2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

bende bahçeci hastasıyım ilk kez dogal siklus ile transfer duydum arkadaşım
rabbim yüzünü güldürsün maşallah rahim kalınlığı güzel
drunuz kim
Kuzum bu doğal silkus olayını bende ilk yaşıyorum süreci hiç kestiremeden transfere 2 gün kaldı bile :) doktorum Mustafa hoca senin ki kim ? Merkezimize çok güveniyorum gerçekten titizlikle çalışıyorlar sonuçta hepimiz için sevinçli olur inşallah :dua::dua:

Birakma beni dedim her gun ona.. herkes birakti beni sen birakma dedim.. 1 tameydi baskada yoktu..olmaz dedim yasim gec amh dusuk 2.gun embriyosu dedim.. aglaya aglay dua ettim hep..

Canım Allah tamamınada erdirsin inşallah.Hayırla sağlıkla mutlulukla gelsin evinize.Hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin Yarabbim:KK200:

Kizlar hamileyim... bin sukur rabbime...
Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah darısı başımıza inşallah hayırlısıyla
Kizlar merhaba bende 32 yasindayim bahceci fulya mayis ayinda embiryolarim donduruldu 30 kasimda Allahin izniyle transferim olacak Allah herkesede banada hayirli saglikli evlatlar versin amin
Transferin şimdiden hayırlı olsun canım

Kızlar transferden kaç gün sonra banyo yaptınız ?

Canım ben 3 gun sona yaptım ama genel düşünce uzun süre yapmamak yönünde.5. Gun yapan var 10 gun yapmayan var.sende bekle istersen biraz daha.ben acıkcası bilmiodum hiç okumamıstım ozaman forumda gec banyo yapılması gerektiğini ama kendimce ilk 2 gun yapmak istemedim sonra 3. Gun yaptım.ama sonra okudum ki kızlar baya bekliolar.cok acil değilse sende bekle bence:KK39:

Kuzum bu doğal silkus olayını bende ilk yaşıyorum süreci hiç kestiremeden transfere 2 gün kaldı bile :) doktorum Mustafa hoca senin ki kim ? Merkezimize çok güveniyorum gerçekten titizlikle çalışıyorlar sonuçta hepimiz için sevinçli olur inşallah :dua::dua:

İnşallah hayırlısıyla alırsın canım bebişlerini:KK200:

Deger 311 cikmis bu arada.. hemsire soyledi yere yigildim..bisiler anlatiyordu sadece degeei duydum. Kapattim sarsila sarsila agladim... ne olur dualarinoza devaM edin carsamba artsin degerim..
Hayırlı olsun canım, çok duygulandım yazdıklarına Allah sağlıkla kucağına olmayı nasip etsin, darısı bizlerin başına en kısa zamanda

Annemde ve onun annesinde var ikiz. Birde esimin teyze cocuklari kiz olur mu acaba? Saglikli olsunda gerisi onemli degil
Hayırlısı olsun canım ama Nasipte varsa olur.Tek embriyo transfer ettirip ikiz evlat sahibi olanları da duyuyoruz.Rabbim hakkında en hayırlısını versin.Sağlıklı mutlu bir hamilelik geçir inşallah..9 ay sonra da beşik salla..:anne::nazar:

Kizlar benim yumoşlar yine fazla görünüyor.Geçen sefer de fazlaydi ama sona iki tane kaldi.O yüzden havuz yöntemi uygulaniyor.Pgtye girecek çünkü.Bakalim bu defa kaç tane döllenecek..o_O

Canım sizin için hayırlısı ne ise o olsun inşallah.hayırlısıyla bebeğinize kavusursunuz inşallah.Allah çok büyük.:anne:

Hayırlısı olsun canım ama Nasipte varsa olur.Tek embriyo transfer ettirip ikiz evlat sahibi olanları da duyuyoruz.Rabbim hakkında en hayırlısını versin.Sağlıklı mutlu bir hamilelik geçir inşallah..9 ay sonra da beşik salla..:anne::nazar:
O gunleride gorurum insallah.. Allahin rahmet kapisi cok buyuk..bol bol dua etmek lazim.. sagol canim

Back