü alırken o şekilde çıkmış bence görüntüler zaten anormallik olsa söylerdi doktorumuz değil mi
Hayırlısıyla kalp atışını da duyarız da kaygılarımız azalır inşallah
Tamam teyzesi haklısın sen de sev iki taneler bi de senin sen iki kat sevYani evet soylerdi askim yaaa. dur birazda sevinelim. korkma yolunda hersey. ben biliyorum iyi seyler var icimde. Iyi dusunelim biz etkileniyorlar. Biraz sev onu annesi konus iyi gelir top gibi yuvarlanir o.![]()
Anladim canim merak ettim bende sagol :)Merhaba canım yeni görüyorum. Benim tarafımda Yoktu eşimin teyzeleri ikizdi sadece
kizlar merhabalar bugün (15.gun) doktorum bazi kan testleri istedi sonuçlar şöyle:
Bhcg: (11.gun=540/ 13. Gün=1343) 15. Gün 2736
Progesteron: >80
Ca-125 : 132,5
Bu degerler normal mi doktorumla görüşemedim. Hemşiresi aradi yarin tekrar bhcg istedi dedi başka bi şey demedi mi dedim hayır dedi. Kafam karıştı ca-125 degeri 35 alti olmasi lazımmış
Haklısın canım :) hayırlısı bakalım hastalanıyorum sanırım boğazlarım çok acıyor başım agrıyo o kadarda dıkkat ettım okula gıdıp gelırken kaptık şifayı![]()