- Konu Sahibi floransa17
- #13.301
kızlar sonucum 243.83 12.gün 2 tane embriyo transfer edilmişti cuma testi tekrarlicam çok mutluyum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun benim de 7.günüm çok heyecanlıyım olumlu olmaya çalışıyorum.kızlar sonucum 243.83 12.gün 2 tane embriyo transfer edilmişti cuma testi tekrarlicam çok mutluyum :)
Hayirli olsun canim.. cok sevindim inan... hayirlisi ile devam etsin insalahkızlar sonucum 243.83 12.gün 2 tane embriyo transfer edilmişti cuma testi tekrarlicam çok mutluyum :)
Allah razı olsun canım inşallah seninde hayırlı güzel haberlerini alırızCanım hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun benim de 7.günüm çok heyecanlıyım olumlu olmaya çalışıyorum.
İnşallah abla şimdi artcak mı kese görüncek mi stresi var inşalla güzellikler olur :)Hayirli olsun canim.. cok sevindim inan... hayirlisi ile devam etsin insalah
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canımCanım gunaydın bende 10 okudum ama sanırım saat 10.30 da sonuc alıcam demek istemiş.
Sen nasılsın canım? Beslenmene cok dikkat et bol su iç ve egzersiz yap vaktin varsa, bomba gibi ol subatatransfer öncesi böle beklemek zor ama aslında hazırlanmak için fiziksel ve psikolojik olarak iyi bir fırsat oluyor.inşallah senin haberinlede sevinmeyi nasip eder Allah bize
![]()
maşallah maşallah allah daim etsin bir tanem inşallah bu sefer allahın izniyle transferin olacak buna inanıyorum
bende iyiyim şükür
Hasbunallah çek bol bol bir de ha latif çok rahatlatıyorAllah razı olsun canım inşallah seninde hayırlı güzel haberlerini alırız
İnşallah abla şimdi artcak mı kese görüncek mi stresi var inşalla güzellikler olur :)
Hayırlı olsun çok güzel çıkmış sonucun sağlıklı bir gebelik ve Doğum olsun inşallahkızlar sonucum 243.83 12.gün 2 tane embriyo transfer edilmişti cuma testi tekrarlicam çok mutluyum :)
kızlar sonucum 243.83 12.gün 2 tane embriyo transfer edilmişti cuma testi tekrarlicam çok mutluyum :)
tebrik ederim arkadaşım diğer sayfanın sonunda kalmış görmemişim.kızlar sonucum 243.83 12.gün 2 tane embriyo transfer edilmişti cuma testi tekrarlicam çok mutluyum :)
Amin canım cümlemizin uğraşlarını boşa çıkarmasın inşallah..Opu yarın canm.8.30 da hastanede olacağız.Heyecanlıyım..:))rabbim hayırlısı ile güzel haberlerini almayı nasip etsin opu ne zamana canım
Allah razı olsun inşallah çekicemHasbunallah çek bol bol bir de ha latif çok rahatlatıyor
Allah razı olsun inşallah hepimizinki öyle olsunnHayırlı olsun çok güzel çıkmış sonucun sağlıklı bir gebelik ve Doğum olsun inşallah
Amiin Allah razı olsun inşallah inşallah dualarımdasınızCanım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagınıza almayıda nasip etsin inşallah![]()
Amin Allah razı olsuntebrik ederim arkadaşım diğer sayfanın sonunda kalmış görmemişim.
rabbim tamamına erdirsin
Canim 5 ve üzeri hamilelik olarak kabul ediliyor.Önemli olan ikiye katlaması. .Kk de bir arkadas vardı değeri çok düşük başladı ama ikiye katladı ve devam etti.Tabi onun gibi birsürü vardır. İçimdeki his iki gün sonra değerin ikiye katlayacak ve keyifle bize bildireceksin diyor.:))Sonucum 5.68 cikti 10.gun sizce varmi?
Maşallah canm değerin çok güzel..Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin innnşallah..kızlar sonucum 243.83 12.gün 2 tane embriyo transfer edilmişti cuma testi tekrarlicam çok mutluyum :)
Bugün kontrolüm var bakalımm ne dicek doktorumuzMinnoşlarımız kıymetli annesi iş güç ev hepsi boş gazamız mübarek olsun![]()
Evet canım haklısın şimdi kontrole gidiyorum bakalım ne dicekcanım belki bana transfer sonrası kullanacağım progestron veya kan sulandırıcı ilaçlarını yazacak
rahim kalınlaştırma genelde bahçecide band ve hapla yapılıyor
bilemiyorum benim doğal kalınlaşmamı beklenecek yoksa ilaçlamı olacak
sen druna güven arkadaşım.
iyiyim canım teşekkür ederim. Ara sıra ağrılarım oluyor. 7. günündeyim, 2 aralıl test günüm. Sen nasılsın?canım sen nasılsın transferin kaçıncı günündesin
Canım hayırlı olsun çookk sevindim senin için sağlıkla kucakla inş çok dikkat et dinlen bolcakızlar sonucum 243.83 12.gün 2 tane embriyo transfer edilmişti cuma testi tekrarlicam çok mutluyum :)
Evet canim ya tsk ederim. Aksam ustu gidicem calisiyorumya bakalim ne cikacak. Insallah sagliklica bendedirler