2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

kizlar merhabalar bugün (15.gun) doktorum bazi kan testleri istedi sonuçlar şöyle:
Bhcg: (11.gun=540/ 13. Gün=1343) 15. Gün 2736
Progesteron: >80
Ca-125 : 132,5
Bu degerler normal mi doktorumla görüşemedim. Hemşiresi aradi yarin tekrar bhcg istedi dedi başka bi şey demedi mi dedim hayır dedi. Kafam karıştı ca-125 degeri 35 alti olmasi lazımmış

Belirti gebelik testinden 2 hafta sonra başlarmış
Yani kese olusumundan sonra
Dinleme canim kendini :))
O dinlediğin ilaclarin yan etkileri
O minik embriyolar su an gelismekle meşgul
Sen de keyfini cikar :))
Haklısın canım :) hayırlısı bakalım hastalanıyorum sanırım boğazlarım çok acıyor başım agrıyo o kadarda dıkkat ettım okula gıdıp gelırken kaptık şifayı :(

Gördük canım çok şükür yolk tam gözükmüyordu ama küçük bir şey daha vardı. Şekli fasulye gibiydi ama şimdi baktım da yuvarlak olması gerekirmiş inşallah bir problem çıkmaz
Gozunaydın canım sağlıkla al kucağına inş ilk kese gördüğünde fasulye gibi oluyor zaten boşuna stres yapma

Gördük canım çok şükür yolk tam gözükmüyordu ama küçük bir şey daha vardı. Şekli fasulye gibiydi ama şimdi baktım da yuvarlak olması gerekirmiş inşallah bir problem çıkmaz
Ay hadi gozun aydin tekmi? Cikmaz canim ne cikacak daha yeni olusuyordur. Cok sevindim canim darisi kalp atimina olsun insallahh

Gozunaydın canım sağlıkla al kucağına inş ilk kese gördüğünde fasulye gibi oluyor zaten boşuna stres yapma
Çok teşekkürler canım inşallah. Gerçekten mi beş haftalık gebelik kese diye aratıp görsellere bakıp benimkine benzeyeni bulmaya çalışıyorum iyice psikopata bağladım sanırım ben :kızgın:

Çok teşekkürler canım inşallah. Gerçekten mi beş haftalık gebelik kese diye aratıp görsellere bakıp benimkine benzeyeni bulmaya çalışıyorum iyice psikopata bağladım sanırım ben :kızgın:
Offff beni psikopata baglatma ilurbe simdi bende kese sekillerine baktim biri yuvarlar oburu kalp seklinin girinti cikintilarini yuvarlarsan oyle. Tam yuvarlakmi olmasi gerekmis?

Offff beni psikopata baglatma ilurbe simdi bende kese sekillerine baktim biri yuvarlar oburu kalp seklinin girinti cikintilarini yuvarlarsan oyle. Tam yuvarlakmi olmasi gerekmis?
:bicak::bicak: Delirdik :KK48: Yok canım ya ben yolk sac görüntüsüne bakarken dikkatimi çekti öyle mi olmalı bilmiyorum. Görüntü alırken o şekilde çıkmış bence görüntüler zaten anormallik olsa söylerdi doktorumuz değil mi :halay: Hayırlısıyla kalp atışını da duyarız da kaygılarımız azalır inşallah

:bicak::bicak: Delirdik :KK48: Yok canım ya ben yolk sac görüntüsüne bakarken dikkatimi çekti öyle mi olmalı bilmiyorum. Görüntü alırken o şekilde çıkmış bence görüntüler zaten anormallik olsa söylerdi doktorumuz değil mi :halay: Hayırlısıyla kalp atışını da duyarız da kaygılarımız azalır inşallah
Yani evet soylerdi askim yaaa. dur birazda sevinelim. korkma yolunda hersey. ben biliyorum iyi seyler var icimde. Iyi dusunelim biz etkileniyorlar. Biraz sev onu annesi konus iyi gelir top gibi yuvarlanir o. :KK68:

Yani evet soylerdi askim yaaa. dur birazda sevinelim. korkma yolunda hersey. ben biliyorum iyi seyler var icimde. Iyi dusunelim biz etkileniyorlar. Biraz sev onu annesi konus iyi gelir top gibi yuvarlanir o. :KK68:
Tamam teyzesi haklısın sen de sev iki taneler bi de senin sen iki kat sev :KK36::KK36:

kizlar merhabalar bugün (15.gun) doktorum bazi kan testleri istedi sonuçlar şöyle:
Bhcg: (11.gun=540/ 13. Gün=1343) 15. Gün 2736
Progesteron: >80
Ca-125 : 132,5
Bu degerler normal mi doktorumla görüşemedim. Hemşiresi aradi yarin tekrar bhcg istedi dedi başka bi şey demedi mi dedim hayır dedi. Kafam karıştı ca-125 degeri 35 alti olmasi lazımmış

N nejdem selam
Ca125 hamileyken yukseliyor diye biliyorum

Adet donemindede yuksek cikiyor mesela
Bana bir doktor adetken yaptirdi kanser oldum diye agla agla
Sonra baska doktora gittim adetim bitmisti
30 un altinda cikti

Bildigim kadariyla hamileykende yuksek cikiyor
Normal olmasi gerekir doktorunla da konuşursun tabi

Haklısın canım :) hayırlısı bakalım hastalanıyorum sanırım boğazlarım çok acıyor başım agrıyo o kadarda dıkkat ettım okula gıdıp gelırken kaptık şifayı :KK43:

Bak belirti ariyordun
Belki bu bi belirti olabilir :)
Hamileyken vucut embriyoyu dusman sanip oldurmesin diye bağışıklık sistemi zayiflar
bağışıklık sistemi zayiflaDigi icin Belki o yuzden grip olmussundur

Back