- 5 Kasım 2017
- 641
- 475
- 53
- Konu Sahibi floransa17
- #13.281
Hayirlisi olsun inşallah. 4.gun embriyosu. 10. Gunum (doktor istedi )hayırlı olsun canım hamilesin kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün testin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun inşallah. 4.gun embriyosu. 10. Gunum (doktor istedi )hayırlı olsun canım hamilesin kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün testin
Ben opudan 8 gün sonra regl oldum 2 hafta erken hemde sonrasında b12 folik asit verdi başka ilaç vermicem dedi şuan yumurta takibi yapıyor tekrar doğal süreci izleyecek yumurtlama zamanındada transfer yapacak hiç böyle bir süreç okumadım burada bana bir garip geliyor,bak sana ilaç başlatacakmış bana öyle bişey demedi![]()
Teşekkür ederim :) bugün kontrole gittim yine. Transfer denemesi yaptı doktor sadece hortum gibi bir şey soktu rahim yolunun durumuna bakmak için. 6 yum döllenmiş ve durumları iyiymiş. Bu perşembe Allah'ın iZniyle 5. Gün embriyosu olarak 2 tane konulacak. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Sen de mi yaptırıyorsun canım? Tamam tüm gelişmeleri yazarım inşallah
Slm kizlar epeydir buraya yazmiyordum hamile haberleri cogalmis masallah rabbim saglikla kucaniza almayida nasip etsin insallah darisi bizim basimiza insallah bir gun bizde kan sonucunun pozitif oldunu kalp atisini keseyi goruruzben pgt icin havuz yontemi uyguluyodum bizim hastanede 12 embriyoya kadar pgt fiyati sabit ilk tedavimde 12 yumurtamda 5. Gune 1 tane kaldi donduruldu 2. Tedavimde 6 yumurtadan yine 5. Gune 1 tane kaldi donduruldu 3. Tedaviye baslicaz ama birz ara verdik ins 3. De tedavide 5. Gune 1 den fazla gelir ve 4. Tedaviye gerek kalmaz
sizce kac tane olunca pgt ye gondereyim
Merhaba beni hatırladın mı bilmiyorumm...takipteydim seni...çok ama çok sevindim senin adına...demiştim sanaaa umut hep var...benimde bugün itibariyle fakülte maceram yeni yolculuğum başladı...ama sennn sennn çokkk başka sevindirdin beni. Umudun hep olsun...yeni yolculuğunda bu güzel yolculuğun da her şey dilediğin gibi hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle sonuçlansın inş...yüzün bügün ki gibi hep gülsün..![]()
Minnoşlarımız kıymetli annesi iş güç ev hepsi boş gazamız mübarek olsunHayırlısı olsun canım bende seni geriden takip edicem demekki yalnız değilmişim herşey iyi gitsin ya valla işimi bile bırakıyorum bu minnoş için :))
Senin için en iyi ve en uygun yolu izliycek bundan emin ol kuzum merkezimiz bireysel tedavi yapıyorBende merkeze çok güveniyorum drum allah razı olsun çok iyi
canım ben genelde ilaçlarla rahim kalınlaştırma yapıldığını takip olduğunu biliyorum
ondan şaşırdım bakalım benim dr nasıl yol izleyecek
İnşallah pozitif olur sonucun içini rahat tutHayırlı Sabahlar kanı verdim saat 11 de sonucu alıcam içimde kötü bi his var ama![]()
Güzel haberleriniz gelir inşallah arka arkayaGunaydin kizlar kan verdim. 10.30 sonuc
Gerilim hic bitmiyorki.. survivor parkuru gibi biri bitiyor biri basliyor. Yarinki deger icin insallah yuklselir korkuyorum tabi ister istemez.dua et ne olurmaşallah maşallah değerin çok güzel. allah daim etsin inşallah sağlıkla değerinin yükselmesini
Bundan sonra kese var mı kese olur kalp atışı varmı kalp atısı olur acaba devam ediyor mu dogacak mı nasıl olacak skntı olur mu olmaz mıı aahh ahhh hepsi ayrııGerilim hic bitmiyorki.. survivor parkuru gibi biri bitiyor biri basliyor. Yarinki deger icin insallah yuklselir korkuyorum tabi ister istemez.dua et ne olur
canım ilk mesajında 10 okumuştum değerini. yanlış okudum demek.Sonucum 5.68 cikti 10.gun sizce varmi?
Kötü durumdayim ne var ne yok diyo hemşirecanım ilk mesajında 10 okumuştum değerini. yanlış okudum demek.
sınırda bir değer drun ne dedi canım
inşallah katlanarak artar sağlıkla
Kötü durumdayim ne var ne yok diyo hemşire
Ben 26 yasindayim canim esimlr ikimizde talesemi tasiyiciyiz bebegin %25 talesemi hastasi olma ihtimali vardi bide esimde sperm cok azrabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım yaşınız kaç pgt neden isteniliyor sizden
Doktorun ne diyor?
Testi tekrarlayip yükselmesini takip için birdaha yaptirmani ilerleyen günlerde isteyebilir[/QUOTE
Yarin bi daha vericem kan
Canim belkide tutunma asamasindadir.. bir daha bakilsin degerine. Inslalah kat be kat artar canim
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allahım bu mutluluğu hepimize tattırsın ve bu mutluluğu tattıktan sonra tadamayanlara karşı her zaman ince düşünceli olmayı nasip etsin. Sen baya işlem geçirmişsin. İnşallah çabaların karşılıksız kalmaz.maşallah inşallah çok embriyon olur 5. güne arkadaşım
amin rabbim yüzünü güldürsün
benim eylülde opu oldu ekimde miyon alındı kasımda kontrol histereskopisi oldu
rahimin hazırlanmasını bekliyor dr iyeleşme döneminde
şubatta transfer olacak benim inşallah
canım ilk mesajında 10 okumuştum değerini. yanlış okudum demek.
sınırda bir değer drun ne dedi canım
inşallah katlanarak artar sağlıkla