- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi floransa17
- #13.221
Bence en az 4 5 gün banyo yapma,yaptığın zaman da suyun ılık olsun canm..Kızlar transferden kaç gün sonra banyo yaptınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence en az 4 5 gün banyo yapma,yaptığın zaman da suyun ılık olsun canm..Kızlar transferden kaç gün sonra banyo yaptınız ?
Kiz bir tanecik var baskada yok :)
İnşallah canım çok teşekkür ederim..İnşallah sizler de yorulmadan hayirli sağlıklı yavrularınıza kavuşursunuz..Canım sizin için hayırlısı ne ise o olsun inşallah.hayırlısıyla bebeğinize kavusursunuz inşallah.Allah çok büyük.![]()
Bugün transferın 4.gunu yapmadım hala geçen sefer 5,gun yapmıştım bunda kararsızım yapmasammı dıe dusundumBence en az 4 5 gün banyo yapma,yaptığın zaman da suyun ılık olsun canm..
Bende kararsız kaldım cnm en ıyısı saçımı yıkım sadeceCanım ben 3 gun sona yaptım ama genel düşünce uzun süre yapmamak yönünde.5. Gun yapan var 10 gun yapmayan var.sende bekle istersen biraz daha.ben acıkcası bilmiodum hiç okumamıstım ozaman forumda gec banyo yapılması gerektiğini ama kendimce ilk 2 gun yapmak istemedim sonra 3. Gun yaptım.ama sonra okudum ki kızlar baya bekliolar.cok acil değilse sende bekle bence![]()
Canim sık dişini birkaç gün daha yapma.Sonra guzel bir banyo yaparsin ama ılık suyla tabi.Neyseki hava sıcak değil. Allah emeklerimizi karşılıksız birakmasin inşallah..Bugün transferın 4.gunu yapmadım hala geçen sefer 5,gun yapmıştım bunda kararsızım yapmasammı dıe dusundum
2 gün sonra, ama ılık suyla. Hemşire transfer günü bile yapa bilirsin demişti. Eski düzenimle yapıyorum ben.Kızlar transferden kaç gün sonra banyo yaptınız ?
Amin canım benım inşCanim sık dişini birkaç gün daha yapma.Sonra guzel bir banyo yaparsin ama ılık suyla tabi.Neyseki hava sıcak değil. Allah emeklerimizi karşılıksız birakmasin inşallah..
G gulumse-hayata canım nasılsın transfer hazırlıkları başladımı
Merhaba beni hatırladın mı bilmiyorumm...takipteydim seni...çok ama çok sevindim senin adına...demiştim sanaaa umut hep var...benimde bugün itibariyle fakülte maceram yeni yolculuğum başladı...ama sennn sennn çokkk başka sevindirdin beni. Umudun hep olsun...yeni yolculuğunda bu güzel yolculuğun da her şey dilediğin gibi hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle sonuçlansın inş...yüzün bügün ki gibi hep gülsün..Deger 311 cikmis bu arada.. hemsire soyledi yere yigildim..bisiler anlatiyordu sadece degeei duydum. Kapattim sarsila sarsila agladim... ne olur dualarinoza devaM edin carsamba artsin degerim..
Amin kuzum hep birlikteİnşallah hayırlısıyla alırsın canım bebişlerini![]()
Selam kızlar napıyorsunuz bende yine acabalar başladı bugün transferin 4.gunu olumlu düşünmeye çalışıyorum ama ya olmadıysa yine![]()
Slm kizlar epeydir buraya yazmiyordum hamile haberleri cogalmis masallah rabbim saglikla kucaniza almayida nasip etsin insallah darisi bizim basimiza insallah bir gun bizde kan sonucunun pozitif oldunu kalp atisini keseyi goruruzben pgt icin havuz yontemi uyguluyodum bizim hastanede 12 embriyoya kadar pgt fiyati sabit ilk tedavimde 12 yumurtamda 5. Gune 1 tane kaldi donduruldu 2. Tedavimde 6 yumurtadan yine 5. Gune 1 tane kaldi donduruldu 3. Tedaviye baslicaz ama birz ara verdik ins 3. De tedavide 5. Gune 1 den fazla gelir ve 4. Tedaviye gerek kalmaz
sizce kac tane olunca pgt ye gondereyim
Benim de yarın test günüm zaman geçmiyor bu zamana kadar üstünde durmadim ama bugün icim kıpır kıpıriyi akşamlar kızlar 1 haftadır girip çıktım mesajlarınızı okudum transferi olanlar Rabbim sıkı sıkı tutunmayı nasip etsin Hamile olanlar Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin darısı biz bekleyenlere hep dua ettim sizler için.. Yarında benim için büyük gün sabah test vericem ama bugün geçmedi inşallah güzel olurr
Birakma beni dedim her gun ona.. herkes birakti beni sen birakma dedim.. 1 tameydi baskada yoktu..olmaz dedim yasim gec amh dusuk 2.gun embriyosu dedim.. aglaya aglay dua ettim hep..
Kızlar transferden kaç gün sonra banyo yaptınız ?