2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim yipranmayacak kadar
Artik yeter dedigin noktada birak tedavi sayisini
Belki onceki dondurulanlardan bir sonuc alacaksin
Yorma o kadar bedenini
Ne diyo doktorun
Canim da doktorumla gorusmedim ama sen istedin zaman istedin kadar yapariz opuyu yeter dedinde gondeririz demisti hic cocugum yok 2. Coxuk icin bida ugrasmiyim diyorum bide tutmama sansi da var o yuzden geride donmusum olsun istiyorum soyle 4-5tane olsa pgt icin yetcekde neden 5. Gune 1 kaliyo anlamiyoruz ins rabbim 3. De yuzume guler opudan sonra henuz adet olmadim 2. Adetimde istersem baslicak doktorum

Canım kıyamam Rabb'im ağlatmasin dualarini kabul etsin okurken agliyorum . İnsan yaşamadan bilemiyor ne kadar zor şeyler olduğunu. Kucagina almayi cennet kokusunu icine cekmeyi nasip etsin inşallah
Allah razi olsun canim.. Kapisindan cevitmedi beni.. inslalah saglikl devam eder hersey..o gubleride gorururum insallah..

Merhaba beni hatırladın mı bilmiyorumm...takipteydim seni...çok ama çok sevindim senin adına...demiştim sanaaa umut hep var...benimde bugün itibariyle fakülte maceram yeni yolculuğum başladı...ama sennn sennn çokkk başka sevindirdin beni. Umudun hep olsun...yeni yolculuğunda bu güzel yolculuğun da her şey dilediğin gibi hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle sonuçlansın inş...yüzün bügün ki gibi hep gülsün.. :KK200::KK200::anneadayı:
Allahbrazi olsun sizdende.. hepinizden dualariniz icin cok sagolun.. ben fakultede dpktor senin sag yumurtaligin kalmMis bitmis demisti.. yok yok dedi bu amh ile normal ama demisti. Cok zor demisti tuple bile dedi guldu.. dedim Allahtan baska kimse bilemez gercegi dedim. Ciktim fakultedenin bahcesinde oturdum bankta agladim elimde kagitlar... o ani hic unutamam. O tarfataki yumurtamla bugun bu haldeyim.. ne olur cok moralli olun hep dua edin..

Allahbrazi olsun sizdende.. hepinizden dualariniz icin cok sagolun.. ben fakultede dpktor senin sag yumurtaligin kalmMis bitmis demisti.. yok yok dedi bu amh ile normal ama demisti. Cok zor demisti tuple bile dedi guldu.. dedim Allahtan baska kimse bilemez gercegi dedim. Ciktim fakultedenin bahcesinde oturdum bankta agladim elimde kagitlar... o ani hic unutamam. O tarfataki yumurtamla bugun bu haldeyim.. ne olur cok moralli olun hep dua edin..
Evet canım her zaman derim doktorun dediği diil Allah ın dediği olur diye gözün aydın kuzum sağlıklı analı babalı kucağına aldığın günü göstersin dileyen herkesle birlikte :KK200:

canım tedavin hayırlı olsun inşallah sağlıkla ve kaliteli ebriyolaın olur
gelişmeleri yaz canım oldumu
taze embriyo transferimi olacak yoksa sonraki adettemi transferin olacak
Teşekkür ederim :) bugün kontrole gittim yine. Transfer denemesi yaptı doktor sadece hortum gibi bir şey soktu rahim yolunun durumuna bakmak için. 6 yum döllenmiş ve durumları iyiymiş. Bu perşembe Allah'ın iZniyle 5. Gün embriyosu olarak 2 tane konulacak. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Sen de mi yaptırıyorsun canım? Tamam tüm gelişmeleri yazarım inşallah

canım benimde decavit ve omepa Q10 var kullandıklarım
dr başka ilaç vermedi şubatta adet ol gel o zaman ilaçlarını söyleyeceğim dedi
Ben opudan 8 gün sonra regl oldum 2 hafta erken hemde sonrasında b12 folik asit verdi başka ilaç vermicem dedi şuan yumurta takibi yapıyor tekrar doğal süreci izleyecek yumurtlama zamanındada transfer yapacak hiç böyle bir süreç okumadım burada bana bir garip geliyor,bak sana ilaç başlatacakmış bana öyle bişey demedi :110:

Ben opudan 8 gün sonra regl oldum 2 hafta erken hemde sonrasında b12 folik asit verdi başka ilaç vermicem dedi şuan yumurta takibi yapıyor tekrar doğal süreci izleyecek yumurtlama zamanındada transfer yapacak hiç böyle bir süreç okumadım burada bana bir garip geliyor,bak sana ilaç başlatacakmış bana öyle bişey demedi :110:

Gnrcnn Gnrcnn doktoruna guveniyorsan bence dedigini yap kafani cok kurcalamamaya çalış canim
Dogal yolla denemsi güzel birsey seni yormuycak
Senin demekki degerlerin herseyin normalki seni hormonla yuklemiyor
Aklindaki supheleri yok etmek icin ya doktoruna daha detayli soru sor istersen
Yada bir doktor tavsiyesi daha al derim :)

Son düzenleme:

Canim kac yasindaydin? Sormusmuydum daha once?
O doktora cicek gonder uzerinde bebisinin fotosuyla :))
Allahim bu insanlari anlamamıyorum nasıl bu kadar moral bozucu konuşuyorlar :( olcabilecek bir seye nasil bunkadar ümitsiz konusur

Vallahi benimki kaygili korkulu şüpheli bi süreç oldu iki dış gebelik bi başarısız tüp bebek yasadim çünkü daha önce ama bu sefer etrafimda o kadar çok kişiden dualar aldim fetih sureleri 41 yasinler hatimler dedimki Rabb'im yer gök dua ile birinden birinin duasını kabul eyle diye dua ettim hep ha şimdi mutlu musun dersen hayır hala çok korkuyorum kaybetmekten keseyi rahimde gorememekten dis gebelikten bi olumsuzluk olacak diye sevinemiyorum bile
Canım ben de aynı durumdayım, keseyi kalp atışını bekliyorum yarın bir kan testim daha var artışa bakılacak o bile stres yapıyo

Canim kac yasindaydin? Sormusmuydum daha once?
O doktora cicek gonder uzerinde bebisinin fotosuyla :))
Allahim bu insanlari anlamamıyorum nasıl bu kadar moral bozucu konuşuyorlar :KK43: olcabilecek bir seye nasil bunkadar ümitsiz konusur
38 yasindayim canim. Heraldr fakultede tedavi olmayayim diye oyle bir senaryo yazdi.. belkide gercekten yoktu :KK28:

Demekki oylesi uygun olmus. Bencede doktoruna guven inan.. aklina kotu seyler getirme..

Back