2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Evet canım her zaman derim doktorun dediği diil Allah ın dediği olur diye gözün aydın kuzum sağlıklı analı babalı kucağına aldığın günü göstersin dileyen herkesle birlikte :KK200:
Amin insallah burada hepimiz hayallerimize kavusuruz.. umut her zaman varmis baksana.. son yunurtaya kadar mucadeleye devam..

Ben opudan 8 gün sonra regl oldum 2 hafta erken hemde sonrasında b12 folik asit verdi başka ilaç vermicem dedi şuan yumurta takibi yapıyor tekrar doğal süreci izleyecek yumurtlama zamanındada transfer yapacak hiç böyle bir süreç okumadım burada bana bir garip geliyor,bak sana ilaç başlatacakmış bana öyle bişey demedi :110:
Canım doğal yolla transferi olan Homely_angel Homely_angel var şu an hamile belki o korkularını yenmene yardımcı olur

Aslında güveniyorum ama işim şansada kalsın istemiyorum oda bana güven ister istemez eş bir hikaye arıyor insan daha önce yapılmış bir şeyse içi rahatlıyor insanın :işsiz:
floransa17 floransa17 D _Depply_
Rutin tedaviyi ben sevmem mesela.. bence vardir bir bildigi vesvese dusurme aklina icine. Mesela bendede 11 gun igne oldum 2 kez baskiliyaci ayni anda bir tanede catlatma ayni anda verdi. Garip geldi ne bileyim.. icindeki sesi dinle sen yine ama canim

Ben opudan 8 gün sonra regl oldum 2 hafta erken hemde sonrasında b12 folik asit verdi başka ilaç vermicem dedi şuan yumurta takibi yapıyor tekrar doğal süreci izleyecek yumurtlama zamanındada transfer yapacak hiç böyle bir süreç okumadım burada bana bir garip geliyor,bak sana ilaç başlatacakmış bana öyle bişey demedi :110:
Canım benim de doğal silkusa transfer olucak çarşamba günü bende hiç ilaç kullanmadım omepaq10 ve folic asit haric ..doğal yumurta takibiyle şükür büyük güne az kaldı :) hiç merak etme canım benim herşey iyi gidicek inşallah

Canım benim de doğal silkusa transfer olucak çarşamba günü bende hiç ilaç kullanmadım omepaq10 ve folic asit haric ..doğal yumurta takibiyle şükür büyük güne az kaldı :) hiç merak etme canım benim herşey iyi gidicek inşallah
Hayırlısı olsun canım bende seni geriden takip edicem demekki yalnız değilmişim herşey iyi gitsin ya valla işimi bile bırakıyorum bu minnoş için :))

Kuzum bu doğal silkus olayını bende ilk yaşıyorum süreci hiç kestiremeden transfere 2 gün kaldı bile :) doktorum Mustafa hoca senin ki kim ? Merkezimize çok güveniyorum gerçekten titizlikle çalışıyorlar sonuçta hepimiz için sevinçli olur inşallah :dua::dua:

Bende merkeze çok güveniyorum drum allah razı olsun çok iyi
canım ben genelde ilaçlarla rahim kalınlaştırma yapıldığını takip olduğunu biliyorum
ondan şaşırdım bakalım benim dr nasıl yol izleyecek

Deger 311 cikmis bu arada.. hemsire soyledi yere yigildim..bisiler anlatiyordu sadece degeei duydum. Kapattim sarsila sarsila agladim... ne olur dualarinoza devaM edin carsamba artsin degerim..

maşallah maşallah değerin çok güzel. allah daim etsin inşallah sağlıkla değerinin yükselmesini

Kizlar benim yumoşlar yine fazla görünüyor.Geçen sefer de fazlaydi ama sona iki tane kaldi.O yüzden havuz yöntemi uygulaniyor.Pgtye girecek çünkü.Bakalim bu defa kaç tane döllenecek..o_O

rabbim hayırlısı ile güzel haberlerini almayı nasip etsin opu ne zamana canım

iyi akşamlar kızlar 1 haftadır girip çıktım mesajlarınızı okudum transferi olanlar Rabbim sıkı sıkı tutunmayı nasip etsin Hamile olanlar Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı biz bekleyenlere hep dua ettim sizler için.. Yarında benim için büyük gün sabah test vericem ama bugün geçmedi inşallah güzel olurr

canım dün güzel haber aldık inşallah senlede devamı gelir allah yüzünü güldürsün inşallah çıkınca sonucu yaz

canım iyiym saol sen nasılsın? bugün doktor kontrolüm vardı şükür değerler güzel çıktı estrofeme başladım bugün bakalım transferi görebilirim inş. bu sefer

maşallah maşallah allah daim etsin bir tanem inşallah bu sefer allahın izniyle transferin olacak buna inanıyorum

bende iyiyim şükür

Back