2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ben opudan 8 gün sonra regl oldum 2 hafta erken hemde sonrasında b12 folik asit verdi başka ilaç vermicem dedi şuan yumurta takibi yapıyor tekrar doğal süreci izleyecek yumurtlama zamanındada transfer yapacak hiç böyle bir süreç okumadım burada bana bir garip geliyor,bak sana ilaç başlatacakmış bana öyle bişey demedi :110:

canım belki bana transfer sonrası kullanacağım progestron veya kan sulandırıcı ilaçlarını yazacak
rahim kalınlaştırma genelde bahçecide band ve hapla yapılıyor
bilemiyorum benim doğal kalınlaşmamı beklenecek yoksa ilaçlamı olacak
sen druna güven arkadaşım.

Teşekkür ederim :) bugün kontrole gittim yine. Transfer denemesi yaptı doktor sadece hortum gibi bir şey soktu rahim yolunun durumuna bakmak için. 6 yum döllenmiş ve durumları iyiymiş. Bu perşembe Allah'ın iZniyle 5. Gün embriyosu olarak 2 tane konulacak. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Sen de mi yaptırıyorsun canım? Tamam tüm gelişmeleri yazarım inşallah

maşallah inşallah çok embriyon olur 5. güne arkadaşım
amin rabbim yüzünü güldürsün

benim eylülde opu oldu ekimde miyon alındı kasımda kontrol histereskopisi oldu
rahimin hazırlanmasını bekliyor dr iyeleşme döneminde
şubatta transfer olacak benim inşallah

Slm kizlar epeydir buraya yazmiyordum hamile haberleri cogalmis masallah rabbim saglikla kucaniza almayida nasip etsin insallah darisi bizim basimiza insallah bir gun bizde kan sonucunun pozitif oldunu kalp atisini keseyi goruruz:anneadayı::KK200: ben pgt icin havuz yontemi uyguluyodum bizim hastanede 12 embriyoya kadar pgt fiyati sabit ilk tedavimde 12 yumurtamda 5. Gune 1 tane kaldi donduruldu 2. Tedavimde 6 yumurtadan yine 5. Gune 1 tane kaldi donduruldu 3. Tedaviye baslicaz ama birz ara verdik ins 3. De tedavide 5. Gune 1 den fazla gelir ve 4. Tedaviye gerek kalmaz :dua: sizce kac tane olunca pgt ye gondereyim

rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım yaşınız kaç pgt neden isteniliyor sizden

Merhaba beni hatırladın mı bilmiyorumm...takipteydim seni...çok ama çok sevindim senin adına...demiştim sanaaa umut hep var...benimde bugün itibariyle fakülte maceram yeni yolculuğum başladı...ama sennn sennn çokkk başka sevindirdin beni. Umudun hep olsun...yeni yolculuğunda bu güzel yolculuğun da her şey dilediğin gibi hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle sonuçlansın inş...yüzün bügün ki gibi hep gülsün.. :KK200::KK200::anneadayı:

hayırlı olsun canım tedaviniz

Bende merkeze çok güveniyorum drum allah razı olsun çok iyi
canım ben genelde ilaçlarla rahim kalınlaştırma yapıldığını takip olduğunu biliyorum
ondan şaşırdım bakalım benim dr nasıl yol izleyecek
Senin için en iyi ve en uygun yolu izliycek bundan emin ol kuzum merkezimiz bireysel tedavi yapıyor ;)

maşallah maşallah değerin çok güzel. allah daim etsin inşallah sağlıkla değerinin yükselmesini
Gerilim hic bitmiyorki.. survivor parkuru gibi biri bitiyor biri basliyor. Yarinki deger icin insallah yuklselir korkuyorum tabi ister istemez.dua et ne olur

Gerilim hic bitmiyorki.. survivor parkuru gibi biri bitiyor biri basliyor. Yarinki deger icin insallah yuklselir korkuyorum tabi ister istemez.dua et ne olur
Bundan sonra kese var mı kese olur kalp atışı varmı kalp atısı olur acaba devam ediyor mu dogacak mı nasıl olacak skntı olur mu olmaz mıı aahh ahhh hepsi ayrıı

maşallah inşallah çok embriyon olur 5. güne arkadaşım
amin rabbim yüzünü güldürsün

benim eylülde opu oldu ekimde miyon alındı kasımda kontrol histereskopisi oldu
rahimin hazırlanmasını bekliyor dr iyeleşme döneminde
şubatta transfer olacak benim inşallah
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allahım bu mutluluğu hepimize tattırsın ve bu mutluluğu tattıktan sonra tadamayanlara karşı her zaman ince düşünceli olmayı nasip etsin. Sen baya işlem geçirmişsin. İnşallah çabaların karşılıksız kalmaz.

canım ilk mesajında 10 okumuştum değerini. yanlış okudum demek.
sınırda bir değer drun ne dedi canım
inşallah katlanarak artar sağlıkla

Canım gunaydın bende 10 okudum ama sanırım saat 10.30 da sonuc alıcam demek istemiş.

Sen nasılsın canım? Beslenmene cok dikkat et bol su iç ve egzersiz yap vaktin varsa, bomba gibi ol subata:KK19: transfer öncesi böle beklemek zor ama aslında hazırlanmak için fiziksel ve psikolojik olarak iyi bir fırsat oluyor.inşallah senin haberinlede sevinmeyi nasip eder Allah bize:KK200:

Back