2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim tamda sana yazacaktim. Iyisin insallah :) Allah razi olsun dualarin icin.. Allah seninde kalbinden geceni verir insallah.. opuyorum seni
İyiyim canım şükür az kayınvalide ağlaması yaşadık sonra napacaksın şimdi deyince önümüzdeki maçlara bakacaz dedim sustu edebi de elden bırakmak lazımmış susması için evde kafa dinledim çoğunlukla bundan sonra nasibe ne düşerse :halay:

İyiyim canım şükür az kayınvalide ağlaması yaşadık sonra napacaksın şimdi deyince önümüzdeki maçlara bakacaz dedim sustu edebi de elden bırakmak lazımmış susması için evde kafa dinledim çoğunlukla bundan sonra nasibe ne düşerse :halay:
En buyuk aciyi sen yasiyorsun. Kimse senin kadar aci cekemez. O yuzden kimseye bakma bosver canim.. onemli olan sensin senin moralin mutlulugun..

Napıyorsunuz kızlar geceden beri migrenım tuttu sabaha kadar uyuyamadım hala aynıyım korkuyorum ilaç içmeyede çok halsizim :KK43:

Çok geçmiş olsun canım burun tıkanıklığı var bende de oda baş ağrısı yapıyor doktoruna danışmadan ilaç alma zaten bitkisel yöntemlerle geçirmeye çalış masaj yaptır yine doktoruna danışarak bitki çayı iç Rabb'im sifamizi versin inşallah

Dün akşam baktırdım canm 539 çıktı, artış iyi dedi doktor ama çok halsizim senin nasıl gidiyo
Yeni gordum mesajini canm. Hayirli olsun cok sevindim cok gzuel maslalah. Benim 2.kan degerimde 864 cikti. Pazartesi keseya bakmaya gidecegiz insallah olusmustur ici de doludur. Halsizlik yok bende ara ara karin agrisi oluyor hafif sekilde.

Napıyorsunuz kızlar geceden beri migrenım tuttu sabaha kadar uyuyamadım hala aynıyım korkuyorum ilaç içmeyede çok halsizim :KK43:
Gecmis olsun canim. Yumusak buz torbalari oluyorya ondan koysan basina iyi geliyor agriyi donduruyo. Dr a sorup parolda alabilorsinde parolda migrene hic etki etmiyor. Cok gecmis olsun

Pazartesi benim keseyi gormek istedi doktor.. insallah olusmustur insallah icinde de bebek olusmustur.. gergin gergin bekleme devam ediyor bende :KK14:
Sorma canım ya şimdi de kese oluşacak mı içi dolu olacak mı, karın ağrısı olsuğunda ya artarsa, pembe leke geldiğinde ya kırmızya dönerse şeklinde yüksek seviyede endişeye devm ediyorum bir ben mi böyleyim diye merak ediyordum:)

Sorma canım ya şimdi de kese oluşacak mı içi dolu olacak mı, karın ağrısı olsuğunda ya artarsa, pembe leke geldiğinde ya kırmızya dönerse şeklinde yüksek seviyede endişeye devm ediyorum bir ben mi böyleyim diye merak ediyordum:)
Yok bende senin gibiyim. Bazen vesvese dusuyor icime. Sonra dua ediyorum biraz rahatliyorum. Kotu dusunmemek lazim sanirim..dusundukce daha kotuleri geliyor aklina..

Çok geçmiş olsun canım burun tıkanıklığı var bende de oda baş ağrısı yapıyor doktoruna danışmadan ilaç alma zaten bitkisel yöntemlerle geçirmeye çalış masaj yaptır yine doktoruna danışarak bitki çayı iç Rabb'im sifamizi versin inşallah
Amin cnm eşime masaj yaptırdım uyudum bıraz kendıme geldım inş tutmaz gece yine

Merhaba bu ay uzun protokol tüp bebeğe vaşlıcam ancak muayeneye gittiğimde adetin 15. Günüydü ve dr sulu ultrason yaptı. 15. Gün geç değil mi sulu ultrason için. Ya hamile kalmıştıysam. Şu anda moralim inanılmaz bozuk.

Canım cok gecmiş olsun migren agrısıda baska baş ağrısınada benzemez.benim yengemde cok cekti ama şöle bişi var hamilelikte hiç yaşamadı desem yeridir sanırım hormonlardan yani bir süre sonra sende de olmaz die düşünüyorum.

Ben inanılmaz sinirleniyorum bole seylere, sanki sen onları avutcan.seni avutan yok ama.nese insanları anlayışsızlığıyla başbaşa bırakmak lazım.
Sen canını sıkma canım.inan dün herkes icin dua ettim.inşallah Allah kabul etsin dualarımızı tabi.sen pozitif ol inşallah Allah çok büyük gönlündekini hayırla verecek sana.inanıyorum.:KK200:

Evet hiç bir test yapmadı direk sulu ultrason yaptı. Basiretim bağlandı düşünemedim yapmayın diyemedim. 15. Gün belki de döllenmiş embrio vardı. Şu anda ciddi anlamda depresyondayım

Canım cok gecmiş olsun migren agrısıda baska baş ağrısınada benzemez.benim yengemde cok cekti ama şöle bişi var hamilelikte hiç yaşamadı desem yeridir sanırım hormonlardan yani bir süre sonra sende de olmaz die düşünüyorum.
Saol canım ben oğlumdayken çok çekmıstım 20.haftadan sonra bir basladı Doğuma kadar ara ara devam etmişti çok fena birşey :(

Back