2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla bu sefer bebeğine kavustursun.su mubarek gecenin yüzü suyu hürmetine umarım dualarımız kabul olur.bu son denememiz dedin ya ondan içime oturdu.Allah çok büyük ama.inşallah mutlu haberini burdan almayı bizlerede nasip etsin.
Canımmm Allah razı olsun ne kadar içten bir dua güzel Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. bu son denemem evet maddi manevi son ama inşallah sevinçli bir son bakalım hep birlikte görücez ilk buraya yazıcam ne çıkarsa çıksın hepsi Yaradanın takdiri baş göz üstüne :KK200::KK200::KK200:

@Yonca___ ve I ilurbe07 mevlit kandili gecesi tobe tobe :))) delimisiniz yahu :)
İnternette ne sekil bakmasi gece gece
Sizin yasadiginiZ stres bebislere gidiyor
Bakmayin arastirmayin oyle seyleri
Analarimiz bizleri dogururken
Dogana kadar cinsiyet bile belli degilmis
Onlar napsin :)))
Onlarin kurcalayabildikleri tek sey limon testi felen olurdu sanirim erkekmi kizmi diye :)))
Valla doğru söylüyorsun canım :KK200:

Ben de duymamıstım.Geçen gün son kontrole gittiğimde hemşire "calsiyumda istenmiş" dedi.Bende "tamam eczaneye geçer alirim"dedim."Hayır senlik bir durum yok embriyologlara söyleyeceğiz"dedi.Sonra sordum döllenme ve yumurta kalitesi için dedi.Evet canim opu oldum yumurta sayısı 47 canm ama yine çok düşecek diye endişeliyim.Geçen tedavide 32 taneden sona zar zor iki tane kaldı. Birinin gelişimi 5.gün yavaştı 6.gün beklendi,o gün o bir tane de iyi gelişim göstermeye başladı iki oldu.Bu defa ne olacak çok merak ediyorum..:olamaz:
Oy masalah ya cok iyi sayisi ins bir suru gelir 5. Gune bida opu olmassin kuzum bende yasadim icin biliyorum zor oluyo benim yumurtam cok olmuyo yaw ilkde 12 yumurta toplandi 2. De 6 toplandi 5. Gune hep 1 kaldi 3. Tedaviden korkuyom yine az olck diye hakkimizda hayirlisi olsun insallah rabbim emeklerimjzin karsiligini versin da genetiktende geccek yavrularimiz bakalim kac kalcak :dua:

Gördük canım çok şükür yolk tam gözükmüyordu ama küçük bir şey daha vardı. Şekli fasulye gibiydi ama şimdi baktım da yuvarlak olması gerekirmiş inşallah bir problem çıkmaz

canım gözün aydın keseyi görmüşsün şekline takılma floransa17 floransa17 gibi düşünüyorum eskiden annelerimiz kese şeklini bilmeden hatta cinsiyeti bilmeden doğum yapıyorlardı

Canım yaş 38 ilk denemem diil tabiki 6. Ve son denemem tüplerim yok yok benim biri doğuştan biri ameliyatla alındı bugün 2 minnakımı aldım bakalım hayırlısı :dua: sende sakin ol kuzum her an pozitif ol Rabbim e daya sırtını ya Nasib de bak gör neler oluyor :dua::halay:

canım transferin olmuş allah yüzünü güldürsün inşallah

floransa17 floransa17 günaydın. topiği karıştırdım karıştırdım arı sütü polenle ilgili paylaşımını bulamadım arkadasım tekrar paylaşır mısın ?ne için kullanılıyor ? bende rezerv azlığı var . rezerv azlığı için antalya ivf de tedavi gören var mı?
eğriçayır marka arı sütü kullandım tavsiye ederim arkadaşım

Kızlar iki gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum özellikle geceleri uyutmuyor acil yardımm doktorum ilaç yazamam nane limon ıhlamur bal iç dedi spreyde vermiyor :KK43::KK43:
canım burnunun kenarına azcık viks dokundur açar burun kanallarını
çok geçmiş olsun

Kızlar iki gündür burnum tıkalı nefes alamıyorum özellikle geceleri uyutmuyor acil yardımm doktorum ilaç yazamam nane limon ıhlamur bal iç dedi spreyde vermiyor :KK43::KK43:
Canım geçmiş olsun. Ilık suyun içine tuz, karbanot koyup karıştır suyu burnuna çek iyi geliyor açar burnunu

Ben de bir hafta çektimm grip öksürük hapşurma falan canm bol meyve yee ve sıcak su limon iç ıhlamur içmedm ben çorba iç içine bol limon sık yat kalkma terle kıyafetini indir dinlenerek atlatrsın ancak

Back